luni, 29 august 2016

LECȚIA DE CHIMIE

Recomand trupelor NBC să ia aminte și împreună cu trupele de cercetare electronică și nucleară să verifice sursele de poluare pentru ca DNA să nu mai acționeze „în orb” sau duși de nas de aceste elemente deosebit de poluante care au transformat societatea într-un „laborator de chimie” și experimentări de poligon.
Să mă explic pentru a nu crea o diversiune ce poate conduce la o explozie de ... inteligență.
Să analizăm pentru început SITUAȚIA DE MEDIU în care se scaldă politicienii docți plecați în vacanțele lor de „coșmar”.
Organizația Națiunilor Unite și Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC), alarmate de nepăsarea liderilor aflați în vacanța binemeritată, sau în campania de imagine, va continua iată activitatea „Mecanismului de investigație mixt” instituit pentru a verifica exact SURSA, cine și cum a sărit pârleazul și a UTILIZAT ARMELE CHIMICE (recent și în Siria și Irak) fiind deja CERTE peste 127 de lovituri chimice executate din decembrie 2015 și până azi, 29 august la „Tăierea capului Sfântului Proroc Ioan Botezătorul”. Din cele 127 de lovituri 13 au fost cu Sarin, 12 cu Iperită, 41 cu VX și 61 cu „Alți compuși” chimici.
Există așadar pericolul REAL ca să se continue cu încălcarea acordurilor de interzicere și să se extindă utilizarea armelor chimice în orice alt conflict sau loc public (gen metrou la Tokio) și mai ales în atacurile teroriste din Europa și ... țările NATO.
În consecință, gândind la LECȚIA DE CHIMIE, servită cu atâta patos revoluționar de renumitul expert mediator al conflictelor, Adrian Severin, care a condamnat ferm neglijența cu poluarea apei din București, cu 66% hidrogen (dar săracul avea dreptate că apa are H și OH, vezi Apa Vie Kangen),
în prezent patronată și de superba doamna Firea, am tras câteva concluzii de rutină, a ineptului de votant ce cu onoare chimică îl reprezint cel dintâi.
Domnul nostru, Adrian, nume consacrat elitei, de la Copilul Minune și până la Năstase adept al lui Severin dar nu de la Turnu, fiindcă locul e ocupat de Frunză Verde al Paradisului Pierdut, are perfectă dreptate. Încă din antichitate „Focul, Aerul, Apa și Pământul” au fost elementele fundamentale ale filozofiei ... electorale. Cum putea Severin să neglijeze esențele filozofice?
H2O este esența vieții și de partid și pentru a nu fi apă chioară să analizăm cazul.
Iată cum se face conversia. Aerul cuprinde Oxigen dar și urme fine de Hidrogen, nu? Atunci de ce este în proporție de 2/3 în apă? Era normal să avem Oxigen 2 sau chiar 3 și să tindem politic spre o apă nobilă, cu deuteriu și tritiu ca și rezerve energetice de partid, colosale, ale fuziunii prin alianțe electorale nucleare, sau neclare mai degrabă.
Între timp însă a mai apărut un element după unii „catalizator” pentru ca societatea să nu rămână și ea dor apă chioară. Este vorba despre acel element „S” (nu de la Soros, nuuu... e pură întâmplare că își fac și ei partid).
Și acest element „S” a cam agitat apele rezultând un H2SO, rapid stabilizat către H2SO3 cu mențiunea „ozonizat de partid” dar din păcate a rezultat, prin aerele lor docte, doar un „Aer” de ouă clocite. Alarma s-a declanșat și imediat a fost apostrofat să mai bage oxigen că pute a „S” și electoratul de la ruși l-a exclus din societate că puțea prea tare. Noi mai democrați am mai adăugat Oxigen că e aerul democrației. Din păcate a rezultat H2SO4, un acid extrem de coroziv care va măcina societatea până la dispariție. Atenție așadar politruci de valoare, scoateți din sertare bagheta magică a Proiectului de țară, chimia electorală. Aveți urgent nevoie de o BAZĂ ideologică sănătoasă care să anihileze acest acid groaznic ce se instalează. Dar adepții „S” susțin că fără acid în baterii nu avem nici curent politic.
Ori bateriile trebuie să fie cu plumb, cel mai greu partid de pe eșicherul social finanțat de „S” cu un frumos Fes Roșu, de Crăciun, pentru alegeri.
Până un alta, Baza se va găsi dacă vrem să nu ne corodăm ireversibil fiindcă acest „S” vine de la sclavie, sau schizofrenie. Dar atenție, tratamentul cu o Bază solidă, caustică, produce o reacție termică ce agită soluția și sar stropi și caustici și acizi care agită electoratul dar distrug și „mâna” dreaptă și pe cea stângă și ce e mai grav pot să-ți sară în ochi dar ... te orbesc dacă nu folosești echipament de protecție. Tratamentul este așadar foarte sensibil și se poate anula toată chimia rezultând doar o SARE (Pământ) pe care Cioloș o dorea deja vândută.
SAREA însă e ceva nou care ține de .. Pământ. Iată așadar cum Aerul, Apa, Focul alegerilor și Pământul străbun ne duc de unde am plecat, că toți suntem o Apă și un Pământ Doamne.
EPILOG:
Pe lângă sare rezultă și apă, dar e o apă toxică, APĂ MOARTĂ care e mai toxică decât Apa chioară (APA NEUTRALĂ a lui Severin).
APA VIE a fost descoperită tot de un român, descoperită nu creată. Iată că un român agită întreaga planetă și toți liderii caută acum secretul din APA VIE.
Suntem buni la chimie, nu? Dar ... atât de slabi la sociologie și democrație.
Unii mai isteți au găsit-o recent în APA VIE a „GHEȚARILOR ALBAȘTRI” dovadă că ea a existat din cele mai vechi timpuri (în poveștile copilăriei) dar societatea și partidele de cercetători (în fapt, la noi, de cerșetori) au fost afoni la MUZICA apei.
Numai din APA VIE, existentă și în natură, se nasc și structurile reticulare formidabil de interesante, divine, fulgii de nea care au structura externă solidă iar la interior pulsează VIAȚA, cu râuri de apa lichidă, APĂ VIE ce există cât există și fulgul de nea.
Dar asta E ALTĂ LECȚIE ce se învață la ȘCOALA DE PARTID. Ține de Muzica Astrelor și cine nu are ureche muzicală nu înțelege nici chimia filozofiei „Aer, Apă, Foc, Pământ” la fel de veche ca și APA VIE descoperită culmea de un român dar iată însă că societatea nu a progresat. De ce?
Japonezii au lansat „apa vie kangen” ce a ajuns și în România dar politrucii n-au auzit nici de ea cum nici de APA VIE nu au cunoștințe de aplicare și dezvoltare socială.
Cauza? Tehnocăcații ce amestecă aiurea elementele și rezultă H2SO3. Ei habar nu au de elixirul tinereții APA VIE și aplicațiile ei incredibile, sociale.
Poate apare în această ULTIMĂ bătălie cu elementele „S”, parazite, și un PROIECT DE ȚARĂ preluat de CSAT și care să ofere esențe viabile pentru continuitatea noastră pe aceste meleaguri, iată de peste 9000 de ani. Ce ar însemna o AGHIAZMĂ din APA DE GHEȚAR su din APA VIE? Un adevărat și REAL IZVOR AL TĂMĂDUIRII.
Voi trupele NBC ați priceput că e nevoie de o INSTRUCȚIE cu politrucii? Altfel ne trezim cu bombele nucleare sau neclare cum „curg și la cișmeaua din colțul blocului” pe Calea Victorie sau la Cotroceni după filozofia lui Severin. Voi camarazilor ce spuneți? Merge „o concentrare” fie și de forțe pentru un Proiect de Țară fezabil? Să descoperim IZVORUL TĂMĂDUIRII SOCIALE.
Și fiindcă vă trebuie o TEMĂ PENTRU ACASĂ, am lăsat special ca Filozofia FOCULUI să o descoperiți din articolul ADEVĂRUL DIN CUTIA DE CHIBRITURI
http://icepaliga.blogspot.ro/2012/06/filozofia-adevarului-din-cutia-de.html
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla că APA VIE este creația ta.

Niciun comentariu: