vineri, 10 martie 2017

AGRESIUNI DE DICTAT PARANOID PE TOATE FRONTURILE MILITARE ȘI POLITICE ALE LUMII.

Potrivit mai multor articole din „Militare Times”, „Reuters Top News”, „InfoMondo Militar”, „ArmyTimes”, „Defense One” etc., se constată, după venirea la putere a lui Trump O EXPLOZIE de probleme dificile în armata SUA.
Unele sunt și refulări psihoactive degradante date de viața într-un mediul continuu beligerant.
La o săptămână după ce Trump a propus trecerea a miliarde de dolari de la bugetul Departamentului de Stat la Pentagon, generali de top din SUA, din Orientul Mijlociu și Africa spun că au nevoie ȘI de ajutor diplomatic ACTIV deoarece au apărut elemente EXPLOZIVE ce afectează securitate SUA și interesele sale în TEATRELE DE OPERAȚII.
E o stare hormonală cu ELEMENTE PSIHOLOGICE CUMULTIVE cu consecințe nebănuite. 
Ele pornesc de la acțiuni în masă, extrem de virulente, cu o rețea de FOTOGRAFII NUD trimise între bărbații și femeile din toate armele, iar scandalul de PARTAJARE a FOTOGRAFIILOR NUD se extinde RAPID DEJA în întreaga armată mai ales după ce pușcașii marini s-au luptat cu MISOGINISMUL ani de zile.
Dar, iată că prin aceleași influențe psihologice, au apărut și unele ERORI DECIZIONALE MAJORE date de slaba organizare a unor misiuni noi, în creștere numerică, atât în Siria cu unități de elită Rangers și până la eroarea generalului de armată Joseph Votel, comandantul Comandamentului Central al SUA CENTCOM care, în Senatul american și-a asumat responsabilitatea pentru eșecul raidului din Yemen din luna ianuarie, care a dus la MOARTEA US Navy SEAL, William Owens, pierderea unui MV-22 Osprey, precum și acuzații de numeroase victime civile.
Acțiunile se complică însă prin multiplicarea misiunilor actule din TOATĂ LUMEA.
Armata SUA trimite încă 2.500 de soldați pentru lupta la sol, la o bază de așteptare în Kuweit de la care aceștia ar putea fi chemați să susțină forțele de coaliție ce se luptă cu statul islamic din Irak și Siria. Dar, dislocări au loc în TOATE Teatrele de Operații inclusiv România.
În prezent, există aproximativ 6.000 de militari americani răspândiți DOAR între Irak și Siria, care pot interveni în această săptămână SPRIJINITI de subunitățile de artilerie „Marine Corps” care au stabilit un dispozitiv de foc de sprijin pentru forțele americane ce intenționează să atace țintele ISIS în și în jurul Raqqa.
În plus, o subunitate de la Armata de Rangers a fost  trimisă și în orașul Mabij pentru a împiedica trupele turcești și a milițiilor de kurzi sirieni (ambii aliați SUA cheie în misiunile contra ISIS) de a continua să se lupte ABERANT una cu alta.
Între timp CRESC ELEMENTELE MILITARE RUSEȘTI, în sprijinul trupelor loiale președintelui sirian Bashar al Assad, de la periferia orașului SPORIND PERICOLUL DE CONFLICT ERONAT.
Misiunea se afirmă că este de URGENTĂ deoarece țintele SUA din Teatrele de operațiuni, inclusiv din Siria, sunt DERULATE pentru a-l întărâta și a-l obliga pe Trump  să propună și să accepte și Congresul sumele OPTIME de război din bugetul militar, BUGET GOLIT INTEGRAL la finele mandatului lui Obama, prin acțiunile grupării RĂZBOI din SUA susținută și de Clinton și Hillary
În concluzie se manifestă O OFENSIVĂ GENERALIZATĂ în TOATE teatrele de operațiuni, cu dislocări masive de trupe și tehnică de ultimă generație de parcă se pornește UN RĂZBOI MONDIAL, CONTINUU, exact așa cum promitea Hillary Clinton în campania electorală (vezi foto).
Situația demonstrează că NU Trump controlează SUA ci forțele reticente, de la influențele Soros la Justiție, apoi la armată și până la serviciile secrete, inclusiv și paranoic de la CIA care-l face pe Trump să joace după cum sunt trase sforile de PĂPUȘARII fostului președinte de parcă ar fi Băsescu cu Iohannis și până la degradarea relațiilor diplomatice GLOBALE.
EFECTELE SUNT VIZIBILE ȘI ÎN RESTUL LUMII, în orice zonă afectată de noile direcții stabilite de politicile echipei lui Trump devenite idiosicrazice față de politicile lui Putin și mai ales ascensiunea Chinei ca lider mondial, ȚINTA PERMANENTĂ în mndatul declarat al lui Trump.
Semnificativ și DIRECT, influențele se observă în UE unde acțiunile de DICTAT ale liderilor CONTINUĂ și se manifestă atât în domeniul economic după denunțarea de Trump a TTIP și TIP dar și după efectele incredibile ale BREXIT, UE menținând, împotriva votului de opoziție a unor actori europeni a tratatului CETA cu Canada de exemplu, fiindcă LIDERII au INTERESE DIRECTE prin acțiunile și obligațiunile oficialilor UE în CORPORAȚII.
AȘADAR BANUL LIDERILOR DICTEAZĂ POLITICILE GLOBALE ȘI REGIONALE.
Dar, cel mai exploziv semnal e dat de ambiția UE de ieșire de sub umbrela NATO și dorința liderilor europeni de a deveni o PUTERE NUCLEARĂ în jurul NUCLEULUI DUR grupat pe puterea nucleară a Franței. Și nu e de glumit cu înarmarea asta accelerată ce a cuprins întreaga lume.
De aceia alegerile din Germania și Franța sunt susceptibile și de interesul Rusiei și firesc și al Chinei.
Suntem tot mai afectați de aceste ambiții făcute publice fără consultări ale liderilor europeni, ambiții după care acționează, la ordin, și Iohannis refuzând orice consultare cu Parlamentul și cele Tei Puteri legitime ale României așa cum a fost PREDATĂ ROMÂNIA prin Tratatul de la Lisabona.
Urmează așadar un an mai EXPLOZIV ca oricare alt an din ISTORIE, mai ales că deja FORȚELE armate ale SUA și ale CHINEI se confruntă DIRECT în Mare Chinei de Sud unde CHINA a declarat OFICIAL RĂZBOI împotriva oricui i se opune, iar Coreea de Nord își intensifică experiențele sale nucleare enervându-l pe Trump și Japonia.
Vezi poza cu navele SUA sosite în Marea Chinei de Sud.

SUA acuză Rusia că a încălcat Tratatul de neproliferare a armelor nucleare deoarece a depășit cu mult arsenalul SUA și al NATO prin alianța militară cu statele BRICS și ale Tratatului de la Shanghai.
CURSA ÎNARMĂRILOR A DEVENIT INCREDIBIL DE AGITATĂ ȘI CHIAR STATE NOI PRECUM JAPONIA AU TRECUT LA O CURSĂ OFENSIVĂ DE ÎNARMARE FĂRĂ PRECEDENT.
România, prin Cioloș, fără licitație, a luat și ea de 4 miliarde euro trei-patru nave de la nemți ca să fim aliați FIDELI în noul LOR proiect european militar.
„TOT ÎNAINTE” spuneau cândva și pionierii români.
Lt. col. (rtr)
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: