marți, 3 aprilie 2018

SPECIALIZAȚI-VĂ TFL- iștilor, E VITAL SĂ ȘTIȚI INFORMATICĂ

Actiunile Wall Street au scazut luni, pe masura ce investitorii au abandonat stocurile tehnologice PE FONDUL STARII DE RAZBOI DIN REGIUNE, in conditiile in care indicele cheie sa tranzactionat sub mediile lor mobile de 200 de zile, iar S & P 500 a inchis sub acest nivel tehnic pivot pentru prima data de la părăsirea Uniunii Europene în iunie 2016.
Prima zi de tranzacționare a celui de-al doilea trimestru a început cu o piață largă concentrată în sectoarele discreționare ale tehnologiei și ale consumatorilor, ca PIERDERI la Amazon (AMZN.O), Tesla (TSLA.O) și Microsoft (MSFT.O), printre altele, fiindcă RĂZBOIUL a luat amploare în fața măsurilor comerciale împotriva comerțului, dezvăluite duminică și de China.
Cu un S&P500 într-o corecție de 10 la sută față de nivelul record de la sfârșitul lunii ianuarie, investitorii sunt din ce în ce mai îngrijorați de faptul că o piață de „tauri”, de nouă ani, E ÎN PERICOL DE A SE TERMINA. TER-MI-NA!!!
CREȘTE PIAȚA CRIPTOMONEDELOR, EXPLOZIV. AM TOT SCRIS DESPRE ASTA DAR NOI DORMIM CU AURUL LA VENETICI. BNR a cui e?
Bitcoin, prima monedă mondială bazată pe web, a fost introdusă, PROBABIL, de Satoshi Nakamoto, inițiatorul credibilității criptocurrency, pe 31 octombrie 2008 într-o listă de mail dedicată tehnologiei criptografice și a fost lansată ca un software OPEN SOURCE, atenție!!! pentru Windows, (vă clipește beculețul?), la 9 ianuarie 2009. Prima tranzacție din lumea reală cu Bitcoins a avut loc atenție!!! la Jacksonville, Florida, la începutul anului 2010, când un programator s-a oferit să plătească 10.000 Bitcoins pentru o pizza pe forumul Bitcoin. Cursul de schimb Bitcoin la acel moment a pus prețul de achiziție la aproximativ 25 de dolari. În următorii 4 ani, în condițiile în care mai multe companii au început să accepte noua metodă de plată, Bitcoin a făcut prima sa creștere majoră spre FAIMĂ, urcând de la o mână de monede la peste 5 MILIOANE.
Buzz pentru Bitcoin ce rămâne pe un teren de MARE și atunci plafonul său de piață a crescut de la 1 milion de dolari în noiembrie 2010 la, atenție!, 15,9 MILIARDE DE DOLARI în TREI ANI, decembrie 2013.
Deși moneda digitală a înregistrat, de asemenea, niște MINIME record - de exemplu, un hack în 2013 pe Mt. Gox, cel mai mare schimb virtual din lume, scăzând sub 400 USD - prețul său a rămas TOTUȘI destul de stabil în ultimii doi ani.
Bitcoin a dat startul FAIMEI în anul 2017 depășind valoarea COTAȚIE de 1.000 de dolari, depășind astfel TOATE VALUTELE EMISE DE BANCA CENTRALĂ cu o creștere de 125% în 2016.
TOP 20 LA 02-APRILIE-2018
Puteți tranzacționa moneda pe una dintre bursele online Bitcoin sau puteți tranzacționa SPECULATIV INSTRUMENTE DERIVATE Bitcoin sub forma unui contract de diferență (CFD) prin intermediul unei platforme electronice de tranzacționare FĂRĂ COMISIOANE.
CFD-urile Bitcoin sunt oferite de brokeri online precum Fortrade Ltd și alte multe entități, predilect azi bursiere.
Există FRECVENT tranzacționarea CFD-urilor Bitcoin cu platformele de tranzacționare online a BURSELOR speculative care SPECULEAZĂ oricare monedă digitală, ca și în cazul oricărui alt instrument, și are loc sub forma unei poziții Buy (Long) sau Sell (Short), în funcție de direcția în care credeți că va merge. Sofisticarea speculativă, „stelaj” e și aici inventivă. Uite piața de la Londra
https://www.adss.com/en-gb/products/cfds/cryptocurrency/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=EU_Display_Similar_Audiences&gclid=EAIaIQobChMIjJaliJ-e2gIVFIt3Ch2V8wNzEAEYASAAEgJt5vD_BwE
Venezuela și Rusia au înlocuit plățile la petrol cu PETRO cu rata legată de COSTUL PETROLULUI PRODUS ÎN ȚARĂ. Și „Bursele” din Moscova au aprobat, oficial, un site SPECIAL pentru tranzacționarea în criptomonede gen Bitcoin, Petro, Bitcomo, Ethereum, Ripple, Dash, Litecoin și multe altele din piața TOP 100, top format din criptomonedele:
Bitcoin Ethereum Clipoci Bitcoin Cash Litecoin EOS Stelar Cardano NEO IOTĂ Monero liniuță TRON Pripon NEM VeChain Ethereum Classic Binance Monedă Qtum OmiseGO Lisk ICON mărgini Nano Bitcoin Gold Zcash va rugam sa oferiti Ontologie Bytom DigixDAO Populat BitShares Bytecoin Valuri Stratis Siacoin Aeternity RChain stare Bitcoin Diamond dogecoin creator Zilliqa Decred Augur Komodo 0x Ardoare Waltonchain Veritaseum Hshare Aion arcă PIVX Cryptonex Loopring QASH Acțiunile KuCoin Attenti de baza ... MonaCoin IOStoken Factom DigiByte nebuloase Golem GXChain Gaz Ethos Revain Syscoin Dragonchain Bâlci Rețeaua Cyber aelf ZCoin Furtună Electroneum Rude Cartea de putere subturnare ReddCoin NXT MaidSafeCoin SARE mithril Enigmă Byteball Bytes Adâncitură Nucleus Vision Storj Neblio Skycoin Cereți o rețea Bancor Emercoin Za TenX Dropil CEARĂ Dentacoin.
Vezi situl de mai jos cu TOATE criptomonedele ce se tranzacționează https://coinmarketcap.com/.
Analizați tranzacțiile de azi 03-04-2018
Indicele de referință S&P 500 al SUA deși s-a triplat în ultimii nouă ani, determinat în parte de politicile BANCARE fără precedent privind RATA DOBÂNZII și de stimulentele monetare masive din partea BĂNCILOR CENTRALE din întreaga lume, deciziile LOR vizează COMBATEREA CELEI MAI PROFUNDE RECESIUNI din ACEASTĂ „generație de aur”, AUR!
Bitcoin a lovit pe deplin FORȚELE de pe piețele financiare din întreaga lume în ultimii câțiva ani, dat fiind că au fost observate unele mișcări MASIVE ale prețurilor.
În mod surprinzător, acest lucru a atras atenția multor comercianți novici și profesioniști care doresc să preia criptocurrencyul de coarne și să facă DOAR EI un profit pe baza ratei de schimb în creștere.
Pe o scară mai mare, CEREREA pentru tot felul de monede descentralizate continuă să depășească OFERTA, piața crescând de la 5 până la 10 miliarde USD doar în 2016.
Ar putea Bitcoin - care reprezintă 90% din această piață - să se îndrepte spre o urcare de neoprit? Doar săptămâna trecută cursul său de schimb a crescut cu 1.137 $, ajungând în limita a 30 de dolari din valoarea maximă de 1.165.89 $ stabilită în noiembrie 2013.
Ce vorbește toată lumea nu mai este "Când se va termina?" ci mai degrabă CUM să profite DE SUCCES?
Tendințele recente ale acțiunilor americane au alimentat TEMERILE legate de O ALTĂ CRIZĂ, amânată, și mai ales BĂNCILE fac numeroase INGINERII pentru a se SALVA ELE și-și OMOARĂ CLIENȚII NAIVI, inclusiv STATE CORUPTE, NAIVE.
Sunt ARGUMENTE ce conduc la decizia IMBATABILĂ istoric, RĂZBOI, GENERALIZAT cu toată lumea, GLOBAL.
Dar, ce cuprinde AZI definirea RĂZBOIULUI? Aici e șpilul.
Observăm cum la nivel GLOBAL repatrierea REZERVELOR DE AUR a devenit un veritabil RĂZBOI DE RETORSIUNE unde „SCAPĂ CINE POATE”.
Greu de crezut că BNR căpușează AVUȚIA NAȚIONALĂ și face jocurile GREILOR FINANȚIȘTI GLOBALIȘTI dar vede și „mucea”.
Când ai mierea pe mâinile tale e „imposibil” să nu lingi „LASCIV” licoarea „aurului” dat gratis STĂPÂNULUI mafiei arătând cât ești de prolific „cauzei”.
Ceilalți jucători ÎNCEARCĂ dar ... blufează fiind profund îngropați în JAFUL „generației de aur”, fiecare pentru el.
Conversia valutelor în criptomonede este convergentă TOT spre AUR, Bitcoin Gold dar și noi monede de aur Altyn, etc. etc.
TOP 100 CRIPTOMONEDE, ÎN ORDINE CRESCĂTOARE, ÎN PIAȚA DIGITALĂ BURSIERĂ tinde să se aglutineze VALUTAR spre AUR.
Sursa: https://coinmarketcap.com/

Niciun comentariu: