miercuri, 22 august 2012

STATUL DE DREPT NU E DREPT

Incerc sa-mi explic ERORILE DE DREPT ce s-au putut comite prin lasarea ERONATA, la mana unor indivizi, fie ei si sfinti, soarta unei intregi natiuni fara a exista nicio instanta de apel sau de control a, iata, erorilor de management ale CCR.
Probabil ca similar exista si in TOATE instantele din Romania acelasi viciu acceptat tacit de magistrati si nu numai, fiindca acest VICIU devenit incomensurabil le creaza si le-a creat DEJA IMUNITATEA si INAMOVIBILITATEA chiar si la nivelul unor asemenea decizii discretionare si neloiale fata de popor, fata de 7,4 milioane de DA si, in extensie, fata de 8,5 milioane. Amintesc doar discordanta cu dreptul la pensie al magistratilor, intens dezbatut, fapt ce-i situiaza deasupra legii in mod eronat si intangibil fiindca EI DECID CE E CONSTITUTIONAL PENTRU EI. Iata ca acum nu pot si NU VOR sa corecteze O EROARE pentru propriul lor popor care i-a investit cu putere discretionara. Mai ales cand viata ne arata ca unii dintre magistrati sunt mai josnici decat acel Dinu Paturica din Ciocoii vechi si noi de Nicolae FILIMON. http://www.adevarul.ro/actualitate/social/Magistratul_Cristi_Danilet-dat_in_judecata_de_parintii_sai_0_764923518.html#
TREBUIAU SA PREVINA EROAREA SI NU AU FACUT-O IN NICIO FORMA BA DIMPOTRIVA CHIAR AU INDUS-O PREMEDITAT, IN INTERES DE BREASLA.
Asa ceva este O EROARE DE DREPT fiindca cel putin de MANAGEMENT STATAL este iata vizibila si certa.
Este inadmisibil ca VOTUL CONCRET AL ELECTORATULUI sa fie dat deoparte discretionar de 9 indivizi si sa devenim BIROCRATIC legati de erorile de administrare a listelor.
Culmea este ca s-a acceptat iata NEDEMOCRATIC prin magistatii inactivi, eludand cerinta de decizie IN SLUJBA POPORULUI, sustinand chiar impunerea PRAGULUI combatut insa SI prin recomandarile inteligibil-armonice ale Comisiei de la Venetia.
Ba mai mult. Daca analizam cum s-au interferat UE, SUA si unii lideri afectati de propriile probleme de management statal si unional in treburile interne ale Romaniei, fara o baza stiintifica, legala si democratica asa cum clameaza zilnic ca au ca tinte acestia, vom observa ca DEMOCRATIA REALA ESTE O MIREASA ILUZORIE in fapt, iar in drept, desi ar trebui sa fie validat mariajul, observam ca imaginea miresii se estompeaza pe zi ce trece tocmai din cauza avarismului institutional si deciziilor GRESITE de management din UE si SUA vizavi de realitatile din Romania. Au vizat NUMAI INTERESUL LOR atacand dur si neavenit democratia noastra REAL exprimata prin VOT.
Problema este INEVITABILA, cum pot sa consiliez, pana la decizia de divort, acest derapaj institutional, daca mariajul este afectat de ADULTERUL constitutional si democratic tocmai de cei chemati si INVESTITI sa-l apere. Este o dilemma suplimentara in dezastrul economic din UE sau SUA ce au indus criza lor in lume fiind creata institutional si gestionata vizibil ERONAT de acesti decidenti iresponsabili cu economia lor, populatia si bugetele si iata SUBIECTIVI notorii si la extern si nu PRINCIPIALI IN DREPT asa cum clameaza ca si drepturi intangibile.
Personal consideram ca o decizie a CCR, subiect dorit ca si organ suprem de echilibru decisional, nu poate fi sub nicio forma, PARTIZANA sau DISCRETIONARA in fata unor IDUBITABILE ACTE DE VOINTA POPULARA EXPRIMATE PRIN VOT.
Odata ce acesti indivizi de la CCR NU SUNT ALESI DE POPOR si au o componenta decizionala POLITICA si SUBIECTIVA, ar fi fost normal si legal compensator ca in caz de eroare in primul rand ei sa ACCEPTE un ALT organism democratic care sa VERIFICE si sa CORECTEZE DEMOCRATIC o decizie atat de controversata iata doar POLITIC.
Este absolute NORMAL si ma inscriu in aceasta masa de nemultumiti, ca cei care au votat SA SOLICITE PUBLIC CORECTAREA DEMOCRATICA A UNEI ERORI JUDICIARE CU IMPACT NATIONAL.
Este dreptul intangibil al celor 8,5 milioane de votanti care iata ca in mod REAL reprezinta MASA ACTIVA decizionala democratic din Romania. Nu pun la indoiala DREPTUL oricarui roman de a vota. Au avut sansa sa se exprime. Asazisul insa BOICOT este o gaselnita ce tine de sofisme politice.
Daca am cerceta masa care nu a participat la votare vom vedea, chiar si cu instrumentele stiintifice descriese in EPISTEMOLOGIA VALIDARII REFERENDUMULUI, articol postat mai jos pe blog, ca sofismele CCR si ale pdl nu sincronizeaza deloc cu rezultatul acestei cercetari si ca proportia din esantionul votantilor REALI se sxtinde cu o probabilitate dezarmanta si la esantionul celor ce nu au votat.
De aceea consider ca DECIZIA CCR ESTE FUNDAMENTAL GRESITA, NEDREAPTA SI REPREZINTA O EROARE JUDICIARA de care va trebui in mod OBLIGATORIU sa tina cont PARLAMENTUL ROMANIEI singurul IN DREPT sa elucideze discordanta enorma dintre vorbele si faptele CCR.
FUNDAMENTUL LEGAL, DEMOCRATIC AL ACESTEI DECIZII A PARLAMENTULUI este dat de votantii cu DA respectiv cei 7,4 milioane de votanti, mai multi decat votul pentru alegerea parlamentarilor.
SOLICIT IN MOD PUBLIC USL SI PARLAMENTARILOR SA DISPUNA MASURILE DE CORECTARE A DECIZIEI CCR FIINDCA NU REPREZINTA VOINTA IN FAPT REAL A POPORULUI.
CERCETATI STIINTIFIC GRUPAREA GRAVITATIONALA A CELOR CE NU AU VOTAT SI VETI OBSERVA IN MOD CERT TENDINTELE ACESTUI ESANTION CE ESTE SUBIECT DE SOFISME.
CERCETAREA FACUTA CU SPECIALISTI IN STATISTICA SI ANALIZA SAU SONDAJ VA INTARESTE CU SIGURANTA CONVINGEREA CORECTITUDINII NECESITATII DE CORECTIE A DECIZIEI CCR PENTRU A NU SE AJUNGE LA UN RAZBOI CIVIL POTRIVIT LUI MACOVEI SAU ACTE DE TERORISM CHIAR SI INSTITUTIONAL CUM SE CONTUREAZA AZI LA PICCJ SI NU NUMAI.
Romani nu cedati dreptul vostru de vot unor subiecti incerti de drept decizional.
DEMOCRATIA VOTULUI SI PARLAMENTUL SUNT SINGURII SUPREMI SUVERANI AI DEMOCRATIEI ROMANIEI, CONSTITUTIONAL.
Orice alta forma de incercare a eludarii DEMOCRATIEI este neconstitutionala. Nu va lasati pacaliti de interesele externe intereselor Romaniei si STRAINE dorintelor noastre democratice.
Iar daca eu gresesc iata parerea unor specialisti in drept FRDD de care CCR a refuzat in mod cert sa tina cont dar acum au ajuns sa se denunte intre ei pentru votul lor irational, contra-romanilor, extrem de controversat din TOATE punctele de vedere.
http://www.frdd.ro/sistemul-electoral-in-statul-de-drept/
Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: