duminică, 28 februarie 2016

ATENTAT SAU CRIMĂ? CEAUȘESCU IRADIAT?

Interesant este faptul că alianța dintre SUA și URSS-ul lui Gorbaciov au determinat o unitate de accept dintre SUA și URSS privind SCHIMBĂRILE din lume.
Gorbaciov urma să se ocupe de „schimbarea/înlăturarea” lui Ceaușescu iar George Bush de schimbările/înlocuirile din America Centrală și apoi din Nicaragua și El Salvador...
Ambele state chiar cooperează strâns în acest sens. Gorbaciov, are sprijinul serviciilor secrete franceze și britanice pentru schimbarea lui Ceaușescu iar SUA este lăsat liber să opereze potrivit înțelegerii. URSS chiar încetează și livrările de armament către cele două țări Nicaragua (Sandinistă) și El Salvador (Farabundo Marti).
Cât privește Europa aici NATO era consistent pentru a schimba cursul istoriei și rușii ... au acceptat.
De asemenea, apropierea dintre conducere serviciului secret francez (DGSE) si cel englez (MI5), asigură combinația operativă necesară ce are ca scop, printre altele, schimbarea istoriei România în mod direct prin înlăturarea lui Ceaușescu.
Se spune că unuia dintre Ordinele “Erou al Republicii Socialiste Romania”, din aur pur, ordine care nu se mai găsesc în prezent, a fost implantat plutoniu puternic radioactiv care-l slăbea vizibil pe Ceaușescu atunci când purta ordinele (vezi poza).
 
 De ce nu se mai găsesc Ordinele de “Erou al Republicii Socialiste Romania”, ca și numeroasele bijuterii extrem de valoroase ale familiei sau cele primite cadou din străinătate? Simplu, s-au șters urmele ca întotdeauna. La fel cum și „valiza” cu secrete a lui Ceaușescu care a ajuns … în mâini bine ascunse.
Iată însă că după 26 de ani încep să apară noi informații și date despre „lovitura de stat” și încercarea de mazilire a lui Ceaușescu chiar în sediul său, de către securitate, înainte ca acesta să fugă cu elicopterul pregătit de Stănculescu. „Foaia de parcurs” a întregii operațiuni de mazilire/înlăturare a lui Ceaușescu rămâne în arhivele secrete străine și poate după încă 25 de ani se va putea afla adevărul, dacă va mai interesa pe cineva. Păcat de barbarismele vizibile, manifestate de un popor creștin, ortodox, asupra lui Nicu Ceaușescu și tortura la care a fost supus. El a fost doar un copil alintat care nu avea NIMIC din vina părinților. Dumnezeu să-l odihnească în pace.
Probabil copii noștri vor afla mai multe în anii ce vin fiindcă SECRETUL operațiunii oricum este deja depășit de vreme și iată că apare la lumină ca și untdelemnul.
Blestemul asupra României TREBUIE însă să înceteze fiindcă altfel ne scufundăm iremediabil în efectele istoriei crimei.
Sper ca dosarul „revoluției” să fie redeschis la fel ca și cel de judecare a soților Ceaușescu și să reintrăm în rândul civilizației ortodoxe a lumii contemporane.
Anul 2016 este ANUL de mari schimbări globale. Atenție și la prorocirile Părintelui Nicolae Rogozin.
ATENȚIE CREȘTINI AI ORTODOXIEI !!! SFÂNTUL ŞI MARELE SINOD AL BISERICII ORTODOXE, se va desfăşura la Academia Ortodoxă din Chania, Creta, în perioada 18-27 iunie 2016 și BOR a stabilit criteriile pentru alegerea delegației române. (Va fi cel de-al optulea sinod ECUMENIC, necurat?  Au fost șapte Sinoade Ecumenice Sfinte, al optulea va fi necurat, afirmă Părintele Nicolae Rogozin.)
Citiți PROROCIREA Părintelui Nicolae Rogozin (a trăit în perioada 12 dec. 1898 – 16 dec. 1981). Prorocirea lui s-a îndeplinit întocmai până azi.
https://monahulteodot.wordpress.com/2016/02/19/implinirea-ultimelor-prorocii-il-avem-pe-mesia/
„Despre puterea existentă (compară și România) Părintele Nicolae Ragozin spunea că este NELEGITIMĂ pentru că l-a detronat și la UCIS pe țar… (în România pe Ceaușescu).
Asupra poporului APASĂ PĂCATUL GREU AL UCIDERII țarului (a lui Ceaușescu) si pentru asta DUMNEZEU NU VA DA NICI UN CONDUCĂTOR BUN, nici măcar un șef bun de atelier.
Tuturor le este și le va fi frică să nu-și piardă locul dacă vor spune ceva. Nu le este frică de DUMNEZEU ci le este frică să nu-și piardă locul.”
„VĂ ROG, STAŢI ÎN CREDINŢA ORTODOXĂ PÂNĂ LA ULTIMA SUFLARE ŞI VĂ VEŢI MÂNTUI” ne îndeamnă Părintele Nicolae Ragozin.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla.

vineri, 26 februarie 2016

COMANDANT SAU PUPINCURIST?

Este deja arhicunoscut că politica este „o mare curvă” și că dintotdeauna „minciuna e ridicată la rang de politică de stat” în țările fără onoare.
Nu trebuie să ne mai mirăm de ce banul deschide porțile și tulbură mințile. Politica vizează BANUL, banul public sau privat care mereu TREBUIE ATACAT pentru a intra mai ușor în sac.
Nu mai crede NIMENI că România a gafat când averea țării a torpilat. BANUL era ținta de atacat și s-a făcut prieten cu cine a marjat pentru subminarea puterii de stat.
Iată așadar cum cele Trei Putori sunt pe deplin de acord când VOR SĂ ÎMPRTĂ BANII din buget sau din oricare alte surse chiar și mai deochiate. Prostituția e doar instituția ce face disoluția opoziției la OFERTA de acces la resurse. Bătălia e pe redute de ugere mute care să permită mulgerea de bani și valute, de la masa de cornute.
Nu este așadar de mirare că până și NATO și Rusia trag tare, la împăcare, când vine vorba de parale.
Și ca să nu ne speriem de atacurile prin joc de glezne priviți ce zice „șeful” de la apărare despre ofensiva NATO asupra măriei sale, Rusia, în actualul Congres al SUA.
„Motivul pentru atacurile anti-rusești ale CIA și Pentagon asupra Rusiei, este discutarea bugetului militar pentru anul următor, în Congresul SUA,” a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării rus, generalul-maior Igor Konashenkov.
Retorica unei asemenea politici, reciproce, devine macabră dacă ne gândim la viețile omenești distruse în Siria și nu numai, dar și la imensele suferințe cauzate unor popoare ce au RESURSE foarte mari de BANI, îngropați, „bani” ce trebuie rulați de industria de profil, JAFUL ÎN PAS DE CADRIL.
Iată așadar un mic profil.
"Declarațiile zgomotoase ale oficialilor militari din SUA, care au văzut în Rusia principala amenințare pentru securitatea națională a SUA nu au venit așa, pe neașteptate în spațiul public și la noi. Astfel de valuri de critici se ridică în fiecare an, la unul și același tip de scandal. Motivul - Discuția și aprobarea de către Congres a dimensiunii bugetului militar pentru anul următor ", a spus Konashenkov.
"Ar trebui să o luăm mai ușor. Este important să ne amintim că "amenințarea rusească" datează încă de la mijlocul secolului trecut de când a fost înființat Pentagonul".
Iată cum top vânzătorul de arme RECLAMĂ AMENINȚAREA nu numai la Congresul SUA, dar, de asemenea, și partenerilor NATO pentru o cotă de piață sănătoasă.
Deci, ce ar face ei fără noi dacă nu am fi „mardoi” ce amenință-n puhoi toată lumea din doi în doi? SURSA: http://tass.ru/en/politics/859031
Și cu acestea fiind zise să vedem ce face România în aplicația „VESELIA”. Păi și noi ar trebui să învățăm de la artiști. Altfel bugetul nu poți să-l piști fără acțiunea „alarmiști”.
Dacă privim SERIOS istoria, peste tot vedem cum COMANDANTUL își APĂRĂ SUBORDONAȚII și atacă vârtos acele altercații care pot mulge din buget afectând soldele la pachet. Inclusiv la pensionari și veterani care au dus greul pentru golani.
Amintesc doar un caz arhicunoscut al generalului Grigore Baștan, comandant al Trupelor de Parașutiști, care a rămas cel mai mare COMANDANT ce și-a apărat subordonații la orice atac de golan.
  
Într-o zi de învoire, militarii parașutiști au fost atrași într-o bătaie într-un local cu fete și alcool fiindcă au monopolizat la dans toate fetele. Îmediat ce s-a iscat scandalul, unul din militari a fugit la cazarmă și a anunțat OSU care l-a sunat pe genaral și i-a spus de incident. Baștan a ordonat ca toți militarii disponibili să fie adunați și împreună cu el s-au dus la clubul cu pricina. Ce a urmat aici a devenit o bătaie de „renume mondial”. De atunci nici un civil nu mai îndrăznea să insulte un militar. Culmea, nici un superior nu a îndrăznit să-l mustre pe general care „a apărat ONOAREA ARMATEI și a SUBORDONAȚILOR săi”.
Un alt caz devenit celebru în Academia Militară – București, astăzi devenită AISM – Academia de Înalte Studii Militare.
Fostul COMANDANT generalul de armată Tutoveanu, a fost înștiințat că directoarea căminului Institutului Pedagogic, vizavi de Academie, este foc și pară la OSU și cere audiență la Tutoveanu. Comandantul Academiei s-a interesat imediat despre ce e vorba și a invitat-o în birou. Directoarea foarte sexi și ea, a început să turuie cum că un ofițer, pe care cu siguranță partidul nu l-a învățat așa, a lăsat gravidă o studentă pe care a cunoscut-o uitându-se de la geamurile Academiei și privind în dormitoarele fetelor. Foarte tacticos generalul a scos un pachet de Kent, țigări foarte căutate, și l-a așezat pe birou. Directoarea sexi, pusă și ea pe rele, a făcut deodată ochii mari și a început să saliveze văzând pus pe birou pachetul de țigări Kent dar generalul încă nu avea de gând să o servească. A mai lăsat-o să turuie până s-a liniștit. Apoi o invită galant să servească o țigară. Directoarea devine deodată foarte amabilă și trage cu nesaț din țigară. Când să scuture scrumul de la țigară directoarea tot se întindea să ia de lângă general scrumiera. Generalul atunci, râzând îi întinde scrumiera dar o mișcă șmecherește când directoarea vroia să scuture scrumul astfel că el cădea pe birou. Și tot așa până când, înnebunită, directoarea îi reproșează șăgalnic și lasciv, că din cauza lui nu nimerește scrumiera.
Tutoveanu, șugubăț îi spune atunci serios. Vezi doamnă unde-i vina? Dacă și studenta dumitale nu-l lăsa pe ofițer să-și scuture „țigara” în „scrumieră” nu rămânea gravidă.
Foarte rușinată, directoarea a plecat imediat și nu a mai făcut nici o reclamație. Tutoveanu a desființat însă clasele care aveau vedere spre căminul studențesc, transformându-le în birouri, dar pe ofițer nici nu l-a deranjat cu vre-o întrebare deși TOATĂ Academia știa deja pățania.
Astăzi cu siguranță un general pupincurist, doctor la apelul bocancilor, ar fi făcut mătănii la partide și ar fi pedepsit parașutiștii sau ofițerul de la Academie care reprezentau ELITA armatei române.
Cât despre SOLDE, SPORURI și PENSII nimeni nu are curajul nici să deschidă gura însă se dau mari prin țară la explicarea „necesității” aplicării OUG 57/2015.
Luați exemplul ALIAȚILOR și a generalilor COMANDANȚI ADEVĂRAȚI din istoria României care au APĂRAT INTERESELE ȘI ONOAREA SUBORDONAȚILOR indiferent de consecințele represive ale epocii.
Cum de este posibil astăzi ca să fii vândut și trădat de propriul COMANDANT, chiar și de cel suprem?
OARE NU ESTE CAZUL SĂ ELIMINĂM ACEȘTI PENALI CE S-AU ÎNMULȚIT LA VĂRFUL PIRAMIDEI?
Nu-i putem numi COMANDANȚI când militarii sosiți din misiunile externe sunt UMILIȚI ca și cei mai din urmă cetățeni. Mai multă toleranță și respect se acordă migranților la ordinul UE decât unui LUPTĂTOR MILITAR ROMÂN.
Este inadmisibilă situația asta de UMILIRE fără margini a activilor și mai ales a rezerviștilor.

Lt.col. (rtr)
Ioan CEPALIGA