vineri, 17 februarie 2012

MISCAREA DE SPIN SOCIALA

DISERTATIE PENTRU UNIFICAREA STIINTELOR (link - https://www.academia.edu/24588067/MISCAREA_DE_SPIN_SOCIALA
Iată aici doar un fel de „Motto” la pledoaria mea de unificare a științelor
http://icepaliga.blogspot.ro/2014/02/prinde-radacini-conceptul-de-miscarea.html  AICI E CONCEPTUL MEU
Iata ca din aceasta conexiune am inceput sa revad si unele filmulete cu Nassim Haramein.
Si ce sa vezi? SURPRIZA, SURPRIZA INIMAGINABILA care mi-a dat si o deosebita incredere ca teoria mea "MISCAREA DE SPIN SOCIALA" este CORECTA.
INDEPENDENT si fara nici un fel de schimb de opinii intre noi, constat ca ea este fidel exprimata si de ... Nassim Haramein care afirma ca intreaga mecanica energetica a electronului se aplica ... SI LA SOCIETATE.
Am ramas inmarmurit sa constat ca TEORIA mea exprimata inca din anii 1975-1977 in Academia Militara din Bucuresti cand a fost vehement contestata de profesorii de atunci ca fiind doar o abordare simplista, mecanicista, sa constat iata ca dupa aproape 39 de ani Dumnezeu ma ajuta sa vad cum si un SAVANT de renume mondial, GANDESTE LA FEL. Este multumirea mea EVIDENTA in aceste ultime zile de viata ce mi-au fost daruite de Dumnezeu.
Este ceva incredibil pentru mine sa vad ca in toti acesti ani AM AVUT DREPTATE.
Conceptul nu-l veti regasi nici astazi nicaieri pe internet sub denumirea "MISCAREA DE SPIN SOCIALA".
Sinteza mea o gasiti iata aici, in acest expozeu, unde sustin NEVOIA DE INSTRUIRE SI DE INVATARE, ca singure metode de a ne LUMINA si a deveni o SOCIETATE LUMINATA si ... de ce nu "desteapta" http://sdrv.ms/1hGFex8 Este linkul către pledoaria mea „MIȘCAREA DE SPIN SOCIALĂ”.
Acest concept l-am reinviat in urma unor comentarii explicative neintelese de autorul articolului "Ar avea loc România printre “Statele Unite ale Europei”?", Lucian Davidescu si postate aici in comentariile 9 si 15 http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/ar-avea-loc-romania-printre-“statele-unite-ale-europei”--234757 in 18 aug 2011, concept pe care l-am reluat explicativ-sintetic in postarea "MISCAREA DE SPIN SOCIALA", lucrare finalizata in 18-aug-2011. Regret că au fost șterse/eliminate toate comentariile de pe pagina lor.
Parerea lui Nassim poate fi regasita aici pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=dSUoKxa6WOg filmulet incarcat pe youtube in 18-12-2009.
Va rog sa verificati si dumneavoastra si sa CONSTATATI ca si conceptul meu exprimat si pe blog, SUNTEM LUMINA DIN LUMINA este si el abordat de acest savant de exceptie si in acest filmulet.
CONCLUZIA ESTE UIMITOARE
Conceptele si teoriile exprimate inca din 1975-1977 NU SUNT MECANICISTE cum au fost catalogate atunci si chiar mai mult chiar si teoria sustinuta de mine vizavi de ROLUL fizicienilor, comparativ cu al filozofilor, este SUSTINUTA iata si de acest savant in filmuletul cu linckul de mai sus.
Va recomand din nou cu INSISTENTA sa aprofundati aceste conferinte ale lui Nassim Haramein dar si ale inginerului roman Dan PREDA http://www.thefundamentaluniverse.ro
Vizionati integral filmul "Black Whole" a lui Nassim deoarece teoria sa COLOSALA vizavi de faptul ca atentie !!! FIECARE ATOM REPREZINTA O GAURA NEAGRA (vezi si in filmuletul cu linkul de aici partea I-a in romana) se extinde incredibil de inteligent spre o cunoastere fara precedent a UNIVERSULUI si modului in care OMUL este integrat aici.
Vizionare placuta si NU VETI REGRETA ! Va apropiati cu siguranta mai mult de ESENTA rolului nostru pe Pamant si trecere la etapa de iesire in spatiul intergalactic cum sustine si Nassim
FILMUL lui Nassim subtitrat in ROMANA.
Partea 1 http://www.trilulilu.ro/video-diverse/intregul-negru-documentar-partea-intai si Partea 2-a http://www.trilulilu.ro/video-diverse/intregul-negru-documentar-partea-a-doua
Vedeți-le cât mai există fiindcă văd că multe șe șterg probabil din protecție intelectuală și drept de autor. Exact ca în istorie cu „cine a inventat primul”.
Am mai găsit azi 10-09-2016 încă un linck cu un film ce descrie exact aceleași idei privind „matricea” Univesului https://youtu.be/d65qjG0K54Y Vizionați-l cât se mai poate. E titrat în românește.
Cu stima,
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: