miercuri, 7 decembrie 2016

DE MOȘ NICOLAE RUSIA ERA SĂ DISPARĂ !!!

UPDATE:
Situația devine și mai hilară. Rușii spun că atunci atenție!!! „nu urmărea NIMENI spațiul aerian” „mammma miaaaaa...” și nu există nici fragmente DE METEORIT identificate dar ... unele părți ale meteoritului ar fi căzut în taiga în apropierea orașului Sayanogorsk. Nu există fragmente ale corpului ceresc care a explodat, probabil, (acum ei zic probabil) asupra Republicii Khakassia.
Fain management de supraveghere a spațiului aerian. Obiect de 15 METRI diametru nu a putut fi identificat că ARDEA dar o rachetă poate fi identificată fiindcă „face fum”, invizibil?
Cu siguranță o fi fost o TELEPORTARE, nu? Președintele Vladimir Putin, a spus că vrea să trăiască cel puțin până la prezentarea către mass-media internațională, aceia care a avut încredere în „poveștile” despre aceasta unitate SPECIALĂ a Rusiei și care  avansat vizibil în crearea primului PORTAL al teleportării cu termen de finalizare anul 2035.

Informația a fost dezvăluită, joi, 08-12-2016, la o reuniune a Consiliului de Administrație al „Agenției pentru Inițiative Strategice” (ASI), de Dmitry Peskov, directorul programul "Young Professionals".
Nu era oare O FARSĂ pentru detectarea sistemelor de monitorizare ale rușilor? O dronă din fosfor alb și magneziu care a ars INTEGRAL, fără cenușă, după ce a transmis datele de cercetare, nu? Urmăreau ei ceva pe gerul ăla la minus 40 grade Celsius. Sau fiindcă nava antisubmarin „Viceamiral Kulakov” care nu a ajuns la destinație a „capturat” toate fragmentele drept TROFEU DE LUPTĂ înainte ca sistemele de acasă să se trezească? Mai ales că azi un avion de pasageri, din Pakistan a dispărut de pe radare (erau în pauză de masă). Surse oficiale spun că aeronava s-a prăbușit.
Le va prezenta când ajunge, nu? Imagini prin reflexie în Canalul Mânecii sau erau deja în Marea Baltică, la o vodcă de finiș de misiune, dacă le-a mai rămas o picătură?
Prima decizie importantă a Rusiei: Cele mai noi avioane de luptă Suhoi-30SM ale Rusiei vor completa Flota Baltică a grupului de aviație nordic chiar de la începutul anului 2017. Asta ca să nu mai intre „nici musca în spațiul aerian”, da mite F-18 ale Finlandei modernizate prin aprobarea Congresului american.
Foarte interesant moșul ăsta, Moș Nicolae.

Ieri, de Moș Nicolae, lumea s-a aflat la un pas de catastrofă fiindcă meteoritul, identificat mult prea târziu ca și traiectorie de impact, a lovit Pământul în Siberia. SUA nu a schițat nici un gest.
Meteoritul, de aproximativ 10-15 metri în diametru, a EXPLODAT deasupra ținutului Siberian din sudul Rusiei, în Khakassia, marți 06-12-2016 la ora 14:37, ora Moscovei, a declarat Natan Eismont, om de știință lider și el în institutul de cercetare spațială.
Judecând după faptul că acesta A ARS sau A EXPLODAT înainte de a atinge suprafața Pământului, este evident că acesta nu a fost PREA GREU deși avea mai mult de 15 de metri în diametru, dar neregulat, și se pare că ... nu era făcută și din fier.
Aceiași părere a emis-o și un alt om de știință de la Institutul Spațial de Cercetări (IKI) al Academiei Ruse de Științe a spus Natan Eismont.
El a adăugat că astfel de meteoriți, de regulă, nu constituie o amenințare pentru omenire și, "o cantitate semnificativă" dintre ei intră în atmosferă zi de zi, fapt ce nu a alertat Institutul.
Ce era să mai zică și el săracu acum după ȚACA DE MANAGEMENT pe care a lut-o cu incapacitatea lor COPILĂREASCĂ de detecție, prin sistemele lor sofisticate de război spațial?
Așa că ... anunțul este foarte lapidar: „Un corp ceresc (Moș Nicole să fi fost?), PROBABIL un meteorit, a căzut în Khakassia la aproximativ ora 14:37 ora Moscovei” (13:37 ora Bucureștiului) scrie pe site-ul oficial al orașului Sayanogorsk unde se află cred și MILITARII serverului ce-l așteptau PROBABIL pe Moș Nicolae, neștiind că cesta s-a împotmolit în precipitațiile și gerul cumplit din Siberia.
Să fi fost de vină GERUL care a RĂCIT meteoritul buclucaș și nu a mai făcut ravagii? Sau Moș Nicolae, al nostru, e extraterestru și a oprit catastrofa?
Neobișnuita strălucire de pe cerul Khakassian a fost văzută de mulți martori și a fost prinsă și pe camerele amatorilor de senzații tari, după o votcă cu piper. Se pare că rușii au încălzit și camerele de luat vederi cu nițică votcă fiindcă e miraculos cum de au funcționat PERFECT amețite „camerele de amatori” la -40 de grade Celsius, și chiar mai frig, în Siberia. Priviți cum arăt IERI de Moș Nicolae.
După imaginile de pe youtube filmarea postată e din mașină https://www.youtube.com/watch?v=MOnSw5UR0iM
Un membru al comisiei de meteoriți din cadrul Academiei Ruse de Științe, Viktor Grokhovsky, a declarat și el, pentru TASS, că meteoritul care, probabil, a explodat deasupra Khakassia ar putea fi mult mai mic în dimensiune decât cel care sa prăbușit în lacul Chebarkul, în apropiere de Chelyabinsk, în februarie 2013, (distrus de extratereștri?), fiindcă nu a fost sesizat la timp ca și pericol pentru Terra.
Ce îți e și cu Moș Nicolae ăsta, SE ȚINE DE ȘOTII și a folosit o altă nuielușă să știe și rușii că VINE de acum Moș Crăciun nu Moș Gerilă.

Niciun comentariu: