sâmbătă, 11 iunie 2016

RĂZBOIUL „VARA ASTA SE JOACĂ LA PRO” - RESURSE

Potrivit Institutului pentru Economie și Pace (IEP), evoluția indicelui în speță a suferit modificări substanțiale în ultimii 10 ani sub impactul direct al situației EXPLOZIVE din Orientul Mijlociu.
În lume numai Botswana, Chile, Costa Rica, Japonia, Mauritius, Panama, Qatar, Elveția, Uruguay și Vietnam sunt în prezent încă „virgine de conflict” dar globalizarea va canibaliza rapid TOATE statele lumii. Cu toate aceste SEMNALE, războiul din Orientul Mijlociu atrage nu numi țări riverane cum ar fi Qatar dar și țări îndepărtate și uniuni economice interesate. S-a ajuns la situația halucinantă  luptei dintre armata siriană (susținută de ruși) și armata siriană susținută de SUA (vezi bombardamentele din sudul Siriei). Germania interesată de traseul conductei de gaze primite direct din Rusia prin Marea Baltică (fiecare cu fesul și interesul) critică pretențiile aliaților pentru gazele din Siria și sancțiunile aplicate Rusiei.
Vom avea, pentru prima oară în istorie omenirii, PRIMUL RĂZBOI IN-TE-GRAL MONDIAL, antrenând toate statele cu CONFLICTE PE TOATE PLANURILE VITALE.
S-a ajuns la acel apogeu al declanșării „orei H” a ofensivei OFICIALE.
Oamenii de știință atrag sârguincios dar ineficient atenția că este momentul declanșării EXTINCȚIEI schizofrenice incapabile de a mai fi oprite.
Indicele arată într-un mod hilar faptul că în ultimele 12 luni războiul s-a diminuat în 81 de țări, care au devenit mai pașnice, în timp ce situația s-a deteriorat profund în alte … 79 de țări ale lumii.
RĂZBOIUL este pentru unele state STILUL LOR DE VIAȚĂ fiindcă afacerile cu armament prosperă potrivit statisticii SIPRI iar liderii sunt cu un temperament accentuat de războinici ai lumii.
Dar aceia ceia ce devine cu adevărat ALARMANT este iminenta legătură INTRINSECĂ între CRIZA FINANCIARĂ GLOBALĂ și această balansare a RĂZBOIULUI ca factor de justificare a costurilor de echilibrare a dorințelor dominante.
Populația trebuie îndoctrinată accelerat pentru a face front comun COEZIUNII MILITARE în acest război aflat deja în derulare și media mondială asta face cu o persuasiune neegalată de istorie.
Culmea este și faptul că sunt țări care deja DE SUTE DE ANI SUNT ÎNTR-UN PERMANENT CONFLICT iar Barak Obama este considerat de exemplu președintele LIDER, din istoria de după cel de al doilea război mondial, cu cel mai mare număr de zile de război gestionate și ATENȚIE !!! ÎNCĂ NU ȘI-A TERMINAT MANDATUL.
În aceste condiții este de notorietate DISCURSUL HACHIȚOS DINTRE STATE, sancțiunile sau embargoul cumulat al unor lideri împotriva altora accentuând disponibilitățile pentru conflict de parcă ARENA DE GLADIATORI s-a mutat la nivel mondial, COTIDIAN, și se fac acum și pariuri directe fie pe cursul de schimb fie pe elemente distincte ale derulării conflictelor.
Brexitul Britaniei din UE a devenit chiar un subiect de glume macabre la fel cum și migrația musulmană în Europa devine un factor de stres pentru toate statele actuale.
Orientul Mijlociu continuă să fie vioara numărul unu a germenilor noi de conflict fiindcă resursele existente de aici înclină balanța spre atracția INTERESATĂ a actorilor războinici pentru acoperirea costurilor plăcerilor lor patogene.
Dacă acel ELDORADO și goana după aur a cuprins lumea în ultimele secole, iată că aurul se menține în top doar exprimat în echivalent al resurselor minerale și energetice, inestimabile.
ROMÂNIA, bogată în mai TOATE resursele necesare lumii actuale este amenințată direct chiar de STRATFOR care ne spune că „avem o țară mult prea frumoasă și BOGATĂ ÎN RESURSE ca să o mai putem stăpâni SINGURI”. Până și banala APĂ din România este recunoscută a fi cu izvoare în cel mai activ VORTEX energetic al pământului ceia ce-i conferă pe drept denumirea de APĂ VIE și atrage incredibil de accelerat șmenarii globaliști.
Chiar și resursele de aur din Siberia au fost exploatate abil de occident încă din secolul al XIX-lea. Cazul de preluare a minelor de aur de englezi în apropierea râului Lena este, ca atare o situație revelatoare. Perimetrele exploatabile au fost cumpărat de familia Gunzburgs încă din 1873.
Astfel a fost creat la Londra, în 1908 corporația "Lena Goldfields". Unele companii americane precum Baltimore si Ohio Railroad a propus țarului un acord pentru a transfera monopolul de exploatare a aurului, transportul și comerțul în teritoriile din Siberia.
Un alt proiect mai târziu chiar a inclus un transfer de autoritate către sindicatele din SUA pentru o perioadă de 90 ani a 138.000 de kilometri de teritoriul rus cu autoritate deplină asupra teritoriului.
Dar Rusia deține și azi ATENȚIE!!! un număr de 79 din elementele existente în tabelul Mendeleev, situație care atrage ca un magnet nou de ELDORADO războinicii lumii mai ales că și rezervele de petrol și gaze dar și pădurile sunt extrem de interesante. Și asta fiindcă Africa s-a cam secătuit similar ca și resursele din celelalte zone aflate sute de ani sub un colonialism disimulat.
OBSERVĂM AȘADAR o ascuțire fără precedent a NECESITĂȚII accesului occidentului și la resursele ASIEI și a PRETENȚIILOR lor pentru exploatarea acestor resurse spre „binele umanității” în teoria globalismului.
Ce urmează este deja la mintea oricărui individ chiar și afon în strategiile globaliste.
Se FORȚEAZĂ cu orice risc cucerirea DREPTURILOR DE EXPLOATARE și dictare a prețului exact ca și cu resursele noastre, românești din moși strămoși.
Statele trebuie să RENUNȚE la granițele sale și să devină, ca-n informatică, un SAT GLOBAL unde o mână de „băieți deștepți” vor să conducă destinele din … „Las Fierbinți al Terrei”.
Cum SPIRALA MORȚII a ajuns la scadență, finanțele sunt deja anunțate pe COD ROȘU de supraviețuire și bătălia cu NOUL FMI este clar că se derulează cu prioritate în această VARĂ A DROMAEOSAURIDAE-lor rapace.
Se derulează OPERAȚIUNEA „Furtul cel de pe urmă”, inclusiv cu confiscarea averii de la ciorap, sau „Acum ori niciodată” sub zodia căruia nu se mai respectă NIMIC, nici Constituție, nici drepturi și nici Legile. VOINȚA UE, SUA-NATO devine astfel piatra filozofală cu sigla și sloganul RĂZBOIUL „Vara asta se joacă la PRO”- resurse.
Aroganța și violența nu mai au limite și vor crea cel mai cumplit spectacol din istoria omenirii.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla.

Niciun comentariu: