marți, 13 decembrie 2016

SCLAVII DIN ROMÂNIA ÎNTR-UN VID DE STĂPÂN

Dragii mei români,
Vă îmbătați cu apă rece. În România nu s-a născut, ÎNCĂ, un LIDER de anvergură ISTORICĂ și jocurile pe care le-a făcut USL-ul încă de la semnarea „Pactului de Coabitare” cu Băsescu, demonstrează că LOZINCA „Dreptate până la capăt” a fost și a rămas DOAR o lozincă de imagine a PSD. NIMIC nu se va schimba în esența instituțională servilă STĂPÂNULUI.
România se află acum, înainte de Crăciun, ÎNTR-UN VID DE STĂPÂN fiindcă nici Trump și nici Merkel nu sunt încă „ÎN PUTERE” juridică totală. Noi, și cu atât mai mult Iohannis și Dragnea, jucăm la cacialma. Nu va fi nici o PURIFICARE a țării de liderii JAFULUI PROGRAMAT și semnat și parafat de Parlament prin Actul de la Lisabona semnat inițial, iresponsabil, de Băsescu, fără acceptul nici uneia din cele „Trei Putori” ale României. Ulterior UE a impus validarea actului iar europarlamentarii au semnat la Bruxelles în numele statului român. De aia au averile asigurate.
STATUL ESTE PUTRED ȘI SISTEMUL TREBUIE SCHIMBAT. 
Degeaba credem că dacă schimbăm OAMENII se schimbă și sistemul. SISTEMUL este o structură de entități ce crează RELAȚIILE. Dacă punem oamenii noi pe vechiul sistem RELAȚIILE SE PERPETUEAZĂ.
În consecință se va juca ȚURCA mai ales că Iohannis o are pe Țurcanu la PNL-PDL sau PDL-PNL și ce o mai rămâne. Toți sunt ghioceii plantați de stăpân și uite cum joacă ȚURCA din plictiseală.
Țurca e un joc de CÂMP românesc deși nu mai avem nici câmpurile noastre, prin care se lovește cu o paletă lungă de lemn „o țurcă” un băț (prismă) hexagonal ascuțit la ambele capete, cum sunt ascuțiți acum Iohannis și Dragnea, și care are pe fiecare față niște „puncte” și, funcție de punctele acumulate după cum cade țurca (propune Țurcanu) se dă O PEDEAPSĂ adversarilor (suspendarea sau închisoarea). Iată deci că ROMÂNIA JOACĂ ȚURCA până apare STĂPÂNUL cu „indicațiile prețioase” ale SISTEMULUI. În UE gruparea NORMANDIA (Germania Frarnța) devine indezirabilă în noile alegeri deși Merkel a fost re-acceptată de partid. Pozițiile de DICTAT (vezi opoziția de la Visegrad) și programul de REGIONALIZARE, în fapt desființarea statelor naționale și formarea unor regiuni de fragmentare a tradițiilor, este inacceptabilă pentru multe țări din UE.
Ori SISTEMUL are deja un PROIECT AVIZAT ce trebuie pus în practică de UE, REGIONALIZAREA prin care se desființează statele, granițele și regiunile tradiționale și se impune JURISDICȚIA EXPRESĂ A UE, a Germaniei și Franței în extrapolarea alianței Normandia..
În aceste condiții și Dragnea a spus că vrea să implementeze REGIONALIZAREA și să modifice CONSTITUȚIA dar ... de fapt așa cum va DICTA Merkel de la UE.
Exact cum s-a DICTAT și suspendarea lui Băsescu prin implicarea SUA și a lui José Manuel Durão Barroso cu cele „10 porunci” pentru menținerea celor ce au semnat Tratatul de la Lisabona.
Aș vrea, sincer, să GREȘESC dar experiența mea încă dinainte de 1989 și până azi, îmi spune să cred ceia ce scriu. Ori de aceia vreau să MEDITAȚI la ceia ce vă scriu. E părerea mea.
FMI a dictat și el cum se derulează JAFUL programat și iată că ROMÂNIA NU MAI ESTE INDEPENDENTĂ așa cum am vrea noi și ... discutăm anapoda pe toate canalele.
România este o COLONIE cu ACTE ÎN REGULĂ (Actul sau Tratatul de la Lisabona) până la instalarea REGIUNILOR preferate de UE când nu va mai fi NIMIC decât un spațiu de muls al UE respectiv al Germaniei (vezi și extrapolarea entității decizionale NORMANDIA).
În consecință acum Iohannis va DICTA exact dorința UE pentru a lăsa încă un timp ILUZIA DECIZIEI românilor.
DRAGNEA FACE JOC DE GLEZNE și în curând FMI îi va spune că este CRIZĂ (nu contează realitatea că ei fac tot ce vor mușchii lor) chiar din primul trimetru al lui 2017, STATISTICA de la INSR și EUROSTAT o vor confirma, Isărescu se va „tulbura sau turba” și „va înjura” că nu a fost ascultat. NOROC că el (super-omul) a decis să mute AURUL la Londra că uite acum nu eram „asigurați”, nu?
Și uite așa se va putea vinde și RESTUL DIN ROMÂNIA, perfect LEGAL. Că de aia a spus Christine Madeleine Odette Lagarde că România e de vânzare și că ea face doar jocurile.
Dragii mei români, nu visați cai verzi pe pereți chiar dacă ei vor să fie roșii sau galbeni pe spațiul media. Tot ILUZII sunt din oricare parte ați privi. Cioloș a tras iar ȚACA românilor protejând corporațiile când Dragnea a spus că va taxa corporațiile, inteligent, ca să rămână și în țară ceva din măsurile luate de guvern pentru protecția românilor (prețul produselor după reducerea TVA, prețul la pompă la benzină, prețul la energia electrică după reducerea taxei pe stâlp etc. etc.) iar Cioloș a spus că el nu a încheiat nici un acord și are dreptul să atenționeze corporațiile, mai ales cele franțuzești, nu? Iar Iohannis pe cele austriece și nemțești.
Atâta timp cât USR (Soros) UDMR (iredentiștii) și PMP (Băsescu semnatarul Tratatului) au intrat în Parlament ce mai doriți? În rest „trupele speciale” ale stăpânului (vezi #Colectiv) vor face ORDINE. Pe banii noștri că de aia Cioloș a înființat la guvern DEPARTAMENTUL CORPORATIST, să le asigure colectarea profitului din România. De ce nu a înființat DEPARTAMENTUL ASANĂRII SĂRĂCIEI ÎN ROMÂNIA că doar la ONU Iohannis a spus că el îi va face pe români FERICIȚI să nu mai apară în statisticile ONU ca cei mai nefericiți europeni.
 PSD cel puțin uite că a făcut O LISTĂ cu câteva ȚINTE pentru reducerea SĂRĂCIEI și obligarea corporațiilor la plata unor salarii decente. Nu se știe dacă va mai trăi până atunci dar el promite.
BANUL și TRATATUL DE VÂNZARE A ȚĂRII sunt indicațiile prețioase ale STĂPÂNILOR de sclavi, LEGAL și fără drept de opoziție. Noi facem doar rating media. A cui media? A stăpânului.
Restul este cancan pentru audiența media ce face jocul SPECTACULOS.
Nu mai este mult ca să fie VIZIBILĂ această tendință de absolută CLARITATE (vezi și mesajul UE transmis țărilor de la Visegrad).
TRĂIȚI ISTORIA „LUMII NOI” FIINDCĂ TOTĂ LUMEA SE SCHIMBĂ PENTRU A FI COMPATIBILĂ MAI MULTOR STĂPÂNI, NU DOAR SUA.
Să fiți iubiți că restul ... e cum s-a planificat.
Mulțumiți-i lui Dumnezeu că ÎNCĂ nu e RĂZBOI ca să fie mai clare ORDINELE DATE. Și asta DOR fiindcă România urmează la PREȘEDINȚIA UE.

Niciun comentariu: