vineri, 10 august 2012

MEDITATIE INFIORATOARE

Marturisec ca am fost INCANTAT de decizia CCR pentru verificarea listelor de la referendum deoarece este deja notoriu faptul ca in acesti 23 de ani s-a depreciat CONTINUU legalitatea procedurilor electorale ale AEP dar si celeritatea deciziilor BEC deoarece niciodata nu au fost finalizate reclamatiile de frauda. Politicul a erodat in profunzime aceste structuri si legalitatea proceselor functionale administrative si juridice. Aceasta situatie a degenerat cu fiecare etapa noua de furt electoral ceeace a permis derapajul masiv catre situatia actuala in care, cu sisteme informatice de exceptie SA NU SE DOREASCA DE NIMENI AFLAREA ADEVARULUI.
INS intarzie flagrant furnizarea datelor statistice, primariile, structurile MAI si MAE dar si AEP si Birourile Electorale Judetene dar mai ales BEC cat si celelalte institutii administrative obligate sa vegheze asupra bunei functionari sistemice sunt astazi dependente politic si traiesc sub TEAMA avalansei de invective NEDEMNE de evaluare loialitate sau neloialitate POLITICA si nu profesionala.
Aceasta situatie exceptionala se desprinde si din recentele conversatii la varf din MAI la persoane acuzate de infractiunea de abuz in serviciu.
Personal am fost INCANTAT de autosesizarea PICCJ si inceperea verificarilor desi personal poate sunt in contradictie cu alte structuri in interpretarea LEGALITATII actiunilor PICCJ. Si asta fiindca am vazut permanent ASPECTUL POZITIV al actiunilor.
Ca sa ne schimbam si sa determinam o RESPONSABILITATE CORECTA SI LEGALA a tuturor institutiilor statului nostru ERA ABSOLUT NECESAR sa se produca DESCURAJAREA oricarei tendinte de fals si uz de fals, de neglijenta criminala si abuz institutional. Salut aceste actiuni daca ele nu devin desuete prin finalitate.
Cine credeti ca putea interveni daca nu PICCJ atat de hulit in present?
Personal spun ca puteti vedea in postarile de pe acest blog faptul ca am dece sa fiu nemultumit de unele din deciziile PICCJ, de sistemul juridic romanesc si mai ales de deciziile unor magistrati influentati atat de profund POLITIC si subiectiv de liderii de la putere.
Am sesizat pe blog si am transmis catre SCMD si CNSC solicitarea de a CENZURA democratic si actiunile USL deoarece timp de 23 de ani clasa politica NU A REUSIT SA SE ADAPTEZE JOCULUI DEMOCRATIC si a derapat de fiecare data sub presiunile SPONSORILOR si GRUPURILOR DE INTERESE.

Iata insa ca SPERANTELE MELE s-au deteriorat pana la LEHAMITE deoarece pana si CCR a ajuns sa fie EXCESIV DE POLITIZATA si nu mai poate emana incredere si celeritate decizionala. As spune ca personal am fost afectat si de deciziile ei ABERANTE cu privire la pensile militare vizavi de ale magistratilor dar si de lipsa de receptivitate la TOATE semnalele venite din societate vizavi de FRAUDELE de calcul a pensiei, inclusiv si contributia la sanatate a pensionarilor pe care ulterior a scaldat-o ambiguu.
In aceste conditii rog ELECTORATUL SI PE TOTI OAMENII DE BINE sa-si retraga sprijinul pentru USL care iata acum a dat mana cu UNPR al carui lider penal este cel care si-a batut joc de ofiterii de cariera intr-un mod barbar si inuman. Exemplific doar cu faptul ca inca din 2006 ma chinui sa-mi actualizez pensia cu cei peste 10 ani de munca lucrati si-n viata civila dar, INERTIA INSTITUTIONALA si lipsa TOTALA de respect pentru un ofiter superior cu 30 ani vechime ma dezgusta profund. Lipsa de respect fata de un ofiter care si-a naruit sanatatea in slujba tarii, sub drapel, restrictionat de juramantul de credinta si numeroasele privatiuni implicite, ofiter care a contractat in timpul si din cauza serviciului militar o maladie cu invaliditate de gradul II definitiva si ireversibila este ABJECTA si DEGRADANTA.
Aceasta situatie INACCEPTABILA ma face sa nu-l pot absolvi de vina nici pe Basescu, nici pe Boc si mai ales nici pe Oprea.
USL a promis ca va actiona pentru remedierea acestor mari si zdrobitoare nedreptati ce sunt similare unui GENOCID INSTITUTIONAL dar iata ca ACUM sub cerintele aliantelor politice perpetuate similar timp de 23 de ani a semnat PACTUL cu UNPR tradand in mod FLAGRANT promisiunile facute intrand pe PANTA MINCIUNILOR DE NECESITATE POLITICA ce au DISTRUS de fiecare data statul de drept. Oprea in loc sa fie tras la raspundere, USL lasa sa cada alte CAPETE NEVINOVATE si iata ca “SALVEAZA” infractori de drept comun fata de care am facut suficienti ofiteri plangere penala. PICCJ a musamalizat aceste sesizari la fel ca si CSM si am deci REAL dece sa fiu nemultumit, PROFUND de aceste institutii.
Cu toate acestea trec peste interesele mele si AFIRM CU TARIE faptul ca in acest moment PICCJ a procedat corect iar numirea de catre USL a doamnei magistrat Pivniceru este o mutare EXCEPTIONAL de buna pentru ca JUSTITIA sa devina REAL INDEPENDENTA. Doamne ajuta !

Sunt insa CONTRADICTII institutionale si POLITICE extrem de profunde si opuse ca si finalitate.
Solicit pe aceasta cale FERMITATE SI CELERITATE atat PICCJ cat si CCR pentru a se armoniza si aduce in fagasul NORMALITATII STATUL DE DREPT. Daca RATEAZA acum aceasta ocazie, ROMANIA TOATA SE DESTRAMA si vom disparea din istoria popoarelor guvernabile si cu spirit civic real.
Este absolute necesar ca de la primar si pana la presedintele Romaniei sa fie FERM constientizati asupra necesitatii RESPECTARII LEGILOR, a CONSTITUTIEI, a DECIZIILOR JUDECATORESTI si mai ales sa fie DESCURAJATI pentru a nu se mai repeta aceste nebunii spre care a degenerat societatea romaneasca.
Nu vreau sa mai aud replici de la PRESEDINTELE MEU de genul “Orice decide CCR bani nu sunt” si multe altele ce sunt postate pe acest blog, si ATENTIE !!! sa nu poata fi tras la raspundere de nimeni fiindca este protejat de imunitate.

INFRACTORII de orice rang social ar fi NU TREBUIE PROTEJATI si trebuie imediat sanctionati, chiar mai aspru decat oricare alt cetatean. Trebuie DESCURAJATA PREVENTIV orice nebunie politica sau grupare mafiota-institutional cu efecte incalculabile pentru intreaga Romanie.
Va rog cititi cu atentie si celelalte postari si veti observa ca un ofiter, inferior sau superior dar mai ales un general nu poate face politica de partid ci doar POLITICA POPORULUI SI A PATRIEI SALE. Cititi atent si postarile de pe situl SCMD si veti vedea ca se confirma unitatea conceptuala, atitudine unitara care-l accepta public pe Alexandru Gheorghe ce si-a sacrificat cariera.  Iata ca USL nu l-a reabilitat nici acum din cate cunosc. E o alta dovada de TRADARE conceptuala.
Oprea a deformat aceasta calitate sacra a armatei si a instituit AVANSARILE LA APELUL BOCANCILOR. Un ofiter de cariera nu-si poate primi dreptul de pensie LEGALA dar civili fara nicio legatura cu cariera militara au fost avansati la colonel si general intr-o veselie. Actul lor demential de profanare fara precedent a uniformei si a drapelului de lupta sub care s-au jertfit atatia eroi ai nemului romanesc este de neiertat.

Personal INCETEZ a mai sprijini oricare din structurile USL si rog SCMD si CNSC sa-si manifeste PUBLIC dezacordul cu aceasta alianta oricate argument politice ar aduce USL deoarece Oprea este un infractor de drept comun potrivit argumentelor de mai sus si de pe blog.
Daca SCMD nu ia atitudine ma vad nevoit sa nu mai fac parte din aceasta structura pe care am venerat-o ca si tenacitate si verticalitate comportamentala, civica si militara. Mai ales am un respect deosebit fata de presedintele SCMD care a dovedit o rezistenta exceptionala la presiunile aberante ale TUTUROR institiilor romanesti ajunse in disolutie flagranta si chiar fata de tradarile din interior. Insemna ca interesele politice au patruns si in structura SCMD si nu mai poate reprezenta interesele ofiterilor sindicalisti.

Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: