vineri, 11 mai 2012

CAUTAM INCOMPETENTI !!!


Citeam undeva cum Clive R. Boddy, profesor la Nottingham Business School din cadrul Nottingham Trent University, spunea ca psihopatii, care reprezinta [in medie] 1% din populatie, nu au constiinta, au putine emotii si sunt incapabili sa aiba sentimente, simpatie sau empatie pentru alte persoane. [Cat despre animale ... uciderea … in cel mai bun caz eutanasierea]. In schimb, acestia se califica [politic] cel mai bine pentru posturile de conducere pentru ca sunt "extrem de reci, mult mai calculati si mai nemilosi decat cei mai multi dintre oameni [gresit !!! ei nu cred ca sunt oameni]". Tulburarea de personalitate antisociala este o conditie [politica de eligibilitate] daca persoana arata lipsa de consideratie fata de lege si de drepturile celor din jur. Persoanele cu tulburare de personalitate antisociala tind sa minta, sa fure [sau ... chiar si mai rau, sa ucida]. IATA DECE SUNT ATAT DE CAUTATI DE POLITICIENI SI PLASATI IN STRUCTURILE DE "MULS".
Itelegem cred acum mai profund dece Jeffrey Franks spunea ca a constatat ca sunt presiuni in Romania ca managerii de la societatile din administrarea statului sa fie de regula incompetenti?
NOTA:
Principiul lui Peter spune ca intr-o ierarhie fiecare angajat tinde sa avanseze pana cand atinge propriul prag de incompetenta.