sâmbătă, 8 noiembrie 2014

NE JUCĂM CU INEVITABILUL RĂZBOI TERMONUCLEAR?

RUSIA știe ce se întâmplă și se pregătește acum pentru RĂZBOIUL TERMONUCLEAR.
Afirmația PUBLICĂ de la Soci de la conferința VALDAI este mai mult decât NĂUCITOARE, este înspăimântătoare pentru OMENIRE.
Extrase:
Toate războaiele lumii sunt de fapt doar războaie economice, create de bancheri.
Rusia nu dorește ca haosul să se răspândească, nu vrea război, și nu are intenția de a începe unul.
Cu toate acestea, azi, RUSIA CONSIDERĂ CĂ IZBUCNIREA RĂZBOIULUI GLOBAL ESTE APROAPE INEVITABIL, Rusia este pregătită pentru el, și continuă să se pregătească pentru un război.
Rusia nu vrea război, dar nici nu se teme de el și nici de amenințări.
SURSA: Discursul lui Putin de la conferința Valdai de la Soci, punctul 7. https://vremuritulburi.wordpress.com/2014/10/30/putin-catre-papusari-timpul-de-joaca-s-a-terminat/
Argumentațiile actuale dar și alte informații publice ce apar tot mai pregnant în presă devin tot mai NĂUCITOARE. Iată câteva:
Udo Ulfkotte a ieșit în față, public, pentru că se teme de un război între Statele Unite, Europa și Rusia.
“Mass-media germană și americană încearcă să aducă războiul în Europa, obligând oamenii prin războiul împotriva Rusiei”, a declarat el pentru RT.
“Acest comportament este un punct fără întoarcere, și am de gând să mă ridic și să spun … că nu este corect ceea ce am făcut în trecut, prin manipularea oamenilor, făcând propagandă împotriva Rusiei, iar ceea ce fac colegii mei nu este deloc corect pentru că ei sunt mituiți să trădeze nu numai poporul german ci și celelalte popoare din Europa. … Mie îmi este foarte frică de un NOU război în Europa, și nu-mi doresc ca el să se întâmple, pentru că războiul nu vine de la sine, există întotdeauna oameni care împing spre război, iar acest lucru este făcut nu numai de politicieni, ci și de jurnaliști… Ne-am trădat cititorii, doar pentru a împinge spre război. … Eu nu mai doresc acest lucru. M-am săturat de această propagandă. Trăim într-o republică bananieră (notă: Germania) și nu într-o țară democratică, în care avem libertatea presei.
”Globalistul Zbigniew Brzezinski cât și Neo-Conservatorul Robert Kagan, au cerut obsesiv un rol mai agresiv în politica externă americană. Ambii au vorbit despre necesitatea realizării unui “nou PEARL HARBOR sau un alt 9/11 Septembrie - 2001” pentru ca opinia publică să-i susțină în acțiunile lor.
Pe 2 Martie 2007, Klark declara dezinvolt: “O să intrăm în 7 țări în următorii 5 ani de zile, începând cu Irak, apoi Siria, Liban, Libia, Somalia, Sudan și terminam cu Iran”. Și urmează susținerea de la iubitorul de război senatorul McCain care vizitează în primăvara lui 2013 „rebelii” din Siria. Cei mai mulți dintre ei sunt de fapt luptători străini, în majoritate mercenari plăți și pușcăriași special formați de către agențiile păpușarilor.
Planul de dominație și ocupare în 5 ani, gândit de Klark nu a fost însă realizat, astfel că președintele Siriei Assad este și astăzi în funcție.
De aceea Hillary Clinton declara supărată: “Rusia și China vor plăti un preț mare pentru sprijinul adus regimului Assad.
Planul a devenit nerealizabil și nereușit datorită faptului că Vladimir Putin a întors spatele Noii Ordini Mondiale și nu mai vrea să facă jocul acesta criminal nici China.
Consecințe:
În primăvara - vara lui 2014, de-a lungul Africii, unde China are o mulțime de afaceri reciproc avantajoase, un “GRUP ISLAMIC”, terorist obscur, cunoscut sub numele de “Boku Haram” apare parcă de nicăieri. Teroriștii atacă și răpească muncitori chinezi în timp ce destabilizează guvernul pro-China / pro-Rusia din Nigeria. După ce Boku-bau-bau se presupune ca a răpit 200 de eleve, McCain solicită, vezi tu, imediat o invazie a SUA!
Din nou, din senin, apare un nou “bau-bau”, cu un nume creativ ce este introdus pentru a speria lumea. Un grup terorist militarizat, cunoscut sub numele de “ISIS” (stat islamic în Irak și Siria), începe să efectueze atrocitățile din Irak și Siria. Grup care derivă din vechea Al Qaeda creată tot de CIA.
Toamna 2014. În cazul în care SUA va începe bombardamentele din Siria, acesta va fi doar o chestiune de timp înainte ca forțele siriene și avioanele americane să intre în conflict.
Ce răspuns va da în mod concret Rusia, Iran și China nu știe încă nimeni.
Acesta poate fi punctul cheie în meciul de șah în care Statele Baltice și piesele din Marea Chinei sunt jucate împotriva alianței Rusia-China.
Cât de bine se potrivesc și apar în același timp aceste 3 mari conflicte, în Europa de Est, în Orientul Mijlociu și în Marea Chinei este deja și la mintea cocoșului!
Singura întrebare care mai rămâne este, de unde va porni marea înfruntare? RĂZBOIUL TERMONUCLEAR.
La scurt timp după ce cartea “Boku Haram” este jucată, vine dintr-o dată ca să vezi EBOLA. Se întâmplă aceste lucruri în mod real, special, pentru că Nigeria este bogată în petrol sau mai ales datorită relațiilor apropiate ale acestora cu China (și, de asemenea, Rusia), sau poate amândouă?
Iată cum conflictul Ucraina și criza din Marea Neagră este doar un preludiu la declanșarea COLOSALELOR exerciții militare ce se desfășoară tot mai intens pe mapamond, unele chiar mondializate.
Cauza acestor politici este tot mai vizibilă astăzi - avarismul tot mai deocheat al bancherilor și dorința de dominație economică atașată.
Un argument pe care nu-l ignoră însă nici Rusia este SUPRAPOPULAREA PLANETEI !!!
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla!

Niciun comentariu: