duminică, 3 iulie 2016

PUTIN "LUPTA A DEVENIT INEVITABILĂ"

După ce Rusia  făcut publică scrisoare deschisă a unor diplomați, adresată Rusiei, pentru a accepta un ATAC COORDONAT asupra Siriei pentru înlăturarea lui Assad și a armatelor sale în favoarea „opoziției” instruite de CIA și să accepte dezmembrarea țării pe fracțiunile opozante, iată că a venit rândul Rusiei să facă un apel public spre pace.
"Administrația Obama nu vrea pace în Siria. Rușii în cele din urmă recunosc faptul că Statele Unite nu ar coopera sub nici o formă în menținerea efortului de încetare a focului și nu vor un atac coordonat împotriva statului islamic și Al-Qaeda pentru pacea din Siria.
Într-adevăr, după cum a explicat Lavrov, SUA a chemat din nou Rusia să nu bombardeze Al-Qaeda, unde au ei reprezentanți, împotriva chiar a două rezoluții ale Consiliului de Securitate al ONU care cer eradicarea ISIS și fracțiunilor asociate. Mari convoaie, sunt prezentate și video, cum se întorc din Turcia la "rebelii" care, ca de obicei, împărtășesc scopurile Al-Qaida și altor teroriști definiți de ONU."
Este o declarație care ne întoarce la remarcile făcute de președintele Putin la Valdai, încă din 22 octombrie 2015: "ÎN CAZUL ÎN CARE LUPTA ESTE INEVITABILĂ, TREBUIE SĂ NE LOVEASCĂ MAI ÎNTÂI."
Și, Turcia, a lovit Rusia, doborând avionul său din Siria și chiar a amenințat cu alte represalii militare.
Rusia s-a retras însă din Siria când Turcia și Arabi Saudită au pregătit un atac terestru pornind din Turcia fiind o mișcare excelentă care a surprins interesele statelor ce doresc resursele din Siria.
Rusia și-a stabilit propriile interese, oportunitățile și limitele pentru a rezolva problemele și conflictele prin canale diplomatice (Geneva dar și la ONU). Această decizie a devenit pentru unii observatori o greșeală pe care Putin a făcut-o publică. Mai degrabă Putin a vrut să arate lumii atitudinea ambiguă, cu extensie de focar de rea-credință a partenerului său american.
Putin este conștient de faptul că orice RĂZBOI între Rusia și Statele Unite ar fi fatal pentru ambele părți. Cel puțin asta este ceea ce cred și rușii care trăiesc în SUA și în mod special iau cunoștință de natura armelor utilizate, fiecare putând avea un efect devastator.
Deocamdată, renașterea conflictelor prin REVENIREA Rusiei în Siria este motivată de necesitatea de a pune capăt terorismului și pretențiilor Washingtonului care doresc să-și însușească puterile statului sirian în scopuri proprii.
FAZA NEGOCIERILOR S-A TERMINAT, A ANUNȚAT PUTIN.
"Fără război și fără zumzetul amenințărilor pentru intervenție militară în Siria, în această săptămână rușii și-au aterizat FORȚELE TERESTRE ȘI PARAȘUTIȘTI în portul Tartus pentru a sprijini armata Assad cu 3.000 de voluntari ruși trimiși în regiune în ultimele săptămâni și pentru a stimula coordonarea UNITARĂ a armatei siriene cu cea arabă. Surse siriene au declarat că personalul de comandă rus care a coordonat operațiunile de sprijin aerian toamna trecuta a revenit la Hmeimim bază militară în provincia Latakia pentru a începe pregătirea de noi operații."
O atenție deosebită se acordă și luptelor din nordul Irakului care pot contamina regiunea.
Cred că aceste evoluții nu sunt doar circumstanțiale. Este mai mult fiindcă presupusul "partener", și-a pierdut în acest moment toată credibilitatea și a devenit un adversar periculos, care trebuie să fie eliminat. FAZA DE NEGOCIERE ESTE COMPLETĂ. Se presupune că partenerii americani și nu numi nu au făcut pași spre pace și au acționat într-un mod subversiv, pentru a servi cel mai bine, NUMAI interesele sale care rămân aceleași: preluarea controlului asupra Siriei și a tuturor statelor care refuză să se supună hegemoniei aliaților americani.
Președintele rus, Vladimir Putin, adept al unei diplomații deschise, a trimis astăzi 04-07-2016 o telegramă de felicitare președintelui SUA, Barack Obama, cu ocazia sărbătorii federale din SUA - ZIUA INDEPENDENȚEI, a comunicat, azi, luni, 04-07-2016 serviciul de presă al Kremlinului.
Forte interesantă este însă continuarea telegramei: „Statele Unite ale Americii sărbătorește în acest an și o altă aniversare importantă, 240 de ani de la independența Americii față de ... Marea Britanie.
Intrăm într-o strategie în care RĂZBOIUL A DEVENIT INEVITABIL și trebuie să fie câștigat de una din părți. Nu există nici o îndoială că intențiile adversarului principal, Statele Unite și NATO continuă să încerce să preia controlul asupra lumii, inclusiv Rusia, China, Brazilia, India și Africa Sud (BRICS) și nu numai. Obama tânjește după VICTORIE la final de mandat.
ATENȚIE OAMENI BUNI !!! Lunile următoare, vară/toamnă, vor fi DECISIVE pentru VIITORUL UNEI MARI PĂRȚI A OMENIRII. 
"LUPTA A DEVENIT INEVITABILĂ"
Se observă că TOATE mișcările de trupe din teatrele de operații, vizează cooperarea cu forțele de operații care vizează INTERESELE ... DIN SIRIA.
RĂZBOIUL „VARA ASTA SE JOACĂ LA PRO” - RESURSE http://icepaliga.blogspot.ro/2016/06/razboiul-vara-asta-se-joaca-la-pro.html
DEVIN VITALE RESURSELE ENERGETICE. 
ROMÂNIA LE OFERĂ DEGEABA.

Niciun comentariu: