marți, 19 mai 2015

ESTE PROFUND INTELECTUALĂ ȘI UNICĂ „MAREA DRAGOSTE”

Dacă priviți cu atenție la tinerii îndrăgostiți veți observa ușor cât de profundă este dragostea lor, după comportament. Fiecare dintre noi dorește ceva profund, deosebit, etern.
DRAGOSTEA NU ARE PLURAL, ESTE UNICĂ. DOAR IUBIREA TINDE SPRE INFINIT!
Cum se ajunge la o DRAGOSTE desăvârșită este SECRETUL OMENIRII cercetat de mii de ani, de poeți și filozofi, de psihologi și sociologi, de lideri dar și de slujitorii Domnului. FERICIREA este un subiect colateral dar intrinsec IUBIRII.
Când spui DRAGOSTEA MEA, ea este singulară, unică. Dar atunci când spui IUBIREA MEA ea este intrinsec și la plural, tinzând spre infinit. Atunci cum e mai profund să ne adresăm ființei iubite? Iată așadar prima formă nuanțată a INTELECTUALITĂȚII DRAGOSTEI.
Cu cât perechile sunt mai instruite, mai educate dar cu dragoste și de Dumnezeu, cu cunoștințe generale abundente dar sistematizate și bine definite ca necesitate cu atât nivelul lor de PERCEPERE a acestui sentiment este mai profund și mai plin de nuanțe sufletești ce depășesc inimaginabil descrierile artistice gen „Love story” sau iubiri poetice sublime pentru simplul motiv că nu artiștii au trăit acea IUBIRE.
Personal pot spune că am avut ocazia, conjuncturală, dată de viață, să compar acest sentiment și să constat că numai la o parteneră intelectuală, erudită, profunzimea dragostei poate fi atinsă la cote de nedescris. Fără a supăra pe nimeni afirm că la partenerele cu nivel scăzut de pregătire IUBIREA este sălbatică, acaparatoare, egoistă, dar nicidecum INTELECTUALĂ.
Sentimentele și manifestările ei sunt dictate de hormoni, de feromonii din parfumurile de lux sau mâncăruri afrodisiace care excită simțirile … animalice. Corelate sau concatenate aceste stări cu o dorință de parvenire, manifestările devin diabolice, hidoase, dezumanizante, urâte iar la atingerea lor apar drame.
Pentru a evita decalajele intelectuale, personal, am încercat să apropii nivelul nostru de cultură și am stimulat învățarea, chiar am determinat-o să facem împreună o facultate comună pe care am și terminat-o amândoi.
Dar, dacă nivelul de percepere și simțul NATIV de cercetare și cunoaștere este nesemnificativ, oricâtă pregătire ai „îndopa” în acea persoană ea nu se va putea ridica decât la un nivel mediocru la fel ca și performanța sa intelectuală.
Fiecare așadar după cum reușește să-și găsească „jumătatea” așa va fi și viața sa, animalică, mediocră sau ... sublimă.
Este într-adevăr extrem de greu ca două ființe să fie, nativ, dedicate erudiției desăvârșite și să se și întâlnească. Dar, atunci, se naște o stea a dragostei supreme ce dăinuie în istoria omenirii ca pisc al frumuseții umane și subiectul este transpus frecvent și în ARTĂ.
Și totuși există și excepții care debusolează deoarece uneori compatibilitatea lor vitală este atât de mare încât compensează parțial lipsa de erudiție. Dar ei nu pot trăi profunzimea INTELECTUALĂ a sentimentului, cu visări și așteptări de neimaginat persoanelor comune.
Și aceste perechi sunt de invidiat dar, ca model ideal, nu ating sublimul permisiv ÎNĂLȚĂRII.
Am descris pe blog diferite segmente ale conceptului meu „mișcarea de spin socială” care armonizează acele „partituri umane” devenite fiabil ca LUMINĂ DIN LUMINĂ tocmai prin tenacitatea și frumusețea DRAGOSTEI lor, perfecte, integrată magistral cu armonia IUBIRII Universale.
Da, suntem LUMINĂ DIN LUMINĂ, dar câte cupluri sau partenerii din cupluri reușesc o adaptare conștientă spre ARMONIA IUBIRII?
De cele mai multe ori după o etapă apar decalajele de pași ai perfecțiunii și COMODITATEA SUFICIENȚEI unuia din parteneri își pune prea repede amprenta sa egoistă.
Ortodoxia descrie magistral rolul femeii și al bărbatului în cuplu. Femeia fiind ființa care asigură urmași, dar și educarea lor, trebuie să fie „umbra” soțului dar exacerbarea greșită a emancipării ei duce la traume deosebite.
Istoria omenirii și a diferitelor religii face ceva similar, în analiză, prin stabilirea rolului și locului femeii și a bărbatului în familie și societate, dar habotnicismul duce mereu la eșecuri și drame înspăimântătoare.
Drame am trăit și eu și nu vorbesc din auzite sau citite.
Lipsa unei TOTALE deschideri, deschideri FĂRĂ acele secrete personale sau așa zis femeiești și apropieri sincere și tandre în cuplu au dus frecvent la conflicte neașteptate vizavi fie de adaptarea la regulile sociale, la rândul lor idioate, fie la adaptarea știmelor din „partitura de înălțare”.
Caracterele umane se modelează după nivelul lor de instruire și mai ales de CUNOAȘTERE ASIMILATĂ despre lume și viață, despre rolul fiecăruia în cuplu.
Acest sentiment etern al omenirii, cântat de poeți și râvnit de cei ce se trezesc la viață, rar a fost atins la cotele optime de ÎNĂLȚARE descrise de Iisus.
Bărbatul este CAPUL FAMILIEI (patriarhat) și el TREBUIE să asigure toate cele necesare traiului familial. Cum societatea tinde spre o discriminare a muncii și o emancipare decadentă, cu „fufe” și „cocălari” tot mai bestiali, tinerele fiind atrase de stripperi sau mușchiuloși fără să mai pună accent pe erudiție, rolul creștinesc al bărbatului este astfel atacat chiar de societate.
Unele fufe, mai feroce, caută „un făt frumos” dar … CU BANI și cum banii vin după o etapă de șmecherii ele acceptă și babalâcii care să le ofere garantat CONFORTUL.
În acest mod dispare DRAGOSTEA adevărată și nici copii nu mai sunt prea ușor acceptați. Dovadă faptul că de peste 25 de ani, noi, avem o creștere negativă a sporului natural dar și o mortalitate alarmantă a copiilor până la trei ani. De ce? Din lipsa disponibilității umane dar mai ales sociale de protecție a familiei și copilului.
Fiul lui Dumnezeu, acel spirit Divin, umanizat tocmai pentru a înțelege ființa umană creată de Tatăl său și pentru a-i învăța cum să descopere CALEA, s-a sacrificat pe sine pentru a PECETLUI ADEVĂRUL spuselor sale, a pașilor de urmat pentru Înălțare. Iisus decriptează pas cu pas prin parabole și inteligente comparații CALEA Omului către dragostea SUPREMĂ, către împărăția lui Dumnezeu și modul de autocontrol pentru depășirea opreliștilor de trecere către cerurile spirituale Divine.
Eu sunt Calea, Adevărul și Viața”.
Mult mi-a luat să înțeleg că „DRAGOSTEA este profund intelectuală” și că ea doar te provoacă și te îndeamnă să depășești stadiul atavic, animalic, de subordonare hormonală specific primului nivel existențial, cel al fascinației feromonilor strâns integrați depozitelor hormonale.
Secretarea de oxitocină vine să pecetluiască sentimentul cu plăcerea aparent divină dar nicidecum oxitocina nu te-a înălțat și hormonii nu te-au deșteptat.
Este doar stadiul EGOIST de plăcere umană, prima treaptă a ceea ce de mii de ani se străduiește omenirea să înțeleagă.
Nirvana, cele 9 ceruri de atins pentru a ajunge la dragostea supremă, profund spirituală, intelectuală este o variantă a căii pe care și religiile extremului orient au încercat să o aranjeze procedural în vederea sistematizării învățăturii autocunoașterii spre înălțare.
Am scris acum ceva timp că nu mi-am propus să fiu eu mai catolic decât Papa și să recomand un anume stil de învățare din imensitatea căilor studiate și bătătorite de generații de numeroși guru pentru a atinge perfecțiunea. Am experimentat și eu, pe mine, diferite secvențe de proceduri care să-mi devoaleze rezultatele spirituale, concrete.
Am constatat că dragostea este profund încriptată și cu cât începi să o descifrezi, spiritual, comparându-ți sentimentele cu învățăturile lui Iisus cu atât constați ABISURILE dar și ABUNDENȚA TREPTELOR ÎNĂLȚĂRII ce trebuie urcate pentru a înțelege măreția absolută a IUBIRII COSMICE, a DRAGOSTEI SUPREME, DUMNEZEIEȘTI spre care doar cei înțelepți și educați pot să se apropie.
Am încercat atunci să privesc în jurul meu și abia acum am constatat că OMUL este abia la începutul evoluției sale spirituale cu toată truda milenară a slujitorilor Domnului. Privind prin această nișă în istorie am constatat surprinzător că tocmai acești slujitori au dorit să păstreze TAINELE încriptate, fiindcă ființa umană este atavic pecetluită de egoismul hormonal primar și de regulă rămâne la suficiența confortului egoist.
Automulțumirea și suficiența voinței atingerii unor trepte de perfecțiune împiedică omenirea să facă pașii necesari spre nivelele superioare. Și pentru a fi mai mari TAINELE devoalate Omului de Dumnezeu, prin Legământul său, preoții au bulversat istoric evoluția spirituală cu opreliști numeroase cu prigoana și inchiziția lor asupra cunoașterii, astfel încât CALEA a fost mascată de numeroase structuri sociale de dezinformare, special create chiar de biserică dar mai ales de ocultismul unor debusolați psihic.
Priviți la „GORILELE UMANE” și veți observa și voi „hă hăitul” lor, zgomotul exacerbat al jargonului lingvistic, lipsa de minimă decență și gândire logică, comportamentul lor coleric pentru a demonstra „superioritatea” lor de malaci, fără minte. Priviți la „cocălarii” tot mai numeroși sau la fufele de companie și cu siguranță veți observa hidoșenia lor din care fac o bravadă cauzată clar de acea criză de personalitate.
Și cât de frumoși sunt tinerii sau copiii de la concursurile de talent care au nativ acel talent la care au adăugat și instruirea lor conștientă.
Am lăcrimat de nenumărate ori la apariția acestor genii artistice.
Dar NU ESTE SUFICIENT fiindcă provocările vieții pot să-i aducă la decepții la fel de spectaculoase tocmai fiindcă ajung la SUFICIENȚA CONFORTULUI LOR.
M-am întrebat de ce? Și Iisus a fost modelul, exemplul care m-a LUMINAT.
Omul, dezvoltă prin auto protecție platoșe peste platoșe pentru a nu fi rănit și coborât de pe eșafodul pe care s-a cocoțat deseori ilicit deoarece MEDIUL și conjunctura lor existențială nu le permitea înțelegerea NECESITĂȚII depășirii stadiului lor de moluscă intelectuală și nu simt necesitatea de PERFECȚIONARE CONTINUĂ. Provocarea suficienței confortabile duce la lene și indiferență egoistă care-i izolează de acea JUMĂTATE care-i caută.
Apoi și nevoile existențiale, zilnice, ne ocupă non stop și nu mai avem timp și pentru meditație și introspecție. Câți dintre voi practică chiar și astăzi meditația ZILNICĂ de autoevaluare spirituală? Foarte puțini.
Liderii sociali au sesizat șmecheria „sclavagizării” existențiale a omului pentru a nu pierde forța lor de muncă, ieftină, și mai ales pentru a nu se deștepta și a-i înlătura tocmai pe ei de la nivelul lor de boierie barbară și le aruncă NADA DESFRÂULUI sau a SOCIETĂȚII DE CONSUM unde munca nu mai este cea care generează plusprodusul și acumularea ci „visul american” al căpătuielii prin speculă și golănii.
Așa s-au născut toate organizațiile oculte și structurile sociale aferente de OPRIMARE care să îndoctrineze populația cu probleme colaterale de subordonare și îndepărtare abilă de la treptele de ÎNĂLȚARE.
Și pentru a mă înțelege, existențial am trecut la acea meditație zilnică, sinceră și încărcată de o IUBIRE mereu mai profundă și mai intelectuală de analiză a sistemului relațional social și rugă către Dumnezeu pentru cei oropsiți și lipsiți de apărare. Am trăit începând cu 28 februarie 2015 un experiment nebănuit http://icepaliga.blogspot.ro/2015/03/fericirea-ce-o-transmite-primavara-prin.html
Dacă nu pot fi sincer nici cu mine și despre mine și nu reușesc să înțeleg unde și ce greșesc și care este relația mea socială, calea de urmat pentru a urca treaptă cu treaptă spre educarea SUFLETULUI meu și al semenilor începând cu cei mai apropiați atunci degeaba mai exist.
SURPRIZĂ! Ce am constatat?
Nu trebuie să te mai obosești și cu cei care, conștient, adoptă calea desfrâului.
Dacă TU, PE TINE, NU TE POȚI CONTROLA ȘI EDUCA, INSTRUI PENTRU A ACUMULA ȘTIINȚĂ, ȘTIINȚĂ ȘI IAR ȘTIINȚĂ DESPRE LUME ȘI VIAȚĂ drumul este ÎNCHIS.
Fără aceste PIETRE DE TEMELIE nu poți construi nimic ÎN TINE pentru a putea transmite și APROAPELUI și ajuta și pe alții.
Dacă însă ai neșansa ca APROAPELE să fie habotnic din cauze de suficiență și comoditate și mai ales să nu dorească și el ÎNĂLȚAREA nu vei reuși să-i transmiți NIMIC.
Am observat că ceastă formă de cunoaștere a lui Dumnezeu și a IUBIRII sale supreme naște uneori EGOISMUL, chiar și monahal până la IZOLAREA SA DE SOCIETATE și trăirea sa în PUSTIUL MEDITAȚIEI, ca pustnic. Spun egoism fiindcă dorința arzătoare de a accede RAPID și PROFUND DOAR EL la Împărăția lui Dumnezeu este vizibilă prin lipsa contactului cu semenii săi, respectiv de IUBIRE A APROAPELUI.
Dar, izolarea impusă sieși vine tocmai de la AGRESIUNE SOCIALĂ de OCUPARE zilnică a sa cu problemele existențiale și de îndoctrinare comportamentală deviantă pe care acești PUSTNICI le resping și, vor aceste provocări îndepărtate de la sine ca să nu fie tulburați în meditație.
După atingerea unui nivel de înțelegere a Divinității chiar și pustnicii doresc o socializare SELECTIVĂ pentru a transmite căile mântuirii. SELECTIVITATEA ține de identificarea celor cu potențial, doar a celor cu har și care doresc APROPIEREA DE DUMNEZEU.
Iată așadar cum EGOISMUL a mai pus o pecete și pe sufletul preoților pentru a se proteja de INERȚIA speciei umane în a-și păstra CONFORTUL SUFICIENȚEI lor. De aceea doresc mașini de lux, vile sau speculează actul serviciului duhovnicesc și religios.
Multe greșeli și erori am săvârșit și eu în calea mea de înțelegere sau de neînțelegere a Divinității.
Important este însă faptul că MI-AM DESCOPERIT EROAREA SAU GREȘEALA COMISĂ fapt ce m-a DEBLOCAT de la suficiența spirituală a provocărilor plăcerii confortului neimplicării spre elevarea intelectuală, grea și cu mult consum energetic. INTELECTUAL și nu fizic, dar … doar cu componenta sa de dresaj, animalic.
Rațiunea, meditația ține iată de ACCEPTAREA analizei greșelilor TALE pentru a reuși să descoperi CALEA spre NIRVANA sau ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU.
Când vezi greșeala DOAR la vecin sau partener, ești sortit pierzaniei prin LEGAREA ta de plăcerea suficienței tale existențiale, egoiste.
CONCLUZIE.
Este mai ușor iată să dai sfaturi să filozofezi. Cel mai greu este de a-ți crea o ȚINTĂ intelectuală a pașilor TĂI de ÎNĂLȚARE și A-I RESPECTA și mai ales în a-ți forma și dezvolta IUBIREA față de aproapele tău fiindcă DRAGOSTEA SE FACE DOAR ÎN DOI și doar DUMNEZEU este mediatorul tău.
DRAGOSTEA e numai una, IUBIREA este ... INFINITĂ!
Eu cu siguranță mai am foarte multe de învățat dar puterile mi-au secat și aștept doar ÎNĂLȚAREA cu voia și prin judecata de apoi a lui Dumnezeu.
Dacă ați reușit să sintetizați o acțiune REALĂ pentru voi, înseamnă că Dumnezeu a fost cu mine în această călătorie spirituală și mi-a încărcat cuvintele cu harul său Divin. Mulțumesc Doamne.
Ocrotește-i Doamne pe români, oriunde s-ar afla că mare este mila ta și multe lacrimi au mai vărsat.
Amin!
Ioan CEPALIGA

luni, 18 mai 2015

RĂDĂCINILE NAZISTE ALE „BRUXELLES UE”

UPGRADE: Mereu apar noi și noi elemente despre U.E.  https://www.cotidianul.ro/imperiul-secret-al-ue/
Un eveniment mai puțin sesizat de public și interesat de media obedientă, are reverberații excepționale pe sistemul decizional statal.
Agenția germană de informații externe BND demonstrează iată faptul că EXISTĂ o încercare de SUPREMAȚIE a serviciilor secrete pentru dominarea structurilor de management ale Bruxelles UE. Bătălia este însă bulversantă fiindcă există două butoane decizionale, ale Bruxelles UE și ale NOM-NATO-SUA.
Îngrijorări tot mai mari sunt în Germania cu privire însă la amploarea cooperării BND cu Statele Unite şi în special cu Agenția pentru Securitate Națională (NSA) și în acest sens, săptămâna trecută, au apărut informații potrivit cărora BND a ajutat NSA să SPIONEZE ȚINTE EUROPENE, inclusiv GRUPUL AIRBUS, PREȘEDINȚIA FRANCEZĂ și COMISIA EUROPEANĂ punând în pericol arhitectura în derulare a UE ca și sistem dominant.
Această tendință ține de ideologia inițiată de WALTER HALLSTEIN, arhitectul cheie al „Bruxelles UE“ și preluată pragmatic de Comisia Europeană, organism suprastatal care nu se supune nici unei jurisdicții a statelor UE.
Încep să se contureze la nivel UE acele structuri de Justiție care să impună LEGEA specifică programului UE și obliga statele să se supună acestui sistem legislativ inițiat de Comisia Europeană.
“Regulile din sectorul de producție al economiei” sunt parte din guvernarea economică centralizată totalitară cu scopul de a asigura Cartelului UE controlul economic asupra Europei.
„Guvernul Economic al Cartelului” a devenit astăzi foarte vizibil - Bruxelles UE.
După publicarea ultimului număr al revistei Guvernului Economic al Coaliției Nazi/Cartel, „Planul de patru ani”, Cartelul pregătește „reînvierea” acelorași construcții totalitare: prin acționarii politici de astăzi ai Cartelului, conducătorii principalelor națiuni exportatoare, aceste grupuri de interese propun un „Guvern Economic” dictatorial sub controlul „Bruxelles UE”.
Umanitatea nu trebuie să aștepte o altă catastrofă și următorul „Tribunal de la Nürnberg” pentru a opri aceste planuri dictatoriale”!
Informații suplimentare la: GB2EG298
Dacă „Actul de Activare de la Lisabona” se implementează (el este deja semnat de statele membre – de Băsescu pentru România ceea ce-i conferă o aură de imunitate prin UE, respectiv a Cartelului), Cartelul nu doar va „acapara un stat întreg (ușor, fără conflicte)” dar va avea asupra statului semnatar autoritate și va prelua controlul asupra tuturor țărilor Europei – inclusiv economiilor, viața societăților și viețile cetățenilor acestora, timp de generații de acum încolo. Astfel Germania devine inteligent vioara numărul unu a arhitecturii UE.
Cu patentarea hranei noastre (UE), Cartelul caută nu numai să creeze o piață globală de multe miliarde de dolari. Există și o înaltă componentă politică: dependența finală a milioane de oameni de hrana atenție! MODIFICATĂ GENETIC care va pune populații întregi la mila acestor companii deținătoare de patente.
Nu este o coincidență faptul că BASF – membru al criminalului Cartel IG Farben – este avangarda credincioasă a acestei dezvoltări.
În cartea sa de 500 de pagini “Comunitatea Europeană” [Die Europaische Gemeinschaft] care până în 1979 ajunsese la a 5-a ediție, Hallstein chiar se laudă cu natura “originală” a piesei centrale a construcției, “Comisia UE” ca fiind “fără alt precedent direct în istorie”.
Și pentru a oferi o sinteză a acestei uimitoare politici preluate de structurile UE iată ce scria Hallstein.
Organele constituționale
• Comisia
“Orice acțiune începe cu Comisia [UE].
„Comisia [UE] este cel mai original element în organizarea Comunității [europene] fără nici un alt precedent direct în istorie.
“Its function is to represent the [European] Community to the inside and to the outside. …
“COMISIA [UE] ESTE INDEPENDENTĂ DE GUVERNELE STATELOR MEMBRE.
Instrucțiunile statelor membre nu trebuie date către și nici luate de la Comisie [UE]. ….
“COMISIA DEȚINE MONOPOLUL DE A INIȚIA LEGISLAȚIA. …
SURSA: Walter Hallstein “Comunitatea Europeană”, A 5-a ediție, Econ Verlag, Düsseldorf, 1979
Deoarece există deja un conflict nedeclarat între arhitectura Noii Ordini Mondiale (NOM) și proiectul în derulare de Cartel al Bruxelles UE, conflict accelerat vizavi și de „Spirala morții” ajunsă la faza ei finală, nervozitatea structurilor de informații ale NOM și particularizat ale Bruxelles UE sunt într-o cursă a giganților gladiatori care TREBUIE să ofere informații de management fezabile fiecărui proiect polar aflat însă în conflict de interese.
Orice deviație de la aceste două direcții – Noua Ordine Mondială (NOM) și Bruxelles UE, poate duce la conflicte deschise, unele vizibile și devenite deja publice privind monitorizările informative ale liderilor UE și a rețelelor de telefonie și informatice.
De aceea si statele membre UE baleiază între interesele lor NATO, ca și securitate, și cerințele de integrare a structurilor UE.
Băsescu a fost cel care a jucat intens LA AMBELE CAPETE fiind un proamerican declarat dar și un „milog” în UE prin semnarea „Actului de Activare a Tratatului de la Lisabona” prin care a oferit pe tavă România jurisdicției UE deși avea acorduri semnate cu SUA și NATO care intrau în conflict de interese, fără să declanșeze și armonizarea juridică a sistemului celor Trei Puteri naționale pe care le-a făcut opozante și nu armonice.
Omenirea se află la buza prăpastiei fiindcă se SCHIMBĂ polaritatea decizională a lumii, dezvoltându-se accelerat noi poli de putere îndeosebi financiari-economici dar și militari (vezi aplicația ISTORICĂ Rusia-China din Mediterana) dar și noi acorduri de unificare a unei alianțe militare în Asia și BRICS pe fondul unificărilor economice.
De aceea este IMENS DE GREU tuturor SERVICIILOR de INFORMAȚII din România dar și politicienilor și instituțiilor administrative, să facă față DUALISMULUI creat și impus de Băsescu, fără nici o STRATEGIE DE ȚARĂ armonizată prin cele Trei Puteri ale statului nostru.
Asistăm la o degringoladă uimitoare în care fiecare din cele Trei Puteri dorește să arate obediența lor față de cele două structuri contradictorii mondiale NOM și Bruxelles UE cu care are acorduri dar și față de schimbările globale de putere.

Iată așadar de ce România nu se poate ADUNA și GÂNDI pentru ȚARĂ și popor. Conflictele JURIDICE și ORGANIZAȚIONALE nu pot fi armonizate pașnic fiindcă România este prea mică în acest război GLOBAL, fiind OBLIGATĂ să se supună, ca oricare COLONIE, deciziilor STĂPÂNILOR, decizii aflate în dualismul lor debusolant într-o nebunească și excepțională degringoladă declanșată de ... Băsescu.
Vom asista de astăzi la un CONFLICT DESCHIS între cele Trei Puteri și serviciile lor atașate pentru a prelua SUPREMAȚIA după modelul centrilor de putere acceptate ca STĂPÂNI.
În această ecuație POPORUL nu mai contează și doar un conflict generat/importat gen ”Primăvara arabă” mai poate schimba balanța liderilor noștri intrați în acest RĂZBOI deschis de putere.
SOLUȚII EXISTĂ dar nu avem CINE să facă coagularea și armonizarea INTERESELOR DE ȚARĂ și ale POPORULUI. Nu este nici locul și nici capacitatea de analiză și asimilare de management a acestor soluții, aici, pe internet.
Și totuși EXISTĂ structuri și forțe capabile să impună ARMONIA NAȚIONALĂ dar interesele economice și financiare individuale ale liderilor noștri duc la malformații decizionale aberante.
Doamne ocrotește-i pe români, oriunde s-ar afla, că multe au mai îndurat și multe lacrimi au vărsat!


sâmbătă, 16 mai 2015

NU TRAGEȚI ÎN FLORI !

„Nu trageți în flori”
DE LA UNIVERS LA MULTIVERSURILE LUMINATE

Suntem ceea ce IUBIM!
Nichita Stănescu

O GÂNDIRE PERMANENTĂ ÎNCĂRCATĂ DE IUBIRE ARE PUTEREA DE A SCHIMBA CHIAR ȘI MATERIA NU NUMAI VIAȚA!!!
„Pietrele sunt și ele structuri vii. Sunt supuse acelorași legi ale naturii ca și organismele vii și pot acumula INFORMAȚIE (vezi și memoria apei). Rețeaua cristalina este vie. Cristalul este viu, el poate acumula și transmite informație (vezi proprietățile oxidului de siliciu sau ale cuarțului). Prin gândire și concentrare OMUL poate influența încărcătura energetică a structurii cristaline pe care o au pietrele.” Biolog Mărioara GODEANU
GÂNDUL este așadar un câmp de torsiune foarte puternic.
Dar cea mai mare descoperire a doamnei Godeanu este „realitatea de dincolo de granițele științei, o realitate pe care tot mai multi savanți ai mileniului o recunosc: prezenta CREATORULUI UNIC în toate formele de manifestare ale materiei din Univers”.
Eu adaug umil că, nu numai ale materiei ci și a ENERGIEI fiindcă SUNTEM LUMINĂ DIN LUMINĂ http://icepaliga.blogspot.ro/2013/11/suntem-lumina-din-lumina.html și LUMINA presupune dualitatea corpuscul undă ca fundament al întregii științe a mecanicii cuantice.
SURSA: Minunile cercetătoarei Biolog Mărioara Godeanu sau Alarma în lumea plantelor „Nu trageți în flori”
Citat: „mi-am dat seama ca planta-martor, cea care asista la "execuția" suratei ei, primea un semnal de la "condamnata la moarte" și suferea la fel de mult ca și ea, ba poate chiar mai mult. Atunci mi-am spus: acesta este obiectivul biologiei viitorului, transmiterea informației intre structurile vii, respectiv - comunicarea.
Adaug: Nu transmiteți GÂNDURI agresive și nici nu vă exteriorizați agresivitatea fiindcă ea produce victime colaterale nebănuite.
http://icepaliga.blogspot.ro/2015/03/fericirea-ce-o-transmite-primavara-prin.html

Așadar, noi, cei cu o conștiință a cunoașterii multivalentă, instruită, puternic amprentată/marcată spiritual de IUBIREA DIVINĂ, putem crea un VORTEX colectiv de vibrație spirituală POZITIVĂ ce este amplificat de „puterea” fiecărui vortex individual ce gravitează în armonia cumulativă a vortex-urilor sincrone, într-o simfonie a muzicii sociale a IUBIRII.
Acest vortex unificat, ce se amplifică precum fuiorul unei tornade, ne conectează la un NOD informațional al stringurilor și superstringurilor specifice Universului, energetic mental, accesat și conectat prin iubire, ce ne permite o levitație reală pentru conexiunea cu GRAVITAȚIA unificatoare a MULTIVERSULUI.
Dacă savantul NASSIM HARAMEIN face o introspecție a STRUCTURII materiale universale, a REȚELEI de REZISTENȚĂ care se conectează astfel și energetic cu Universul, el omite Conștiința OMULUI și ROLUL nostru în această CREAȚIE DIVINĂ. Omul este INTEGRAT prin VIAȚA sa acestei REȚELE uimitoare materiale descrise magistral de Nassim. Păcat că Nassim nu are nicio referire la DIVINITATE, în speță la Iisus Hristos. Știința inestimabilă a lui Nassim este lipsită astfel de SUFLET, de IUBIREA DIVINĂ, a lui IISUS.
Trecerea noastră astrală în Universul căutat din Multivers este dată de puritatea tuturor vortex-urilor din ORHESTRA entității sociale ce se interconexează, a vortex-urilor pozitive ce s-au înscris în ARMONIA vibrațională a partiturii conexiunii IUBIRII.
Cu cât vibrația este mai dedicată spre o „MUZICĂ” cu o partitură a IUBIRII mai curată, fără sincope existențiale, etico-spirituale și reziduuri ale păcatelor, netratate, nevindecate de Iisus, cu atât mai cuprinzător și înălțător este SALTUL nostru în bogăția de Universuri din UNITATEA MULTIVERSULUI.
Conectându-ne la canalele de trecere se produce și o filtrare, o validare permisivă a accederii noastre spre CONȘTIINȚA SUPREMĂ ce definește ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU.
Mișcarea de spin a electronului este doar MODELUL natural după care trebuie înțeles și modelul MIȘCARII DE SPIN SOCIALE de la individ și implicit până la colectivitate.

Detalii găsiți pe blogul meu http://icepaliga.blogspot.ro/