joi, 18 august 2016

SCHIMBĂRI STRATEGICE LA MAREA NEAGRĂ ÎN DEFAVOAREA NATO

După eșuarea loviturii de stat din Turcia, întreaga zonă din Asia Mică, Asia Centrală, Transcaucazia dar și în Siria au în derulare schimbări majore de poziție. Marea Neagră își stinge rapid neînțelegerile conflictuale create strategic de NATO și aliații săi.
Dacă privim harta cu estul Europei observăm că se construiește rapid UN ZID de protecție și IZOLARE directă de forțele NATO fapt ce IZOLEAZĂ și România care devine ÎNCONJURATĂ de state pro-ruse, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Turcia, estul Ucrainei și acum și statele din Asia Centrală și Transcaucazia care cu siguranță se vor extinde spre est, pe granița Rusă, ceia ce conduce la crearea UNUI NOU ZID al Războiului Rece.
Negocierile diplomatice se derulează cu o viteză uimitoare după lovitura de stat din Turcia care a dărâmat poziția SUA și NATO din zona lumii cea mai bogată petrolifer.
China care din septembrie 2016 are OBLIGAȚIA de a intra ACTIV în coșul valutar al vechiului FMI pentru decontarea tranzacțiilor cu DST, prin echilibrarea cu yuanul, este interesată de DISPARIȚIA PETRODOLARILOR și își va amplifica acțiunile sale de NEGOCIERE cu țările producătoare de petrol din OPEC și din afara OPEC pentru renunțarea la prețul în dolarul american.
Clar, NATO intră într-un impas IMENS acum când CHINA A DECLARAT OFICIAL RĂZBOI în Marea Chinei de Sud contrar deciziei de la HAGA (http://www.anonews.co/china-ww3/).
RĂZBOIUL se precipită exact pe vidul de putere al SUA din campania electorală inclusiv prin incapcitatea sa la lovitura din Marea Neagră..
De aceia, așa cum a mai afirmat, China va fi prezentă ACTIV din acest moment și la ÎMPĂRȚIREA CAȘCAVALULUI din Siria și impunerea yuanului în tranzacții și decontările internaționale și de aici.
Premierul turc, a spus că ATENȚIE! și „Israelul a acceptat ca Turcia să medieze din nou discuții cu Siria și sunt semnale că ele vor evalua favorabil."
Președintele rus, Vladimir Putin, organizează azi 16-08-2016 o întâlnire cu președintele Kazahstanului Nursultan Nazarbayev la Soci, comunică serviciul de presă al Kremlinului.
Și ofensiva continuă pentru supremație și-n Marea Mediterană.
Este O MIZĂ COLOSALĂ care va bulversa profund SUA indiferent cine vine ca nou președinte din ianuarie 2017. Pe acest calapod al NEGOCIERILOR se derulează o ofensivă cu viteză „COSMICĂ” în perioada de VID DE PUTERE AL ALEGERILOR DIN SUA.
"În Baku, negocierile dintre liderii Rusiei, Iranului și Azerbaidjanului de la 8 august 2016 au discutat, după cum deja se știe, nu doar proiecte economice, de cooperarea cu statele caspice, ci și viziunea comună asupra situației din Siria și viitorul Transcaucazian", a declarat Aleksey Martynov directorul Institutului Internațional de State Nou Înființate.
"Situația din Transcaucazia a fost cu siguranță discutată și cu omologii turci."
Întreaga zonă a trecut la renegocierea relațiilor lor iar Rusia este capabilă să transforme o nouă VICTORIE DIPLOMATICĂ într-o pagină GEOPOLITICĂ în istoria unei întregi regiuni din Asia Mică, Asia Centrală și Transcaucazia, caz în care Rusia joacă de azi rolul de lider."
Nu va fi nimeni surprins dacă pacificatorii ruși vor apărea rapid și în Nagorno-Karabah și acest lucru va pune capăt confruntării aparent înghețate. Armenia a oprit și ea complet conflictul la sfârșitul acestui proces de negociere, atunci când președintele său Serzh Sargsyan a purtat discuții cu Vladimir Putin la Moscova.
"La întâlnirea de a doua zi din Sankt Petersburg, la 9 august, liderii ruși și turci nu au discutat firește numai problemele economice", a declarat Martynov.
"Sensul încălzirii amiabile a relațiile dintre Rusia și Turcia nu este conturat doar de POCĂINȚA ACTIVĂ a statului turc (vezi poza cu Erdogan la picioarele lui Putin), cu toate că scuzele au fost pronunțate la un mod extrem de patetic", a spus el. "Succesul este că Rusia a reușit să realizeze înțelegerea altor țări-cheie din regiune, cu privire la NECESITATEA de a căuta un acord de PACE unele cu altele. Parlamentarii turci au aprobat în consecință, recent, un acord care să permită reconcilierea dintre Turcia și Israel, după o ruptură de șase ani pentru uciderea de către Israel a 10 turci.
Viitorul întregii regiuni se află în trilaterala deciziilor Rusia-Iran-Turcia.
Într-o mișcare uimitoare imediată, subliniind legăturile din ce în ce strânse dintre Moscova și Teheran, este acceptul de utilizare a bombardierelor cu rază lungă rusești Tupolev-22M3 și supersonicelor de vânătoare Sukhoi-34 cu operare de pe baza aeriană Hamadan din Iran pentru a lovi o serie de ținte din Siria.
ATENȚIE !!! Se fac experimentări și demonstrații pentru cumpărători cu bombardierele strategice rusești care să urce în stratosferă (la 60000 de picioare) de unde să execute lovituri la punct fix.
Rusia, Siria, Iran și Irak fac astăzi o alianță surprinzătoare care surprins din nou nepregătită diplomația SUA după succesul actelor semnate de Trilaterala Rusia, Turcia și Iran. Siria și Irak savurează succesul și susțin activ Trilaterala ceia ce SCHIMBĂ RADICAL raportul de forțe din zona de interes a SUA. Iată cum Teheranul nu mai poate fi bombardat și nimeni nu-l va mai amenința cu represalii.
"Trilaterala este de azi,16 august 2016, una dintre alianțele cele mai stabile în geometria variabilă a zonei, în care este extrem de clar că nu mai există nici un loc pentru alți actori politici ai lumii, inclusiv Statele Unite ale Americii", a declarat Martynov.
"TRILATERALA A MERS FOARTE, FOARTE DEPARTE. În Turcia, apelurile CLARE pentru a părăsi NATO au fost auzite RECENT la cel mai înalt nivel decizional și politic", a declarat Martynov.
Hopaaa...
ACEASTĂ DECLARAȚIE SUNĂ ȘI CLOPOTELE DE ALARMĂ.
„Pentru prima dată după 25 de ani, Statele Unite, sunt ELIMINATE dintr-un astfel de format într-o regiune pe care o consideră o zonă TABU a intereselor sale strategice."
"Că Turciei nu-i va fi permis să părăsească NATO cu ușurință este o chestiune punctuală, diferită. Aderarea Turciei la alianța este extrem de importantă pentru Statele Unite ale Americii și vor exista presiuni și ACȚIUNI extrem de dure."
"Niciunul nu are impresia că principalele probleme de pe ordinea de zi a TRILATERALEI nu au fost și de DECONTARE A COSTURILOR angajate, armonizate cerințelor siriene, dar și a problemelor de la Marea Neagră și pentru a fi mai precis, a JURISDICȚIEI RUSIEI ASUPRA CRIMEI. Se pare că părțile au semnat deja o înțelegere în acest sens pentru a sigura rolul Rusiei de lider al proiectelor cu petrol."

Niciun comentariu: