duminică, 22 ianuarie 2017

ATENȚIE ROMÂNI CINE A PLANIFICAT ȘI FINANȚAT...

Iată că lucrarea „Rădăcinile NAZISTE le Bruxelles UE” scrisă și publicată în Germania subliniază ADEVĂRATUL SCOP al UE și demască visul lor NAZIST. Sunt reluate invariabil obiectivele celor care au planificat și finanțat cel de al Doilea Război Mondial.
Eu am publicat pe blogul meu esența despre ceastă carte.
Actualmente, cărțile de istorie încă mai spun elevilor că al Doilea Război Mondial a izbucnit din cauza unui dictator nebun, Hitler, și a urmașilor săi nemiloși, naziștii.
Dacă veți urmări cu atenție obiectivele acestei CARTEL/CORPORAȚII veți observa cum OBIECTIVELE s-au transferat astăzi și în ȚINTELE GLOBALE ale actualelor LIDERI CORPORATIȘTI și imixtiunea lor DIRECTĂ în politic (vezi paranoia stimulată Klaus) prin organizații bine finanțate cum sunt deja cunoscutele ONG-urile sorosiste devenite și patide de cartier.
Veți observa exact ACEEAȘI politică NAZISTĂ a „Trusturilor farmaceutice” pentru sclavagizarea mondială a Terrei și ACAPARAREA de către sistemul CORPORATIST a PIEȚELOR GLOBALE.
Veți înțelege poate mai bine de ce este atât de CONTESTAT Trump în SUA, prin denunțarea tratatelor CORPORAȚIILOR care au fost semnate de Obama. Klemm este și el împins spre DICTATURĂ impusă direct, nediplomatic.
Anunțul și la discursul de investire că SUA ANULEAZĂ TRATATELE CORPORATISTE a creat chiar din prima zi de mandat cea mai mare frământare MONDIALĂ, declarația fiind legată și de anunțul creării de ALIANȚE NOI care zdruncină războinicii din NATO.
„Transatlantic Trade and Investment Partnership” (TTIP) și CETA (România a votat CETA prin europalamentarii: Sorin Moisa (Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților), Claudiu Ciprian Tănăsescu (Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților), Mihai Țurcanu (Grupul Partidului Popular European)).
Tratatul TTIP, în Europa, a făcut furori la semnare, obsesivă fiind presiunea cu Canada.
Comitetul Parlamentului European de Mediu (oficial: mediu, sănătate publică și siguranță alimentară sau "ENVI") a votat acum, în ianuarie 2017, pentru a da consimțământul pentru CETA ignorând ORICE OPOZIȚIE făcută de statele membre exact cum a fost și la tratatul TTIP cu Canada.
Acest STIL DICTATORIAL confirmă aplicarea ÎNTOCMAI a moștenirii NAZISTE a CARTELULUI GERMAN IG FARBEN.
Ori acest STIL DICTATORIAL este denunțat de Trump, PUBLIC, ceia ce ZDRUNCINĂ MINȚILE CORPORATIȘTILOR și mai ales ale NOM care au ratat în septembrie 2015, la ONU, instalarea Guvernului Mondial prin refuzul Papei în plen și sprijinul nesperat dat Rusiei.
Recentele documente istorice desecretizate și făcute publice și pe internet, ale TRIBUNALULUI DIN NURIMBERG, descriu în mod clar CINE A PLANIFICAT ȘI DECLANȘAT războiul:
          1. AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL, un conflict care a costat viaţa a peste 60 de milioane de persoane, a fost PLANIFICAT și FINANȚAT de cel mai mare CARTEL CHIMIC ȘI FARMACEUTIC din lume. La acea vreme, CARTELUL GERMAN IG FARBEN era constituit din Bayer, BASF, Hoechst şi alţii. (Vezi și lucrarea „Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE” unde sunt decriși detaliat pașii făcuți)
          2. Forța care a pus în mișcare cel de-al Doilea Război Mondial era AMBIŢIA IG FARBEN DE A OBŢINE CONTROLUL ASUPRA PIEŢELOR MONDIALE ALE PETROLULUI ŞI MEDICAMENTELOR, eliminând orice concurenţă prin FORŢĂ și DICTAT (Ce seamănă cu actualele Tratate Corporatiste). Companiile din grupul IG FARBEN au finanţat ridicarea la putere a PARTIDULUI NAZIST şi transformarea democraţiei germane într-o DICTATURĂ.
Priviți la România și SPRIJINUL DELIRANT dat de guvernul de TEHNOCRAȚI a lui Cioloș prin înființarea ÎN GUVERN a departamentului CORPORAȚIILOR, prin reducerea la ZERO a finanțării noastre din UE, prin numeroasele facilități acordate corporațiilor inclusiv cu cererile de continuare a exploatărilor de păduri, și nu numai, dar și a anulării creșterilor salariale în folosul CORPORAȚIILOR. Priviți cum Klaus Iohannis a respins nervos ORICE tendință de instalare a uni guvern cu program de interes național, SOCIAL, fiindcă el a promis ambasadorilor că va proteja corporațiile și va extermina tendințele sociale.
OBSERVAȚI DE CE NU-L AGREAZĂ Trump pe Klaus și de ce NU a fost invitat la instalare deși TRUMP a afirmat că are încredere în Merkel și Putin cu care va negocia o nouă Yalta ca să oprească ascensiunea Chinei?
Dragnea este VÂNAT, cu schizofrenie, de structurile mafiote corporatiste pentru a fi ELIMINAT din structura politică a României, acțiune sprijinită activ de BINOM-ul mafiot astăzi condus de Klaus Iohannis.
Tineretul este debusolat cu alcoolul, desfrâul și drogurile pentru a nu pricepe JOCURILE ce se fac și să poată fi ușor de manipulat.
Eu v-am prezentat o imagine globală a schimbărilor de PACE și DREPTATE socială susținută de SUA și Trump pentru ca România să vadă și tendințele NAZISTE ale UE cum se derulează impasibil și la noi. Citiți și vă veți lămuri chiar de la nemți și americani. Citiți cât mai aveți voie.
România devine un CÂMP de proteste „spontane”, neconstituționale, teroriste, gen ... Turcia dacă au început să protesteze la noi și sirienii.
Ocrotește-i Doamne pe români oriunde s-ar afla!

Niciun comentariu: