joi, 5 iulie 2012

DROMAEOSAURIDAE-LE ROMANIEI

Etapa a treia a cerintelor mesajului din piata Universitatii a inceput (urmeaza si alegerile anticipate?) .
Tarziu, foarte tarziu pentru unii dintre noi aflati la limita existentiala dar … bine ca A INCEPUT.
Dupa 22 de ani de asteptari speranta unei NORMALIZARI SOCIALE, a unei democratii REAL-active in care electoratul sa fie mesagerul de validitate al EFICIENTEI managementului celor alesi este pe cale a se realiza.
DOAMNE AJUTA !
Asistam inca la suficiente stangacii si ezitari, uneori firesti, in acest RAZBOI ZDROBITOR pentru CURATIREA structurilor statale de impostori, devoratori sau “raptori” (vezi nota de subsol) aparuti din neglijenta si indiferenta noastra, a celor cu frica de Dumnezeu si suficient de eruditi pentru a evita “amestecul” nostru in aceasta dezolanta mocirla sociala.
A VENIT TIMPUL PENTRU ACEASTA CURATENIE INEVITABILA SI IN ECOSISTEMUL NOSTRU EXISTENTIAL.
S-AU INMULTIT PREA MULT ACESTI RAPITORI, Dromaeosauridae, SPECIE DINTRE CEI MAI DE TEMUTI DINOZAURI aterizati pe aceste meleaguri PUNAND IN PERICOL INTREGUL NOSTRU ECOSISTEM, VULNERABILIZAT INTRINSEC SI LA NIVEL EUROPEAN SI MONDIAL.
Cu alte cuvinte este in pericol chiar specia noastra umana de pe aceste plaiuri binecuvantate de Dumnezeu si asemuite ades cu un adevarat Rai sau Paradis de numerosi carturari ai lumii.
Este de retinut ESENTA actiunii sesizata si prezentata public de domnul prim ministru PONTA. Schimbam acum OAMENII (n.a. Dromaeosauridae-LE) si nu institutiile, structurile (eco)sistemice. Ele raman deocamdata neatinse dar vor fi in mod implicit schimbate de OAMENII NOI ce vor fi instalati "curativ", fiindca OMUL SFINTESTE LOCUL.
Stim cu siguranta ca intotdeauna proverbul mentioneaza interesant de inteligent adevarul "HAINA NU-L FACE PE OM DAR ... IL REPREZINTA".
Asta inseamna ca va trebui sa facem ordine si in TITULATURA PROFESIONALA SI STIINTIFICA a tuturor sistemelor validante unde avem derapaje vizibile.
Este extrem de degradant pentru un adevarat profesionist pornind de la profesor, magistrat, ofiter, economist, fie chiar si doctori din oricare alta specialitate sa vada cum prolifereaza aceste Dromaeosauridae aparute in avalansa, mimetic, insidios, viclean si de cele mai multe ori tintit in biocenoza spatiului public, spatiu devenit in cascada tot mai sensibil nedemocratic dar puternic penetrant la varf in biosfera romaneasca, sociopolitica in speta, dar si in spatiul multor altor macrosisteme ce compun geosfera, habitatul existential al planetei noastre.
Daca privim cu atentie aceste Dromaeosauridae putem sesiza  pericolul extinctiv ANTRENAT si pentru spatiul extraterestru exact sub acelasi aspect distructiv al fragedului echilibru al biocenozei geosistemice. Amintesc aici actiunile umane iresponsabile de distrugere a echilibrelor naturale cum ar fi si tendintele salbatice ale unor tehnici si metode de exploatare poluanta.
Coborand insa la elementul spatiului nostru existential, romanesc, ATRAG ATENTIA !!! asa cum am mai scris pe acest blog si m-am adresat si public (exemplu in 26-mai-2010 pe http://www.antena3.ro/politica/liderii-coalitiei-reuniti-la-guvern-pentru-discutii-pe-scrisoarea-de-intentie-cu-fmi-100092.html si nu numai) ca, SOLUTIA vehement solicitata a fi luata in calcul era si este inca de ACTUALITATE - redau comentariul:
“Consider ca SINGURA SOLUTIE pentru a depasi efectele dezastrului national actual creat cu multa IRESPONSABILITATE si deseori sub incidenta faptelor penale de GENOCID si SUBMINARE A ECONOMIEI NATIONALE este << CADEREA GUVERNULUI >> si << DEMITEREA PRESEDINTELUI >> ca principali responsabili ai dezastrului si ARESTAREA LOR IMEDIATA.
Pe fondul acestor doua masuri RADICALE se pot aplica si celelalte masuri coercitive NUMAI si NUMAI daca celelalte doua puteri LEGISLATIVA si INDEOSEBI JURIDICA (Judecatoareasca) inteleg gravitatea momentului si necesitatea sanctionarii IMEDIATE A PUTERII EXECUTIVE (n.a. devenita necostitutionala).
Apoi, simultan, Justitia poate institui referendumul si confirma FALIMENTUL bancilor rapace si a TUTUROR institutiilor statului (n.a. vezi solutia Islanda) care nu au gestionat corect bugetele sau mediul socio-economic.
Se creaza astfel conditiile de trecere si la organizarea pe REGIUNI GEOGRAFICE si, firesc, reducerea numarului de primarii si prefecturi capusabile. Scapam si de PDL prin trecerea lui in afara legii (similar pct.8 Timisoara) pentru participarea sa la GENOCID si refacerea pe acest obiectiv a credibilitatii functionale a STATULUI.
Presa poate si trebuie sa stimuleze aceasta CURATENIE intr-un moment UNIC in istoria Romaniei cu o inevitabila REVOLUTIE DE CATIFEA in loc de un RAZBOI CIVIL, inevitabil daca se intarzie luarea acestor masuri radicale.

Depinde cat de POTENTE si neafectate de CORUPTIE sunt celelalte doua puteri chemate sa STOPEZE CALAMITATEA NATIONALA.
ORICE INTARZIERE este contraproductiva si da ragaz "GASTILOR MAFIOTE" din toate domeniile si structurile statale sa se opuna cu vehementa schimbarilor.
Constituirea SECHESTRULUI ASIGURATORIU pe toate bunurile PDL si ale GUVERNANTILOR dar si pe AVEREA STATULUI stat ajuns in FALIMENT poate fi sursa pentru PLATA DATORIILOR si ASANAREA PARTIALA, prin faliment controlat, a excesului INSUPORTABIL de indatorare a STATULUI pe spinarea CONTRIBUABILILOR (vezi din nou cazul Islandei).
Avem suficienti oameni cu EXPERTIZA MACROECONOMICA si INGINERI capabili sa contribuie la revizia studiilor de fezabilitate si sa contribuie real la ACTUALIZAREA PROIECTELOR DEJA EXISTENTE si pregatirea finantarii lor (cu un apel si la creditul popular) in vederea relansarii economiei.
Sper ca IMPOTENTA actuala a PUTERILOR STATULUI sa fie tratata cu LUCIDITATEA ANALIZEI GRAVITATII MOMENTULUI si sa permita aplicarea IMEDIATA a ARESTARILOR pentru TRADARE NATIONALA, GENOCID si SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE.
Cine se SESIZEAZA de aceste fapte penale sau frica de colaborationism pe aceste infractiuni se regaseste la toate nivelurile? 
In acest caz NIMIC NU NE MAI POATE SCAPA de la DEZASTRUL NATIONAL. Este DOAR INCEPUTUL UNOR ALTE FAPTE PENALE FARA PRECEDENT si imi este groaza de CONFLICTELE IMINENTE CE VOR URMA.
DUMNEZEU SA NE AJUTE IN ACEASTA SITUATIE EXCEPTIONALA!

Daca in acesta batalie sunt abandonate elementele de finalizare a OFENSIVEI (vezi ce inseamna si strategia de urmarire a inamicului pentru a asigura victoria finala) si de FILTRARE a eficientei de management dupa NIVELUL EFICIENTEI SALE IN ACTUL DE CONDUCERE, EFICIENTA EVALUATA NUMAI DUPA CALITATEA VIETII SOCIALE REAL OBTINUTE IN SOCIETATE atunci vom avea nevoie de INTERVENTIA CORECTIVA A SOCIETATII CIVILE care sa filtreze ea VALORILE DE MANAGEMENT si sa directioneze tendinta sociala spre TINTE IN INTERESUL CETATENILOR si pentru PROTECTIA LOR SOCIALA, GARANTATA in caz de nevoie, pe principiile “drepturilor umanitare”.

DORIM O SOCIETATE PENTRU CETATENI SI NU PENTRU LIDERII DE PARTID !!!

In toata aceasta OFENSIVA nu trebuie minimizata sub nicio forma NECESITATEA RELATIONALA CU MEDIUL EXTERN al ecosistemului sociopolitic beligerant romanesc deoarece NUMAI ARMONIA COEZIUNII TINTELOR NOASTRE SI STIMULAREA INTELEGERII LOR poate duce la catalizarea sistemica a structurilor active internationale si validarea legitimitatii actiunilor exceptionale ale ofensivei noastre.

Acestea sunt doar cateva ganduri ce le simt necesare a fi studiate de fortele aflate intr-o ofensiva fara precedent pentru democratia noastra si care TREBUIE luate in studiu cat mai rapid astfel incat sa stimuleze toate parghiile de influenta asupra legitimitatii DORINTEI DE DEMOCRATIE, LIBERTATE SI DREPTATE EXPRIMATE IN PIATA UNIVERSITATII INCA DE LA INCEPUTUL ACESTUI AN.

Ca membru al SCMD astept o reactie POZITIVA, de sprijin CONDITIONAT, in functie de credibilitatea negocierilor derulate de CNSC. Este necesara aceasta reactie cu o maxima urgenta pentru a preveni schmbarea unei gasti cu o alta, mai rapace, evoluata acum prin experienta celorlalti pradatori Dromaeosauridae aparute prin permisivitatea si superficialitatea cauzata de lipsa noastra de reactie OPORTUNA.
Iata raspunsul CNSC http://cnsc-2012.blogspot.ro/2012/07/apel-catre-partenerii-din-cnsc.html si raspunsul galatenilor mei http://scmdfiliala1galati.blogspot.ro/2012/07/vara-romanesca-cronica-protestelor.html

Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA


i  Wikipedia: Termenul "Raptor" este derivat din cuvântul latin rapere (adică să profite sau să ia cu forţa) şi se poate referi, informal, la toate speciile de pradă, sau pentru un grup de pradatori cum ar fi potrivit DEX speciile de RĂPITÓR ~oáre (~óri, ~oáre) 1) și substantival Care răpește. Animal ~. 2) (despre persoane) Care caută să se îmbogățească răpind; lacom de agoniseală; rapace. 3) fig. Care produce impresie foarte puternică; hipnotizant; fascinant. Femeie de o frumusețe ~oare. /a răpi + suf. ~tor

Niciun comentariu: