joi, 9 martie 2017

APEL PUBLIC VEHEMENT

DE SOLICITARE MANDAT DE NEGOCIERE UNITARĂ,
POTRIVIT INTERESELOR NAȚIONALE ALE ROMÂNIEI
ȘI NU ALE CETĂȚEANULUI IOHANNIS, FIE EL ȘI PREȘEDINTE.
Dragi români, este VIITORUL vostru, nu al meu. Eu am 70 de ani și NU MAI SPER LA NIMIC BUN, pentru mine.
Mă îngrozesc însă când văd cum PREȘEDINTELE cu presa afiliată și partidele lui încearcă să MINTĂ cu nerușinare acoperind CRASĂ INCOMPETENȚĂ motivând LIPSA nevoii de a fi DEJA UNIȚI în concepția viitorului României potrivit „PROGRAMULUI DE ȚARĂ” cu care s-au tot lăudat liderii doctori la apelul bocancilor. Folosesc cuvinte DURE ca să atrag atenția asupra INCOMPETENȚEI de atitudine la NEGOCIERILE ce încep extrem de curând.
Și ca să fiu CORECT receptat amintesc ce însemnă NEGOCIERE, oricare ar fi ea.
Oricare negociere SE PREGĂTEȘTE (cu dosarul negocierii în care se culeg TOATE informațiile despre INTENȚIA partenerului astfel încât PROIECTUL NOSTRU DE ȚARĂ, foarte bine argumentat, să permită găsirea METODELOR de determine a acceptării propunerilor. Nu te duci colo cu concepția ta și pleci cu ordinul UE chiar ÎMPOTRIVA INTERESELOR NAȚIONALE fiindcă nici mandat nu ai și nici competent nu ești neștiind ce să ceri.
Etapele negocierii sunt:
1) PREGĂTIREA NEGOCIERII unde se pregătește DOSARUL UNITAR pe baza „Programului de țară” cu concepția VIITORULUI de țară rezultată din APROBAREA ÎN PARLAMENT a strategiei unitare din acest „Program de țară”. La noi inexistent, că vezi Doamne INCOMPETENȚA și lipsa de responsabilitate se pretează DOAR la „merge și așa” iar cele „Tei Putori” fug de răspundere și NU AU UN PROGRAM COMUN DE ȚARĂ pentru care să lucreze UNITAR ca și strategii DOCTRINARE de palier și mai ales COOPERANT. Fără ceste CONCEPTE UNITARE nu pot fi lansate unele DORINȚE așteptate a se obține la negocieri și care să forțeze cunoașterea de UE a dorințelor de țară. Dar Iohannis e deșteptul deștepților și nu are el treabă cu STRATEGIA NEGOCIERII. Asta e pentru fraieri ca Tăriceanu care cere STABILIREA UNUI MANDAT UNITAR.
2) DESFĂȘURAREA NEGOCIERII ce se derulează pe mai multe ETAPE, prima la Roma și apoi până în 2019 conform PROGRAMULUI comunicat și prin „Cartea albă” ceia ce CONTRAZICE FLAGRANT afirmația președintelui Iohannis că acum la Roma nu se face NIMIC. Atunci de ce se adună lumea și a fost difuzată „Cartea albă” a DECIZIEI ce se va lua la alegerile din 2019? Vezi etpizarea aici http://icepaliga.blogspot.ro/2017/03/alarma-de-lupta-romani-si-mame-de-8.html
3) PROTONEGOCIEREA se derulează ÎNTRE etapele de negociere, în orice pauză sau întâlnire posibilă, uneori și cu declarații publice (vezi Visegrad și lipsa României de la ceastă VOCE unitară) când se vine cu anunțuri foarte bine puse la punct după NECESARUL DE ȚARĂ care să FORȚEZE receptarea interesul național. Uitați-vă la Visegrad cât de activi sunt exact pe ceste protonegocieri și SUSȚINEREA poziției lor foarte vocal, nu ca mutulică al nostru. Mutulică ce se ludă public mereu „eu sunt deștept că merge cum vreau eu, partidul meu, guvernul meu parlamentul SUNT EU, STATUL SUNT TOT EU după Constituție” dar profund eronat interpretată. Că doar el nu-i de CAPUL LUI aici în România.
De aceia CER PUBLIC SĂ SOLICITE MANDAT UNITAR de la PARLAMENT dar și de la cele „TREI PUTORI” conform „PROGRAMULUI UNITAR DE ȚARĂ” după care și-au construit DOCTRINELE DE PALIER ale României și solicitările sunt potrivit cerințelor CONSTITUȚIEI României până la aprobarea CONSTITUȚIEI UE. În lume se petrec EVENIMENTE EXCEPȚIONALE pe lupta contra CORPORAȚIILOR pe care Iohannis continuă să le sprijine ÎMPOTRIVA INTERESELOR ROMÂNIEI (vezi numai legea pădurilor și sprijinul austriecilor în TOATE afacerile).
4) DERULAREA CONTACTULUI/TRATATULUI inclusiv rezilierea gen BREXIT și aducerea MEREU în atenție a derapajelor și REGLAREA influenței pierderilor cum este situația DEZASTRUOASĂ de la noi pe numeroase segmente negociate extrem de prost și speculate de corporații.
În fapt sunt NENUMĂRATE elemente ce trebuiesc REGLATE UNITAR și PROFESIONIST în INTERES NAȚIONAL și nu cu negocieri de 2 lei ministra Peggy cu plimbarea cu avionul sau pardesiul aruncat pe capota mașinii. Așa a ajuns doamna Prună, amețită de o prună să MINTĂ la Bruxelles cu investițiile în penitenciare, când de fapt ea era „tufă de Veneția” în cunoașterea realității.
ÎN CONCLUZIE SOLICIT VEHEMENT ȘI PUBLIC SĂ SOLICITE MANDATUL CLAR DE NEGOCIERE DE LA CELE TREI PUTERI AȘA ȘI CUM CERE CONSTITUȚIA CA SĂ FIE CAPABIL, ÎN MANDAT JURIDIC ARMONIZAT, SĂ REPREZINTE ROMÂNIA LA NEGOCIERI. ALTFEL DEVINE TRĂDĂTOR DE ȚARĂ ȘI DE NEAM PRIN OMISIUNI DE ARMONIZARE MANAGEMENT STATAL.
Lt. col. (rtr)
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: