duminică, 11 decembrie 2016

ROMÂNIA NU MAI ESTE DE VÂNZARE !!!

Unul din oamenii cheie ai ADMINISTRAȚIEI SUA este Secretarul de stat, șef. Cum acesta a întârziat să fie numit de Trump, au fost extrem de multe speculații de politică externă fie pro Rusia (Trump) sau ... pro Terra (Obama) unde politicile SUA să fie continuate pe principiile de FORȚĂ ale SUA și NATO, continuate TRADIȚIONAL și de Obama.
Iată că numirea lui, a secretaului de stat, corespunde promisiunilor din campanie „INTERESUL SUA PE PRIM PLAN ȘI REDUCEREA POZIȚIEI DE DICTAT” și confirmă și managementul AFACERIST ce devine predominant.
Rex Tillerson, CEO al Exxon Mobil, este viitorul SECRETAR DE STAT și, în calitate de CEO al Exxon, Tillerson, care SUPRAVEGHEA operațiunile în mai mult de 50 de țări, inclusiv Rusia, va „supraveghea” de acum AFACERILE SUA după rata de PROFIT și nu după recepțiile de imagine.
Acest lucru provoacă deja TEAMĂ și a stârnit unele controverse, având în vedere afirmația actuală în jurul INTERESELOR de conexiuni proprii ale lui Trump către ... afacerile cu Rusia.
În 2011, Exxon Mobil a semnat un contract cu cea mai mare companie petroliera DE STAT din Rusia, ROSNEFT, pentru explorare dar și de producție a petrolului ÎN COMUN. De atunci, cele două companii au format 10 ASOCIAȚII ÎN PARTICIPAȚIUNE pentru proiecte dezvoltate în Rusia.
NUMIREA UNUI ȘEF DE COMPANIE DE PETROL provoacă îngrijorare POLITICĂ în rândul celor disperați deja de acțiunile lui Trump de pregătire și a primei sale vizite externe ... în RUSIA și mai ales că va desființa „moștenirea lui Obama” în mediul și schimbările climatice ale GEOPOLITICII.
Trump este în primul rând UN AFACERIST VERSAT care a făcut o avere de miliarde de dolari pornind de foarte jos ceia ce a „ȘTAMPILAT” întreaga sa viață de cetățean american. AFACEREA este flerul său comportamental, devenit NATIV fiindcă „MIROASE cu multă ARTĂ afacerea profitabilă și onorabilă” chiar înainte de a fi declanșată, ceia ce SPERIE pe novicii politicieni și nu este pe placul nici al afaceriștilor adepți ai nișelor RĂZBOIULUI, nișe ce cad în dizgrație.
NBC a citat două surse apropiate echipei de tranziție atunci când au comunicat că Tillerson va fi numit SECRETAR DE STAT. Staff-ul lui Trump nu a fost însă, imediat, în măsură să CONFIRME selecția dar iată că s-a produs „PRIMA RUPTURĂ MAJORĂ” în continuitatea politicilor lui Obama, care CONTUREAZĂ INTERESUL SUA PENTRU AFACERI și nu pentru JANDARMERIE și RĂZBOI, nuanțând deja public că STATELE lumii trebuie să nu mai aștepte ca SUA sau NATO să le apere, GRATIS, recomandându-le să-și dezvolte propriile lor POLITICI DE APĂRARE, fiindcă militarii și ARMATA SUA sunt destinați și PLĂTIȚI să apere SUA, FĂRĂ SĂ O NEGLIJEZE.
He, he, heeei domnilor din MApN și CSAT, cum e cu noua politică a LIPSEI NAȚIONALE DE APĂRARE A ROMÂNIEI, așteptând aplicarea, CONTRA-COST, a Art. 5 al NATO, birocratic? Râd și curcile de noi numărând proștii noștri din doi în doi. JAFUL e însă din visteria NOASTRĂ nu din buzunarul vostru.
ROMÂNIA s-a oferit în curul gol, pe tavă, către UE și SUA ca să fie apărată de găștile de gay ISTERIZAȚI de imaginea „proaspătului dos” oferit cu zorzoane și care acum ne STOARCE și vlaga de avere ce a mai rămas în țară. Exact ca și drogații dependenți de cocaină. Băsescu a semnat ca ineptul inepților, ca să nu zic TRĂDĂTOR DE ȚARĂ ȘI DE NEAM, Tratatul de la Lisabona, oferind și JURIDIC, fără nici o portiță de opoziție sau contestație a deciziilor UE, TOATĂ ROMÂNIA ca și PROPRIETATE DEPLINĂ a UE, cu sclavii ei și cu TOATĂ averea. Merkel DICTEAZĂ acum râzând ce să facem, la dorințele ei și ale UE, adică tot Germania, și noi ... rămânem mucles fiindcă JURIDIC Băsescu ne-a VÂNDUT ... GRATIS. Ce enormitate de logică, a ineptului, ne-a VÂNDUT ... GRATIS, cu dobândă de achitat. O afacere ca cel mai idiot Păcală - „UITE VACA MEA, CÂT SĂ-ȚI DAU PE EA?”.
Lumea globală se SCHIMBĂ domnii mei inepți din naștere, sau deveniți idioți după ce ați prizat prafurile occidentale, ale corupției.
ROMÂNIA NU MAI ESTE DE VÂNZARE !!!
ATENȚIE !!! Trump va insista și asigura O MAI BUNĂ DOTARE DAR ȘI PLATĂ A SERVICIILOR MILITARILOR DIN APĂRARE numai și numai dacă nu vor NEGLIJA, ca până acum, APĂRAREA SUA.
Uimitor domnilor din CSAT, care ați MĂRIT numărul militarilor în teatrele externe de operații, nu? Iar România e în curul gol, chiar de la graniță.
Restul e doar o nișă de AFACERE cu servicii militare. Cine le solicită PLĂTEȘTE domnii mei și nimic nu va mai fi GRATIS vreodată, doar ca imagine ca și jandarm mondial.
SUA trebuie să-și APERE INTERESELE SALE și pe plan extern dar, cu fler de AFACERIST și nu cu TUPEU de JANDARM.
O AFACERE BUNĂ înseamnă să obții PROFIT și nu să stimulezi PIERDEREA doar ca arăți bine în poză, să-ți menții IMAGINEA de boss, de cocălar cum spune românul.
Voi asta faceți domnilor din CSAT alergați după pozele din prima pagină dar ... ajungeți tot la „pagina 5”, scuze art.5 cae-i tot ca și pagina 5, în curul gol.
Această formă de management trebuie să dispară ne spune Trump.
SUA și PROFITUL SUA sunt de acum ȚINTELE politicii externe ale SUA și nu TEROAREA DE JANDARM.
Voi cei din CSAT-ul, nud, fără nici o femeie, ați citit cel puțin despre aceste TENDINȚE?

Lt.col. (rtr)
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: