miercuri, 22 octombrie 2014

PROTECȚIA LA RADIAȚII NEIONIZANTE !

Pentru cei interesați de PROTECȚIA LOR ȘI A COPIILOR LOR îi rog să vizioneze cu atenție imaginile de aici aveti Legile si datele OFICIALE http://www.torser.com/page_modules/presentation.aspx și examinați apoi și LEGISLAȚIA în vigoare și corelați-o cu învățământul școlar electronic, nu la adulți ci la COPIISCAPĂ AȘADAR NU CINE POATE CI DOAR CINE ÎNȚELEGE METAFORA BIBLICĂ: „Mai lesne este să treacă o cămila prin urechile acului, decât să intre un bogat în împărăția lui Dumnezeu” (Matei 19, 24). Cea mai eficienta cale de a rezolva toate problemele, este așadar prin respectarea legii UNICELEGEA IUBIRII ABSOLUTE ȘI NECONDIȚIONATE și servirea CREAȚIEI, în beneficiul Creatorului, de a apela la INIMĂ 💗 și de a face ceea ce este CORECT și PLĂCUT lui Dumnezeu ca și ARMONIE VIBRAȚIONALĂ. IUBESTE-TI APROAPELE CA PE TINE INSUTI ! 💗
Câmpurile de TORSIUNE cunoscute încă din anticele surse, "Vede" (din anul 4000 î.e.n.), când se vorbea despre existența unei PARAMATERII primare din care se naște totul și în care se întoarce totul 
sunt astăzi explicate prin cercetările active ale câmpurilor de torsiune și PROTECȚIA INFORMATIVĂ și ENERGETICĂ. Aplicații ale curbei Mőbius în structuri Mőbius și diferitele tipuri de toruri ce construiesc Universul (stringuri și superstringuri) intuitiv, vizual, le puteți învăța voi și copii voștri de aici https://www.youtube.com/watch?v=3_VydFQmtZ8 Este extrem de important să le înțelegeți structura spațială pornind de la suprafața sau curba lui Mőbius ce explică continuitatea unei suprafețe tip MőbiusO linie trasată pornind de la un punct din mijloc se vor întâlni din nou la mijloc dar în "cealaltă parte". Dacă continuați cu linia ea va întâlni punctul de pornire și va fi dublu lungimii benzii originale vezi aici 
http://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%B6bius_strip
Obiectul cercetării se face în cadrul unei cooperări dintre un grup de fizicieni și Ministerul Apărării. 
O aplicație practică a cercetării este și protecția torsionică de tip TORSER.
http://www.torser.com/ro/torser_product/overview/default.aspx
Un echipament electronic, în momentul funcționării lui, creează o structură de halou foarte complexă de radiații electromagnetice care mulează o formă de răspândire spațialo-dimensională omnidirecțională sau țintită. 
Pentru localizarea unei asemenea surse de emisie este necesară crearea unui contur de volum (halou) sau a unei rețele în jurul sursei. E bine a corela și informațiile despre spectrele de radiație din imagine
Acest lucru se realizează prin amplasarea pe corpul sau în apropiere sursei a unor echipamente locale speciale. 
Când acest echipament începe să interacționeze, se formează o rețea de forma unei spirale care acoperă, ca un scut de forță, sursa de iradiere negativă.
Complexul componentelor de iradiere negativă, nimerind în această rețea, își schimbă orientarea, supunându-se legilor sistemice de forță de forma unei spirale tridimensionale sau rețelei.
Sistemul emițătorului capătă o formă sferică ce reorientează în cele din urmă totalitatea formelor de radiație (electromagnetice, de torsiune, microleptonice, etc.) care provin dintr-o sursă concretă de iradiere (a monitorului și a microprocesorului, a televizorului, a radiotelefonului, etc.)
Mai mult de atât, la anumiți parametri de setare a acestei rețele de protecție este posibilă transformarea câmpului de torsiune de stânga în câmp de torsiune de dreapta. În acest fel are loc localizarea și neutralizarea radiației negative. După acest principiu funcționează sistemele de protecție energo-informaţională strategică.
Citiți și articolul "Suntem lumina din LUMINA" de aici http://icepaliga.blogspot.ro/2013/11/suntem-lumina-din-lumina.html dar și despre „Mișcarea de SPIN socială” și veți înțelege ce anomalii se petrec ACUM când și frecvența de rezonanță Schumann este într-o creștere rapidă, fără precedent după o stabilitate de circa 13000 de ani. http://icepaliga.blogspot.ro/2014/08/vibratia-noastra-pamantului-si.html
Și toate consecințele acumulării cunoașterii profunde și armonizării noastre/voastre cosmice au ca efect integrarea noastră/voastră CONȘTIENTĂ în Univers.
ATENȚIE!!!
Mai mult decât atât, nocivitatea efectului unor anumite câmpuri de torsiune nu poate fi ecranată prin metode tradiționale, întrucât această superpoziție are o radiație și mai complexă decât cea electromagnetică. Aceste componente torsionare au un efect extrem de negativ asupra structurii energetico-informaționale (s-au dezvoltat deja structuri militare de protecție informativă) și au efect mai ales asupra ființei umane.
PROPRIETĂŢILE CÂMPURILOR DE TORSIUNE.
1.Se formează în jurul oricărui obiect în rotație și reprezintă totalitatea micro-turbionului spațiului (vortexului). Întrucât substanța constă din atomi și molecule, iar atomii și moleculele au propriul lor spin, în momentul rotirii, substanța are întotdeauna ROTAȚIE TORSIONICĂ (RT). Vezi Nassim Haramein cum prezintă aici https://www.facebook.com/video.php?v=295759673948631&set=vb.106168786241055&type=2&theater
2.Un grup, cu greutate, în mișcarea de rotație are de asemenea RT. Există RT statică și unduitoare. Poate apărea datorită unei anumite geometrii a spațiului (vezi variantele structurale descrise de Nassim Haramein. O altă sursă de RT este reprezentată de câmpurile electromagnetice).
3.Legătura cu vacuumul. Componenta vidului - fotonul, conţine două pachete inelare care se rotesc în direcții opuse (spinul stâng și cel drept). Iniţial aceştia se compensează şi momentul total al mişcării de rotaţie este egal cu zero, din această cauză vacuumul nu se manifestă nicicum. Mediul de răspândire a sarcinilor de torsiune este vidul fizic.
4.Proprietăţile magnetului. Sarcinile de torsiune de acelaşi sens (cel al direcţiei de rotire) se atrag, de sensuri opuse - se resping.
5.Proprietăţile memoriei. Obiectul creează în spaţiu (în vacuum) o polarizare spinală stabilă care rămâne în spaţiu şi după eliminarea obiectului propriu-zis.
6.Viteza de răspândire este practic de ordinul clipei, din orice punct al Universului până în orice punct al acestuia.
7.Acest câmp are proprietăți de natură informațională, el nu transmite energie, ci informație. Câmpurile de torsiune sunt baza Câmpului Informaţional al Universului (memoria, Conștiința Universului)
8.Energia, ca și consecință secundară a modificărilor câmpului de torsiune este însoțită de modificarea caracteristicilor fizice ale substanței, de degajare a energiei.
9.Răspândirea se face prin intermediul mediului fizic întrucât RT nu suferă pierderi energetice, ea nu scade la trecerea prin diferite medii fizice.
10.Omul poate să perceapă şi să transforme câmpurile de torsiune. ATENȚIE!!! Gândul este de natură torsionară.
11.Câmpurile de torsiune nu sunt limitate în timp. Semnalele torsionare de la un obiect pot fi recepţionate în trecutul, prezentul şi viitorul obiectului. Amprenta lor este astfel permanentă, de aceea atenție la GÂNDURILE NEGATIVE ce crează „ecoul” la sursă!
12.REȚINEȚI !!! Câmpurile de torsiune se află la bază creării lumii.


SURSA de documentare: http://www.torser.com/ro/scientific_base/default.aspx Tot pe acest SIT găsiți o documentație bogată cu TOATE nevoile VITALE pentru PROTECȚIA dumneavoastră.

Niciun comentariu: