sâmbătă, 4 februarie 2017

NU ȘTIU CE E CU MINE

Am o stare de idiosincrazie maximă.
Nu mai suport IDIOȚENIA ACCEPTĂRII acestor manipulări VIZIBILE ale „tinerilor frumoși și liberi” ÎN FAPT RIPOSTA CORPORAȚIILOR.
Lipsa lor de experiență a tinerilor, dar mai ales DORINȚA LOR LEGITIMĂ DE BINE sunt abil speculate de CORPORAȚII și de cei ce au INVESTIT în ceste corporații, inclusiv lideri ai UE.
BANUL duce la delir și un AVARISM schizofrenic ce devine netratabil, contagios și criminal.
Se face ORICE de aceste specimene de DROMAEOSAURIDAE sperând că poate vor reuși să-și aline cerințele schizofrenice de DOMINARE a gloatei acțiune ce le dă un sentiment de superioritate. Utilizează slogane bazate pe firești aspirații ale tinerilor și-i mituiesc cu fel de fel de oferte de „realizare” care prind SOLID judecata tinerilor pe care apoi o manipulează ca și plăceri schizofrenice ale corporatiștilor.
Și, dragii de ei, cad pradă acestui SISTEM deja ajuns și la nivelul instituțiilor de forță care s-au vândut corporațiilor prin aceiași metodă de ofertare profesională și de corupere.
STATUL a fost astfel făcut PRIZONIERUL corporațiilor corupând LA VÂRFUL DECIZIONAL după model SUA și denunțat de Trump.
LUMEA este într-o maximă efervescență de schimbare de când Trump și-a propus să lupte cu aceste SISTEME CORPORATISTE ce fac să accelereze polarizarea diferențelor între SĂRACI și BOGAȚI.
Dar cum BOGĂȚIA corupe ireversibil ea distruge prin mirajul ei DEMENȚIAL și mințile neavizate de manipulare crezând că pot și ei să devină BOGAȚI nesesizând că în fapt mințile strălucite sunt exploatate frenetic pentru a SPORI averea celor 1% din populația Terrei în detrimentul celor 99%.
Această DEZUMANIZARE a tineretului devine un BALSAM pentru schizofrenia CORPORATISTĂ. Dezumanizarea face chiar ca tineretul să cadă în PATIMA CRIZEI DE PERSONALITATE, amplificându-și dorința de realizare de top, și chiar le este stimulată dorința de câștig, peste noapte, ca băieți deștepți față de proștii ce nu înțeleg OPORTUNITATE serviciului lor către corporații.
În fapt către gruparea GLOBALĂ RĂZBOI care nu poate trăi fără acele câștiguri exorbitante din comerțul cu armament, activitate ce devine un fel de CONCURS al celor ce au vândut mai profitabil.
E greu de sesizat și de înțeles ACEST SISTEM SCHIZOFRENIC de cei neexperimentați, mai ales de tineri care sunt CEI MAI ATACAȚI spre subordonare conceptuală și de DEZNAȚIONALIZARE A POPULAȚIEI.
Eu sunt deja SATURAT de TOATE aceste vizibile, cel puțin pentru mine, MANIPULĂRI inexplicabil de ușor distructive asupra copiilor noștri.
Sunt îngrijorat de MOMENTUL CÂND, ACEȘTI COPII, ÎȘI VOR DA SEAMA DE GREȘELILE FĂCUTE și de CONTRIBUȚIA LOR la distrugerea omenirii. 
E un semnal ce nu poate fi perceput acum de acești copii care, nici de părinți nu mai ascultă și cred că sunt deja niște REPERE ale celor realizați, pe spatele proștilor. Este EXACT același sistem de recrutare și distrugere prin droguri, alcool și destrăbălare cu amplificarea decizională ... HORMONALĂ, de sevraj sub drogul utilizat, ÎNGÂNFARE ȘI CRIZĂ DE PERSONALITATE.
Românie este PLINĂ de rețele întregi de TRAFIC al ofertelor de exploatare a tineretului (OFERTE DE STUDII EXTERNE SAU DE RECRUTARE CREIERE) după care ajung la RESURSELE țintă DORITE DE FAPT.
Ce mă îngrijorează ASTĂZI este MAREA CORUPȚIE din SISTEMELE DA FORȚĂ ȘI INFORMAȚII ale României care au MANIPULAT credulitatea populației și au instalat în funcțiile cheie SCLAVII ce vor executa întocmai ordinele mafiei așa după cum acuză și Sebastian Ghiță.
PROGRAMUL DE GUVERNARE al PSD, realizat cu mână fermă, de manager, a lui Dragnea nu a fost trecut cu vederea și CORPORATIȘTII, ce au sesizat PERICOLUL schimbărilor pentru STATUL MAFIOT,  atacă agitat.
De aceia au dat ordin de DISTRUGERE a lui Dragnea ca să determine IMPOSIBILITATEA PUNERII ÎN OPERĂ A ACESTUI PROGRAM, subminândul. 
Pentru a realiza CREDIBILITATEA intențiilor PSD de ELIMINARE A STATULUI MAFIOT și executarea serviciului lor PENTRU POPOR, au introdus DIN PRIMA ZI DE GUVERNARE, acele decizii de CREDIBILIZARE a poporului, cu măsuri IMEDIATE pentru ei, știind că MAFIA va reacționa să-i oprească ȘI SĂ-L ELIMINE.
Era nevoie și de o PROTECȚIE și a liderilor PSD în fața AVALANȘEI DE ÎNSCENĂRI A DOSARELOR PENALE ale instituțiilor de forță aservite CORPORAȚIILOR care fac legea chiar de la Cotroceni din timpul lui Băsescu.
Încă de atunci, LA COMANDĂ, peste noapte, cu un sofism juridic permisiv la înscenare, s-au instruit procurorii servili pentru executarea cu celeritate a acțiunilor de ELIMINARE a celor incomozi.
Astfel, drept RECOMPENSĂ pentru curajul și eficiența de management a lui Dragnea, au dorit să-l numească prim ministru. S-a văzut efectul IMEDIAT.
Grindeanu, neprotejat de LEGE, a fost numit cu scopul de a redirija efortul mafiot către o țintă nouă, vizibil vulnerabilă, sperând ca PSD să poată demonstra VIRULENȚA ATACULUI lui Klaus față de PROGRAMUL DE GUVERNARE și ASTFEL compromiterea acțiunilor lui demențiale.
Dar în guvern au reușit să penetreze și TRĂDĂTORI care au anunțat imediat la Cotroceni, intențiile cu OUG aducându-l intempestiv pe Klaus la guvern. A luat însă țacă MAXIMĂ și a devenit extrem de umilit.
Și s-a văzut PUBLIC că s-a întârziat avalanșa OFENSIVEI JUDICIARE A PROCURORILOR după LOVITURA dată de Sebastian Ghiță. Lovitura a fost FANTASTIC DE NEAȘTEPTATĂ ȘI CUTREMURĂTOARE dar NU A DISTRUS BINOMUL MAFIOT. 
Cu o mobilizare VIZIBIL AGITATĂ, Klaus preia inițiativa binomului și descinde surprinzător la diferite instituții, inclusiv la Grindeanu ca să ANULEZE aprobarea OUG care anula inteligent ofensiva procurorilor pregătiți deja cu demolarea guvernului, în fapt de ANULARE a ofertelor SOCIALE către populație ce zdruncină CORPORAȚIILE.
La Malta Iohannis nu s-a abținut să nu se adreseze INVESTITORILOR, asigurându-i că le va proteja afacerile cu românii săi, aflați în stradă.
Iată cum s-au declanșat PROTESTELE incitate la continuare chiar de Klaus. A pritocit o reacție dură și a implicat unele servicii ca să organizeze protestele.
Nebunie. Avem două stări. Democrația procurorilor și cea a parlamentarilor. Două forțe care vor să-și instaureze DICTATURA. Care DICTATURĂ o doriți? A procurorilor sau a parlamentarilor? 
„DIN ACEASTĂ DILEMĂ NU PUTEM IEȘI, AM ZIS” ... stimate Caragiale.
S-a ajuns la UN PUNCT MAXIM DE CONTESTARE A GUVERNULUI, moment când SE POATE PIERDE INIȚIATIVA de PSD-ALDE prin cronicizarea protestelor. Dar și CEDAREA DUCE LA DEZASTRU exact ca la Referendum.
ESTE SUFICIENTĂ ETAPA DE TRATAREA CU ÎNȚELEPCIUNE, PRIN LIPSA DE ATACURI ÎN STRADĂ, atacuri ce ar fi dus la confruntarea ÎNTRE ROMÂNI și PROBABIL și un război civil.
Observați însă că INSTALAREA CORTURILOR în fața guvernului este ULTIMUL PAS spre MAIDANIZAREA conflictului, sub conducerea OPERATIVĂ a unor specialiști, interni și externi sesizați deja și de presă. Nu poți însă să renunți la RĂZBOI fiindcă vor muri oameni.
LIPSA DE REACȚIE ESTE MOARTE CURATĂ fiindcă se mizează pe caracterul blajin al românului. La fel și abrogarea OUG. PSD TREZEȘTE-TE!!!
NU SE MAI POATE RENUNȚA LA PROTESTELE STRADALE ALE PSD. ESTE CA ȘI CUM AȚI ACCEPTA ÎNFRÂNGEREA PSD ȘI TRĂDAREA POPORULUI.
O SPUN CA UN OFIȚER DE PROFESIE ȘI ATRAG ATENȚIA LA MOMENTUL CHEIE AL RĂZBOIULUI POLITIC, VENIREA ÎN PARLAMENT A LUI IOHANNIS CARE TREBUIE „BRUIAT” EXACT DUPĂ MODELUL LUI.
Trebuie pregătite ACȚIUNI OFENSIVE pe TOATE planurile, inclusiv și DEMOCRATIC MASIV în PARLAMENT, mai ales când va veni președintele, fiind SANCȚIONAT, public, de la cel mai democratic nivel, PARLAMENTUL ROMÂNIEI, cu proteste și blocaje ȘI în fața parlamentului, exact după modelul ȘI TUPEUL lui Klaus.
ESTE ABSOLUT NECESAR fiindcă altfel mai înregistrează O VICTORIE perfidă, neconstituțională în fapt nu în drept ȘI SE PIERDE INIȚIATIVA.
Ocrotește-i Doamne pe români oriunde s-ar afla. Protejați-i pe cei ce vă apără

Niciun comentariu: