duminică, 22 octombrie 2017

RĂZBOIUL FED-ULUI CU NUMERAR

Descoperă războiul actual al Fed-ului cu numerar: Raport special: băncile sunt în poziția de a profita de acum de conturile voastre bancare!
https://try.monumentgold.com/1503_101617/?msid=1503 scrie „NEWSMAX”, ziar independent american, în paginile sale financiare.
Să nu uităm că „Spirala morții” a ajuns deja de câțiva ani la actul FINAL al apocalipsei declanșate la „Declarația bombă - dolarul mai bun decât aurul” care a răsturnat echilibrul mondial al solvabilității financiare globale.
Se apropie ASTĂZI, după numeroase încercări de atenuare a șocului apocaliptic financiar global, o revizuire a conducerii Rezervei Federale (Fed) și președintele Trump obține o șansă extrem de rară de a influența politica intangibilă a Fed . El va înlocui cinci dintre Consiliile de Administrație ale celor șapte membri ai băncii centrale, inclusiv pe președintele Fed, Janet Yellen.
Woodrow Wilson este singurul președinte care a putut să exercite acest tip de putere INTANGIBILĂ și acest lucru s-a întâmplat cu aproape un secol în urmă.
Producătorii americani și atenție GLOBALI investesc FRENETIC sute și MII de milioane în SUA, anticipând că, CONGRESUL, va adopta proiectul de lege privind reforma fiscală a administrației Trump, dar avertizează asupra unei inversări rapide în cazul în care deputații nu sunt în măsură să o livreze RAPID.
Atracția Dolarului HÂRTIE și-a găsit o nouă NIȘĂ.
Valul global de reglementări privind DEPOZITELE și VALUTA clienților, ținută în seifurile bancare, a devenit deja de câțiva ani buni, peste noapte, PATRIMONIU BĂNCILOR cu drept de CONFISCARE de la deponenți.
Și sistemul acesta juridic s-a extins rapid inclusiv în UE.
Priviți așadar cu alți ochi „Brexitul”  ca și PUTERE și rezervele valutare de AUR (și nu numai) depozitate la Londra.
Autonomiile regionale vor să spargă avantajul Germaniei la negocieri și aranjamentele sale din culise.
BNR-ul este vinovat de incomensurabila „greșeală” decizională de a țepui din nou România.
Doar Germania a intuit pericolul și a trecut la repatrierea AURULUI său declanșând  acel val global de repatrieri și de creștere a REZERVELOR lor de AUR.
BNR-ul a înstrăinat, iar cele „Trei putori” au legalizat JAFUL, și au cedat TOATE zăcămintele STRATEGICE ale AVUȚIEI NAȚIONALE, România devenind din  nou „săracul blajin” al jefuitorilor sub inestimabilul management al BNR și al consilierilor săi strategici.
Deci, în cazul în care banca nu reușește să mai fie solvabilă (ceea ce înseamnă că acțiunile sale se încadrează falimentului), are DREPTUL UNIC, legal conferit, de a confisca (naționaliza personal) orice resursă ... și a-și însuși și depozitul dumneavoastră din bancă, în oricare formă ar fi, contra sistemului nou, cel garantat contra HÂRTII - ACȚIUNI compensatorii după modelul „hârtia mai bună decât aurul”.
Să presupunem că nici acum banca nu reușește în SUA sub politica Fed.
Și cum BANCA este prea mare pentru ca FDIC - Federal Deposit Insurance Corporation să se oprească, asta impune automat ca…
1) FDIC - Federal Deposit Insurance Corporation să preia banca (naționalizare).
2) Managerii băncii sunt forțați să execute noile decizii FDIC
3) „Datoriile” clienților și datoriile băncii sunt transformate în capitaluri proprii sau în acțiunile băncii. Și da, depozitele dvs. sunt considerate o "DATORIE" pentru bancă și sunt confiscate.
4) Orice se întâmplă cu acțiunile decizionale viitoare ale băncii, afectează averea dvs. În cazul în care stocul băncii cade în insolvență, deoarece toată lumea și-ar da seama că banca este în dificultate majoră ... în acel moment bogăția dumneavoastră cade pradă confiscării.
Acesta este exact SCENARIUL cu ceea ce s-a întâmplat în Spania în timpul crizei bancare din 2012. De atunci sa întâmplat un scenariu similar, în Cipru, Grecia, Australia etc. ... și, ACUM, este perfect legal și în SUA, datorită unei clauze din proiectul de lege Dodd-Frank.
Acesta este doar începutul unei STRATEGII MULT MAI AMPLE DE DECLARARE A RĂZBOIULUI ÎN NUMERAR.
Scopul este acela de a împiedica oamenii să-și mute AVEREA din bani în bunuri fizice și să fie OBLIGAȚI să-și păstreze AVEREA în sistemul financiar cu orice preț.
Moneda tinde să devină DOAR monedă de cont. Israelul a experimentat deja strategia.
Dispar astfel INTERMEDIARII și CONCURENȚA gen Bitcoin, Altin, Yuan contra petrodolar sau AUR contra Dolar, etc.etc..
Într-adevăr, am descoperit un document secret scrie victorios „NEWSMAX” de parcă nu „Spirala morții” e originea și care evidențiază modul în care Fed intenționează să confiște economiile pentru a forța investitorii de NUMERAR să accepte conversia lor în ACTIVE financiare, mai riscante.
Mințile finanțiștilor globali AU LUAT FOC la acest ACT FINAL al „Spiralei morții”. 
Apocalipsa s-a declanșat și Trump este „CUIUL LUI PEPELEA”.
El și doar el poate schimba, după 100 de ani, întreaga OLIGARHIE FINANCIARĂ ... GLOBALĂ. Pentru asta RĂZBOIUL este GARANTUL schimbării.
Ghidul „NEWSMAX” își propune să devoaleze americanilor trei strategii de investiții pe care  le puteți implementa acum oriunde pentru a vă proteja capitalul de planul sinistru al Fed descris în „RAPORTUL SPECIAL - RĂZBOIUL FED-ULUI CU NUMERAR”.
Revedeți pe pagina mea de blog atenționările REPETATE și recomandările făcute.
Transferați-vă banii în ALTĂ valoare de schimb, gen troc, dar valoare PRODUCTIVĂ, pe lanțul lung al valorii de întrebuințare.
Vă urez succes în RECUPERAREA PROPRIILOR AVERI că cele ale AVUȚIEI NAȚIONALE le-ați neglijat iremediabil. Acum să vă văd cât de buni sunteți. Războiul se generalizează ca și GARANT.
Eu vă salut din mers că plec spre o nouă viață, în loc cu verdeață fără durere și suspin.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla!
Lt.col. retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: