sâmbătă, 16 iulie 2016

LOVITURI DE ... INTERESE

Să lăsăm loviturile de stat care, așa cum vin tot așa uneori și dispar pentru a-și linge rănile și să vedem mai atent TENDINȚELE ECONOMICE care determină și aceste lovituri de ... INTERESE.
Să nu uităm implicare DIRECTĂ a Turciei în jocurile islamiste atât în Siria de unde a beneficiat de resurse aproape gratis și încercarea de intimidare a UE cu puterea sa de decizie asupra fluxurilor migrației islamiste. Nu uitați de incidentele cu Rusia și EȘECURILE scandaloase privind OFENSIVELE ce le pregătea pentru ocuparea Siriei. Nici „Noul Drum al Mătăsii” nu trebuie uitat și nici bătălia prezentă pentru TRASEELE de gaze și petrol dar mai ales a supremației ȘEFULUI care decide gestionare conductelor. Numeroasele atentate teroriste din ultimii ani sunt legate așadar de neînțelegerile celor ce fac cest joc de mercenariat și comenzile primite dar NEONOATE potrivit înțelegerii. Totul, absolut totul este cauzat de BANI și INTERESE foarte mari, foarte foarte mari.
http://icepaliga.blogspot.ro/2016/06/razboiul-vara-asta-se-joaca-la-pro.html
Se crede că membrii acelui "guvern din umbră" ce ar fi declanșat lovitura de stat sunt participanți la mișcarea Hizmet creată de Gulen. Gulen însă ATENȚIE!!! de mai mulți ani trăiește în Statele Unite, în Pennsylvania, în așa-numitul exil auto-impus. Oare ca membră NATO Turcia nu putea cere extrădarea lui Gulen? Care sunt jocurile, mi-e greu să nu gândesc? BANUL este mereu ... vinovat.

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a cerut autorităților germane să-i acorde permisiunea de a intra în țara lor. De ce??? O încărcătură puternică a explodat în Aeroportul Internațional Ataturk din Istanbul, a publicat Reuters. Anterior, CNN canal TV a comunicat că planul Președintele turc Erdogan era să decoleze din aeroportul din Istanbul (după aterizare). "Spațiul aerian este închis. Orice avion va fi doborât la pământ," a declarat prim-ministrul Binali Yildirim. Știrile curg după interese.




Autoritățile turcești au închis și strâmtoarea Bosfor pentru trecerea TANCURILOR PETROLIERE (majoritatea rusești), comunică Reuters referindu-se la declarația operatorului GAC. Pericol de explozie și blocarea catastrofică.
În prezent se comunică faptul că armata a preluat controlul dar nu se știe exact pentru cine deși curg știrile că lovitura a eșuat. Vom vedea și URMĂRILE legii marțiale.
Iată că, în paralel cu Brexitul ce a zguduit vechiul sistem UE, Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev și președintele elvețian Johann Schneider-Ammann au discutat despre perspectivele lor asupra unei zone de liber schimb între Uniunea Eurasiatică Economică (EAEU) și Asociația Europeană a Liberului Schimb (AELS) discuții ce au avut loc la summit-ul ASEM în Mongolia unde a venit și președintele elvețian. Vă rog să sesizați cum se REACTIVEAZĂ acest mijloc economic, mai ales pentru Marea Britanie care a și fondat organizația fiind umilită de UE prin deciziile sale inepte și extremiste.
Spre deosebire de UE însă, AELS nu este o uniune vamală, ceea ce înseamnă că fiecare stat membru AELS poate stabili în principiu liber taxele vamale și politica comercială externă privind state terțe (non-AELS).
Azi AELS cuprinde  doar ISLANDA, LIECHTENSTEIN, NORVEGIA și ELVEȚIA. Celelalte state au aderat la UE. Membrii fondatori au fost REGATUL UNIT AL MARII BRITANII ȘI AL IRLANDEI DE NORD, Danemarca, Norvegia, Suedia, Austria, Elveția și Portugalia. Finlanda a devenit membru asociat în 1961 (devenind membru cu drepturi depline în 1966), iar Islanda în 1970. Liechtenstein se alătură AELS în 1991.
Cred că ați sesizat ORIZONTUL ce se prefigurează în NOILE ALIANȚE ECONOMICE ale Europei ATENȚIE sub bagheta Marii Britanii când pupincuriștii o și puneau deja la zid, dar Rusia vrea să devanseze lucrurile.
Personal văd o legătură extrem de fină, PROFESIONISTĂ, între ce se întâmplă în Franța, Europa, Turcia, Siria etc.etc. și așa cum scriam recent  RĂZBOIUL VARA ASTA SE JOACĂ LA PRO-RESURSE și este un război de anvergură GLOBALĂ cu efecte de lungă durată. Vara dar și toamna vor fi extrem de CALDE. http://icepaliga.blogspot.ro/2016/06/razboiul-vara-asta-se-joaca-la-pro.html
Vă mai rețin doar cu știrea că din septembrie 2016, OFICIAL, cu acordul părților FMI, China intră ȘI în jocul valutar al DST-ului vechiului FMI cu yuanul chinezesc. Se pregătește în drept în subsidiar, dar în fapt ... ÎN PRINCIPAL, lansarea noii monede globale a Noului FMI care să fie moneda de rezervă globală la dolarul american ce este în prăbușire.
Să nu credeți că SUA stă ca fazanul și așteaptă să audă pocnitura armei, financiare, cum pleacă.
Am scris destul de mult pentru public referitor la acest subiect pe blogul meu.
Citiți și nu vă înghesuiți că mai este ÎNCĂ activ blogul și cenzura se manifestă în forme tot mai sofisticate și în țară, față de forțele NAȚIONALISTE.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla!

Niciun comentariu: