luni, 9 octombrie 2017

ATENȚIE LA SERVICIILE SECRETE !

Am citit pe email, cu destul interes și speranță articolul „Se sparge Securitatea?” Scris de Petru Romoșan, 08 octombrie 2017, în „Politics” și preluat de http://www.corectnews.com/politics/se-sparge-securitatea care mi-a trimis link-ul.
Cu sinceritate vă relatez că am comparat momentele trăite vizavi de cele relatate în articol, și nu numai, eu fiind angrenat direct încă din decembrie 1989 în preluarea întregii resurse tehnice de la fostul Inspectorat județean de miliție și securitate Brăila. Pentru  neștiutorii de azi, eram sub acoperire, mă chema Popa Ioan .
În această postură am fost nevoit să „navighez” ca ofițer superior, fidel DOAR țării mele și să iau și decizii personale uneori contrar tendințelor de mediu sociopolitic fiind convins că unii din fosta miliție și securitate sunt ca și mine ofițeri care au depus jurământul de credință României și românilor indiferent de vremelnicia unor lideri de comandă, de partid slugarnici și oportuniști.
Am pornit în misiunea mea de la ideea că ORICE STAT, ÎN ORICARE REGIM ȘI TIMP AL ISTORIEI A AVUT ȘI UTILIZAT MIJLOACE TEHNICE OPERATIVE ÎN SPRIJINUL TEHNICILOR INFORMATIVE PENTRU INTERESUL NAȚIONAL. 
O bună expertiză  diplomatică și  informativă globală, de tendințe, poate reduce exponențial pierderile omenești și proteja ARTISTIC interesele naționale, fundamentul SACRU al muncii lor. UNII din operatorii angajați ferm în metodele COMPLEXE ale valorificării acestui SISTEM TEHNIC, uneori vizibil depășit, au reușit să-l ridice la nivel de ARTĂ PROFESIONALĂ fiindcă au cooperat dintotdeauna cu celelalte sisteme și subsistemele de forță ale statului pentru apărarea ȚĂRII, România în speță, de orice agresiune s-ar construi la adresa ei.
ISTORIA îmi susținea crezul și deja vedeam în acțiune indivizi sperjuri ce nu mai vedeau interesul României și se pliau oportunist și AVARIST pe acte de TRĂDARE, nu a lui Ceaușescu ci a VIITORULUI României distrugând SISTEME ale AVUȚIEI NAȚIONALE.
Îmi vin acum imaginile sistemelor de irigații și atacurile asupra vigorii cooperativelor agricole sau, și mai grav, vizibil, asupra proprietății unor resurse strategice ce dau vigoare puterii oricărui stat.
Am rezistat cu greu acestui val incredibil al oportunismului agresiv, speculat de „trădătorii interni de profesie” aglutinați de expertiza agresorilor externi, specializați pe JAFUL de tranziție, pe care l-am sesizat chiar la unii proaspăt GENERALI audiați și în prezența mea ca proaspăt reprezentant SRI-st în comisia senatorială „Decembrie 89”.
Am trăit DESTINUL MEU în următorii doi ani de la înființarea SRI cât am mai stat captiv în această misiune, eu fiind totuși grav bolnav, convins fiind că va trebui să mă descarc de gestiune și să-mi asigur un viitor compatibil LIBERTĂȚII de care și eu m-am molipsit, inevitabil.
Și totuși DEVENISEM un pericol prin depozitarea atâtor informații ale etapei tranziției. Și am exemple suficiente de teroare aplicată, profesionist.
Aveam însă un AS în mânecă, eventuala mea clasare ca „inapt serviciu militar la pace și război” cu SCOATEREA mea din evidențele active.
Și așa am început să-mi construiesc VIITORUL meu incert.
Dar asta e o altă poveste, în parte deja cunoscută de unii camarazi.
În MISIUNEA mea de kamikaze, fiind singur, „de capul meu” ca și „RĂSPUNDERE” juridică, „revoluționară”, fiindcă nimeni nu putea înțelege REAL mecanismele tehnice dorite a se anihila și controla deși se făceau eforturi URIAȘE la nivel național de deconspirare a SISTEMELOR tehnice din „avuția națională” a  viitorului României pentru a nu rămâne în fundul gol. Eu m-am  bazat pe OAMENII DE ONOARE și am reușit să cunosc extrem de rapid sistemele țintă.
Imediat  după înființarea SRI a început minima nouă dotare ,,de fațadă”, fiindcă se purtau NEGOCIERI colosale ca și viitor al  României. Așa de exemplu  se negocia ca de la căpitan în sus, TOȚI,  să dispară  odată cu unitățile militare incomode intereselor externe. Nimeni nu credea distrugerea iar generalii își jucau cartea lor.
Aici este momentul CHEIE al  propunerilor mele, oficializate. 
Am susținut că  este momentul ca cei din serviciile specializate să PREIA CONTROLUL statului fiindcă armata ezită  a-și asuma RĂSPUNDEREA tranziției în interes național. 
OFIȚERII DE INFORMAȚII AM AFIRMAT CĂ AU OBIECTIVUL NOU, SACRU, după propunerea mea, de a CREA SISTEMUL DE CONTROL ȘI CONDUCERE A INTERESELOR ȚĂRII în vidul de putere creat.
Scopul era nobil nu și pentru unii ofițeri deveniți vizibil LEPRE, SPERJURI.
Cum securitatea era destructurată, deși apoi mulți (mai ales UNII din pleava și oportuniștii dintotdeauna) au fost recrutați pentru NOUL SISTEM SRI, era inevitabilă o PURIFICARE  PROGRESIVĂ.
LA VREMURI  NOI OAMENI  NOI,  SAU ... TOT NOI, după capacitățile noi de management ale generalilor.
Cei mai „alunecoși” ofițeri de informații au trecut în „rezervă” pentru a pregăti acapararea resurselor financiare și economice, imediat accesibile, și a pregăti noile firme de sponsorizare financiară secretă a SISTEMULUI DE FORȚĂ din umbră. Recrutările înfloreau fiindcă mulți erau deja mânjiți și alții ușor șantajabili.
Era O PIAȚĂ EXCELENTĂ A SERVICIILOR GLOBALE, o bătălie cruntă sabotată însă CHIAR de cei angajați în  luptă, avarismul și oportunismul făcând ravagii pentru INTERESUL NAȚIONAL. Se băteau SERVICIILE între ele, abil manipulate, profesionist.
S-a accesat astfel și ORICE sursă externă ce putea fi exploatată în „interesul României” ca și paravan viciat. Aici însă, intervine OMUL PARȘIV nimerit la „stupină” ce și-a început „asigurarea” pentru zile negre.
Am văzut concret „difuzia” acestei FORȚE care punea stăpânire în avalanșă pe România. Mai ales după ce am devenit consilier management-marketing și am umblat prin TOATĂ țara. Firmele nou înființate erau „sumbru” atacate de elita securistă.
E necesar de analizat CINE A TRĂDAT ÎN FAPT ROMÂNIA în acest context ofensiv de „stăpânire” în vidul de putere.
ÎN CONCLUZIE, consider că abia acum se poate vorbi de apariția unor fermi NAȚIONALIȘTI și în serviciile de  informații, de toate tipurile, dacă TINERII mai simt ROMÂNEȘTE.
Altfel ca „prohodu” de la Iulian Vlad nu mai este NIMIC de interes operativ, țara fiind OCUPATĂ și JEFUITĂ cu sprijin INTERN.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla și fă să renască România românilor.
Lt. col. retragere
Ioan  CEPALIGA

Niciun comentariu: