miercuri, 8 martie 2017

ALARMĂ DE LUPTĂ ROMÂNI ȘI MAME, DE 8 MARTIE !!!

Citiți, e GRATIS viitorul vostru...
CARTEA ALBĂ PRIVIND VIITORUL EUROPEI
Reflecții și scenarii pentru
UE-27 până în 2025
Comisia Europeană
COM(2017)2025 din 1 Martie 2017
Rue de la Loi / Wetstraat, 200
1040 Bruxelles/Brussels
+32 2 299 11 11
La 25 martie 2017, cei 27 de lideri ai statelor membre ale Uniunii Europene vor face front comun în pace și prietenie la Roma.
Însă Roma trebuie să fie și începutul unui nou capitol. Ne așteaptă provocări importante la adresa securității noastre, a bunăstării populației noastre, a rolului pe care Europa va trebui să îl îndeplinească într-o lume tot mai multipolară. O Europă unită cu 27 de state membre trebuie să își croiască propriul destin și să își creioneze o viziune a viitorului său.
După o AMPLĂ DEZBATERE pe continentul nostru în lunile următoare, inclusiv în cadrul Parlamentului European, al parlamentelor naționale, al autorităților locale și regionale, precum și în cadrul societății civile, în general, în SEPTEMBRIE 2017 voi prezenta aceste idei și îmi voi exprima opinia cu privire la viitorul Europei în discursul meu referitor la starea Uniunii. Toate acestea ar trebui să ajute Consiliul European să tragă primele concluzii până la sfârșitul anului și să decidă cu privire la acțiunile care urmează a fi întreprinse în perioada de până la alegerile pentru Parlamentul European din iunie 2019.
Jean-Claude Juncker
1 martie 2017
ROMÂNIA CRED CĂ DOARME în bocancii doctoratelor de la apelul de seară fiindcă nici Parlamentul, nici Guvernul și nici UNA din cele „Tei Putori” nu a întreprins NIMIC pentru o UNITATE DE ACȚIUNE, O VOCE UNICĂ, VIGUROASĂ cu care să participe la prima rundă din 25 martie 2017 de la Roma.
România merge pe dictonul „lasă că merge și așa, fără să ne obosim?”
Numai în ultimii 25 de ani, Tratatele de la Maastricht, Amsterdam și Nisa au reformat și transformat profund o Uniune care ȘI-A MĂRIT DE PESTE DOUĂ ORI DIMENSIUNILE. Tratatul de la LISABONA și dezbaterea desfășurată pe parcursul deceniului care l-a precedat au deschis un nou capitol al integrării europene, care prezintă încă un potențial neexploatat.
Notă: cest Tratat prezintă în prezent DISENSIUNILE de integrare iar țările de la Visegrad sunt cele mai vocale vizavi de PIERDEREA IDENTITĂȚII NAȚIONALE.
Acest Tratat, semnat de Băsescu FĂRĂ NICI O DEZBATERE ȘI ACORD UNITAR al celor „Trei Putori”, după 27 de ani au dus țara nu la progres ci la REGRES validând JAFUL PROGRAMAT al celor puternici, TRATAT care iată devine ACTIV și își merită pe deplin numele de „PUTORI”.
Nici în al 27-le an, liderii noștri NU SUNT CAPABILI să lucreze PENTRU ȚARĂ și să aibă o VOCE UNITARĂ privind viitorul României ÎN INTERES NAȚIONAL și apoi de integrare și răspundere comunitară. Au RISIPIT iresponsabil AVUȚIA NAȚIONALĂ, mai ales AVUȚIA STRATEGICĂ și, astăzi, România are vizibil DOAR statutul de COLONIE dar, neoficializat.
Dacă, așa cum se prefigurează în proiectul „o Europă cu mai multe viteze” și prin absurd ar trebuie să ieșim din UE România este TOTAL DISTRUSĂ, de la TEZAURUL GOL la oricare din REZERVELE STRATEGICE.
Liderii sunt indiscutabil IRESPONSABILI ȘI VINOVAȚI de această situație EXPLOZIVĂ, deplorabilă, vinovații fiind din toate cele „Tei Putori”. Și, ce facem?
Dovadă că nici în al 27-lea an CELE TREI PUTORI nu au întreprins NIMIC CONCRET pentru a avea O VOCE UNITARĂ la negocierile din runda unu, de la Roma.
Președintele Iohannis deși a fost abordat PUBLIC de Dragnea, este VIZIBIL ANTI-ROMÂNIA prin toate ultimele sale decizii de DISTRUGERE a unități țării iar Justiția, prin TOTE instituțiile sale, nu face decât să VALIDEZE DISTRUGEREA indusă de ofensiva VIZIBILĂ a corporațiilor care ÎNCĂ conduc lume și, în speță, România prin aceste COZI DE TOPOR ale liderilor de putere.
NICI O PUTERE nu este capabilă să STOPEZE DEZASTRUL spre o colonie, rezultat dintr-o Românie dezmembrată.
ISTORIA, dacă va mai exista o istorie a României actuale, va îngrozi generațiile viitoare cu INCOMENSURABILA LOR VINĂ pentru viitorul României.
Recent, Iohannis a afirmat că el ar dori o Românie în NUCLEUL DUR al UE fără să înțeleagă NIMIC din situația în care a adus și EL România și iată că face LA VEDERE JOCUL corporațiilor care doresc din români sclavi și o zonare pe spații de influență și ramuri ale economiei, distrugând UNITATEA NAȚIONALĂ și bunăstarea românilor.
Priviți HARTA SPAȚIILOR STATELOR EUROPEI
și distribuirea lor pe zone de integrare și veți observa cât de AERIENI pot fi liderii noștri care nu s-au străduit să citească această CARTĂ ALBĂ.
Studiați cu MARE ATENȚIE această imagine și veți înțelege MULTE din viitorul UE. Unde vedeți că va fi ROMÂNIA în cest sistem și CUM trebuie să acționăm ca să ne salvăm, mai precis SĂ VĂ SALVAȚI VIITORUL că eu sunt TRECUTUL?
Este nevoie cu EXTREMĂ URGENȚĂ de o poziționare UNITĂ ȘI VIABILĂ a viitorului dorit de România în UE fiindcă orice altă soluție este, prin consecință a DEZASTRULUI ECONOMIC și mai ales al AVUȚIEI RĂMASE, un eșec catastrofal.
TREZIȚI-VĂ ROMÂNI ȘI MAI ALES VOI T.F.L.-știi CE DORIȚI UN VIITOR SIGUR ÎN ROMÂNIA și nu aiurea în lume, potrivit îndoctrinării ca și sclavi supuși sistemelor corporatiste altfel, faceți-vă bagajele și mergeți unde vă trimit CORPORAȚIILE ca și SCLAVI FĂRĂ DE ȚARĂ ȘI NEAM.
Hai să încercăm și varianta extremistă dacă nu puteți a vă adapta proiectului UE.
Păi măi UE, dați-ne resursele luate și facem noi ce ne trebuie, OK? Problema e că NOI suntem imbecili, nici acum nu suntem UNIȚI pentru renegocierile ce se impun.
Citește aici dom. Preș_e_DINȚE ce ne așteptă, e OFICIAL și e gratis, nu cu CHIRIE. https://ec.europa.eu/commission/sites/beta-political/files/cartea_alba_privind_viitorul_europei_ro.pdf

Lt. col. (rtr)
Ioan CEPALIGA
cel care am trăit iată cei 70 de ANI de PACE.
Voi câți vreți să trăiți? UE vrea să fie putere NUCLEARĂ sub umbrela FRANȚEI care, culmea, vrea exitul.

Niciun comentariu: