sâmbătă, 8 aprilie 2017

SPRE UN CONFLICT DESCHIS SUA-RUSIA

Încep să se lege unele acțiuni precedente de lovitura SUA asupra aerodromului  „Shayrat“ din Siria.
Testul cu aviația israeliană privitor la apărare AA a Siriei cu sisteme de rachete S-200 de la Palmira e un eveniment de cercetare evidentă.
Lovitura asupra Siriei a fost cu mult timp înainte PLANIFICATĂ.
Congresmanul democrat Adam Schiff a ajuns la o înțelegere cu secretarul de stat american Rex Tillerson să-și anuleze vizita la Moscova, din cauza rapoartelor unui atac chimic în provincia Idlib siriană unde, probabil, și rușii au contribuția lor.
În SUA presiunea asupra lui Trump, pe toate planurile, inclusiv juridic, de contestare a puterii sale duce administrația spre o periculoasă asociere în politica externă cu Putin.
SUA era deja eliminată OFICIAL de la masa tratativelor prin TRILATERALA (Iran, Turcia, Rusia) și isca să piardă TOTAL inițiativa și în Orientul Mijlociu. Așa s-a născut „micul război”.
ISIS, creată tot de SUA, avea nevoie de O BAZĂ unde să se retragă altfel risca să intre în Europa, în SUA și alte zone. Trump le-a oferit astfel o șansă să se consolideze în Siria, mai ales că în Irak avea deja mari probleme cu loviturile sale militare.
Democrații i-au cerut PROBE lui Trump că nu va face alianță cu Rușii și au propus testul „micul război” pentru administrația americană. Trump a fost silit să înghită gălușca fierbinte.
FAPTIC: Distrugătoarele USS Porter și Ross, echipate cu complexe de apărare antirachetă Aegis, care pe 05 aprilie erau încă în regiunea Sicilia, în Marea Mediterană primesc misiunea de atac. În același timp rețineți că ambele distrugătoare, înarmate cu rachete de croazieră Tomahawk, anti-aeronave și rachete anti-submarin erau deja complet echipate.
Pe data de 6 Aprilie, distrugătoarele Porter și Ross au făcut o trecere bruscă și rapidă, aproximativ de 40 mile sud-vest spre Tel Aviv. La ora 3.26 (ora locală) a fost trasă prima salvă de rachete Tomahawk iar la 3,48 - a doua.
În acest caz, trecerea rachetelor a fost descoperită în spațiul aerian al Israelului și Libanului observatorii subliniind eronat că SUA sprijină războiul din Liban, mulți fiind indignați de această formă de sprijin flagrant din partea SUA.
În plus, faptul că americanii au pornit din Sicilia, ca să ajungă până la coasta israeliană în dimineața de 6 aprilie, înseamnă că decizia SUA de a ataca a fost luată cu mult mai devreme decât i-au anunțat SUA pe aliați.
Sursa libaneză a explicat, de asemenea, motivele pentru care bază „Shayrat“, a fost vulnerabilă la rachetele de croazieră. Atacul s-a executat mascat, de aproape, peste teritoriul unor state care au colaborat, fiind din timp înștiințate.
„Baza“ Shayrat „se află la 200 de kilometri în interiorul teritoriului Siriei, departe de apărarea aeriană rusă. O parte a rachetelor au putut trece, mascate, de „Golan Heights” și o parte prin Liban, utilizând terenul pentru acoperire. Rachetele au fost la o altitudine de aproximativ 50 de metri venind direct din mare prin vale, ferite de apărarea aeriană rusă, staționată în Tartous și Hmeymim care nu au „văzut” rachetele, ele nu au apărut pe radar, la fața locului fiind în orb“ a spus sursa FAN.
Rețineți cooperarea și impactul strategic „Tomahawk“ cu teritoriul israelian, mai ales că unii observatori au confundat atacul acesta cu un atac al forțelor aeriene israeliene. Astfel, canalul Sky News Arabia, a declarat că Forțele Aeriene israeliene, în timpul nopții și în dimineața zilei de 07 aprilie au provocat mai multe lovituri la instalațiile militare ale organizației libaneze „Hezbollah“ împreună cu Armata Arabă Siriană (ASA), în provinciile din Damasc și Dar. Frumoasă dezinformare și mascare.
În realitate, observatorii au înregistrat elementele de zbor al unor rachete ce au trecut prin teritoriile Libanului și Israelului și, mai departe, de-a lungul provinciilor siriene de Dara, Damasc și Homs rușii fiind induși în eroare neacceptând o lovitură din partea SUA împotriva tratatelor internaționale.
Situația SCHIMBĂ RADICAL pozițiile juridice ale POSIBILELOR conflicte după acest caz corelat și cu altele precedente.
În același timp, astfel cum au raportat corespondenții FAN, deja loviturile s-au localizat în zona de atac în apropierea bazei aeriene „Shayrat“.
Rachetele „Tomahawk“ au atacat nu numai teritoriul bazei aeriene siriene în sine, dar, de asemenea și CAT, situate pe ruta Homs-Palmyra.
The New York Times prezice un colaps pentru Trump în relațiile lui cu Moscova și transformă Siria într-un refugiu protejat de SUA pentru teroriști.
SITUAȚIA ESTE TOTAL OPUSĂ DECLARAȚIILOR ANTERIOARE ALE LUI TRUMP SPRE UN JOC EXTREM DE PERICULOS AL NEÎNCREDERII.
Kremlinul anunță că nu va mai face nici un acord cu Washingtonul, ceia ce „ar pune în pericol influența SUA în Siria și Orientul Mijlociu.“ În plus, în decizia sa de a ataca Siria, președintele american a pus în pericol chiar VICTORIA negocierilor asupra teroriștilor ISIS.
Siria a devenit astfel un sanctuar al teroriștilor protejați de SUA în cazul în care regimul sirian al-Assad cade. Se complică astfel inimaginabil negocierile actuale privind PACEA din Siria și cad TOATE aranjamentele făcute, FĂRĂ participarea SUA la masa negocierilor.
Era totuși de așteptat ca SUA să își revendice rolul de jandarm mondial și a făcut-o.
Replica lui Trump cum că el nu dorește să fie PREȘEDINTELE LUMII ci doar al SUA după sloganul „America first and only America first” devine vorbă goală, iată că INTERESELE grupării RĂZBOI și-a impus condițiile și în SUA, rapid, după alegeri. Și va continua să re-devină, ferm, JANDARMUL lumii. China nu va eclipsa America, nici economic nici militar.
Replica americanilor nu a întârziat să vină acuzându-l de trădare pe Trump.
TENDINȚELE GLOBALE SE SCHIMBĂ DIN NOU DUPĂ CEDAREA LUI TRUMP ÎN FAȚA GRUPĂRII RĂZBOI. UN PAS ÎNAINTE DOI PAȘI ÎNAPOI ÎNCEPE SĂ DEVINĂ ȘI POLITICA LUI TRUMP?
Putin a comunicat OFICIAL, prin ministrul de externe că, dacă se repetă atacul, scenariile conduc rapid la UN CONFLICT DESCHIS între SUA și Rusia.
Anunțul a alarmat și Trilaterala (Iran, Turcia, Rusia) care e obligată să intervină.
Israelul, Arabia Saudită și Qatarul sunt direct implicate în eventualitatea unui conflict ceia ce APRINDE FOCUL RĂZBOIULUI în întreaga regiune.
ÎN REPLICĂ, Rusia a dat ordin ca fregatele sale din Marea Neagră să intre în Mediterană lângă Siria.
Deja „Admiral Grigorovich” este ajunsă în Mediterana. Aceste nave au o cilindree și un deplasament pentru aproximativ 4.000 de tone, viteza de 30 de noduri și autonomie de marș de 30 de zile. Acestea sunt înarmate cu rachete de croazieră Kalibr-NK, au un sistem de auto-apărare antirachetă Shtil-1, și o piesă de artilerie de 100 mm A-190. Nava este capabilă să transporte și un elicopter pe punte.
La celălalt capăt, Gibraltar-ul a devenit conflictual, UE a început BREXIT-ul iar SUA are o întâlnire oficială cu China ca să spargă alianța militară cu Rusia. Japonia se înarmează frenetic și MIRESMELE UNUI RĂZBOI MONDIAL sunt simțite pretutindeni în aer.
România este DOAR carne de tun militarii fiind în continuare MINȚIȚI cu majorările salariale și de pensii. Aurul nostru este sechestrat la Londra și noi CONTINUĂM să jucăm „bambilici” cu corupții.

Niciun comentariu: