sâmbătă, 21 iulie 2012

GENOCID SI PRIN SANATATEA PROFUND DEPRECIATA

Ma bucur ca USL a sesizat importanta INSTITUTULUI CANTACUZINO mentionat pe blog in articolul intitulat "ELDORADO FINANCIAR HIPNOTIC" iar mediul academic a intervenit si a solicitat masuri active in acest sens.
FELICITARI !!!

Numai o investitie de 5 milioane euro este foarte bine venita dar nu este suficienta fiindca banii trebuie pusi la lucru si asta inseamna OAMENI DE VALOARE si un management performant. Romania a pierdut cadre deosebite in toate echipele din cercetare in acesti ani de TEROARE MEDICALA si cred ca se impune un plan special de atragere si formare de noi specialisti pentru aceste obiective strategice ale cercetarii si productiei strategice.

Semnalam in articol tendintele mondiale oculte, uneori, inclusiv cu sprijinul OMS, pentru crearea artificiala a unei CERERI de medicamente cu scopul declarat de a “salva” omenirea (vezi criticile vizavi de ultima “pandemie”), in fapt de a CONSOLIDA monopolul unor institute de cercetare si de productie de medicamente cu impact de masa (indeosebi vaccinuri dar si medicamente de varf, dintr-un spectru ingust, medicamente unice ca si efect therapeutic cum ar fi Pegasys/Copegus pentru cei ce nu raspund la tratamentul cu Interferon Pegasys/Ribavirina in teribila hepatita C dar si de diagnostic cum ar fi AMPLICOR® Human Papillomavirus Test ca sa dau doar un exemplu din paleta medicatiei firmei Hoffmann-La Roche Ltd din grupul ROCHE HOLDING LTD cu sediul in Basel, Elvetia, dar cu reprezentante la nivel mondial). Noi nu putem ajunge la acest nivel?

Daca suntem suficient de pragmatici vom observa ca ofensiva aceasta a OMS de a asigura un monopol si o globalizare cu un castig pe masura pentru niste elite reale ale stiintei si tehnologiei atat de performante ce lucreaza pe genomul uman ar fi de inteles si poate chiar de stimulat. Problema devine toxica insa in momentul in care „se joaca” cu teste reale, induse ocult, cu valente pandemice, teste care vizeaza sa stimuleze NECESITATEA IMEDIATA de achizitie a unor „produse” cu scopul de mentinere in productie a unor medicamente sau vaccinuri cu acest consum extrem de motivat de teama unor pandemii real posibile tot din cauze de „laborator”.

Imi amintesc de ipoteza si teama creata cu ceva timp in urma prin care se spunea ca unii virusi ar fi fost produsi special in laborator si unii lansati intentionat (vezi HIV transmis prin vaccinul antipoliomelitic in Africa si nu cauzat de maimuta verde, sau virusul HCV care s-a si automodificat genetic cu mutanti spre tipul D si E). Altii au fost „scapati” din neglijenta din aceste centre de studii cu scop de inducere a cererii de antidot (vaccin) cum ar fi banalul virus al gripei.

Ca si arma biologica alaturi de celelalte arme de distrugere in masa, arma nucleara cu variantele sale ulterioare termonucleara, neutronica sau RRR dar si arma chimica, armele de nimicire in masa au fost permanent in atentia tuturor armatelor moderne care au accesat STRATEGIC aceste centre de cercetare si neutralizare a efectelor patogene si de contaminare indeosebi ale armei biologice dar si a efectelor armelor nucleare si chimice.

Cum in prezent tipul de arme de distrugere in masa s-a diversificat exponential spre dezideratul asazis „umanitar” de obtinere a „armelor curate” care sa distruga doar forta vie si sa lase intacte toate bunurile si avutia ce devin TINTA de accesare cu scop economic sau strategic, de monopol, asistam si la o diversificare a tipurilor de „lupta” pentru obtinerea dominatie si suprematiei strategice cu efecte politice si fundamental economice.

Nu doresc sa intru intr-o disertatie cu caracter militar ci doar sa atrag atentia asupra IMPORTANTEI STRATEGICE a acestui institut de cercetare si PRODUCTIE care devine vital pentru romani in cazul unei deprecieri de securitate sau pandemii „scapate de sub control” dar si in cazul efectelor unor radiatii, substante sau aerosoli patogeni (vezi Cernobâl, Fukushima) sau prin norii de cenusa vulcanica, sau emanatii cu nori toxici dar si poluarea comuna prin deversare sau explozie cu substante potential nocive. Cercetarea genetica, biologica si biochimica poate asigura aceste cerinte de PROTECTIE A CETATENILOR dupa cum prevede legea fundamentala.

Trebuie insa sa conduci acest CSAT dar si institutiile de protectie specifica ca si cele de productie strategica, de orice tip, cu un simt de management performant intrinsec. Institutul Cantacuzino a fost si poate redeveni un REPER STRATEGIC deosebit in evaluarile de specialitate si protectie biologica precum si raportat la alte elemente patogene sau de infectare chimica. De cele mai multe ori VECTORII de infectare nu sunt proiectilele sau bombele ci ... insectele, pasarile si animalele infectate care sunt mai greu de controlat. Ganditi-va chiar si nebeligerant, la riscul creat de spitalele de boli infectioase din centrul unor orase si acesti vectori necontrolabili. De aceea se impune un studiu si asupra patologiei unor boli cu transmisie prin acesti vectori infectati cu virusi, agenti patogeni (bacterii spre exemplu), toxine sau neurotoxine dar si boli cu transmisie specifica cum ar fi malaria prin tantarul anofel sau nebunia cu invazia de capuse din acest an. De aceea se impune in primul rand MONITORIZAREA si actiunea preventiva de protectie ca urmare a surselor INTERNE de contaminare posibila si PRODUCEREA IN MASA A ANTIDOTULUI NECESAR.

Iata dece CSAT dar si institutiile de sanatate publica sunt obligate sa asigure APLICAREA EFICACE a prevederilor CONSTITUTIEI.

CONSTITUTIA mentioneaza obligatia statului nostru in a asigura si GARANTA atat sanatatea cat si dreptul la un mediu sanatos si curat.

CAPITOLUL II

Drepturile şi libertăţile fundamentale
Dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică
ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
(2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.
ARTICOLUL 34
(1) Dreptul la ocrotirea sănătăţii este GARANTAT.

(2) Statul este obligat să ia măsuri pentru asigurarea igienei şi a sănătăţii publice.
(3) Organizarea asistenţei medicale şi a sistemului de asigurări sociale pentru boală, accidente, maternitate şi recuperare, controlul exercitării profesiilor medicale şi a activităţilor paramedicale, precum şi alte măsuri de protecţie a sănătăţii fizice şi mentale a persoanei se stabilesc potrivit legii.
Dreptul la mediu sănătos
ARTICOLUL 35
(1) Statul recunoaşte
dreptul oricărei persoane la un mediu înconjurător sănătos şi echilibrat ecologic.
(2) Statul asigură cadrul legislativ pentru exercitarea acestui drept.
(3) Persoanele fizice şi juridice au îndatorirea de a proteja şi a ameliora mediul înconjurător.

Analizati dumneavoastra acum in consecinta STAREA DUMNEAVOASTRA DE SANATATE DAR SI A NATIUNII NOASTRE SI MODUL IN CARE CSAT SI BASESCU A ASIGURAT ACESTE DEZIDERATE STRATEGICE DE SANATATE GARANTATA si cum au fost DRENATI banii publici si atacat Institutul Cantacuzino de ministrii RESPONSABILI de prevederea CONSTITUTIONALA.

Se impune ASADAR si aici O REVIGORARE INSTITUTIONALA PENTRU O FUNCTIONARE NORMALA, CONSTITUTIONALA, A STATULUI ROMAN !!!

Si din acest motiv voi vota la referendum cu DA pentru destituirea lui Basescu Traian care A NEGLIJAT IN MOD CRIMINAL SANATATEA ROMANILOR el tratandu-se preferential in institutele de varf din Europa si nu in Romania. Si nu numai el !!!

Cu deosebita consideratie pentru poporul roman atat de neglijat de guvernantii istorici

Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA


Niciun comentariu: