joi, 19 aprilie 2018

TRĂIM SCHIMBĂRI GLOBALE COLOSALE

Trăim în miezul unui ev aprins ... și iată că S-A APRINS, la propriu.
Sunt PREGĂTIRI DE PIAȚĂ de neimaginat în care RĂZBOIUL este REGE!
Fiecare își arată mușchi mai spectaculos mai SEDUCĂTOR. Citesc și mă întreb cine mai este sănătos în pandemia de schizofrenie-paranoidă?
Lumea a înnebunit de la vârf în valuri, valuri?!
În afară de avioanele de război de generația a 5-a 2 avioane de luptă Su-57 vor zbura pe 9 Mai la Moscova. Sunt avioane ce fac parte din lotul celor 12 LIVRATE DEJA către trupele active, a spus directorul executiv al United Aircraft Corporation, LOTUL DE PRE-PRODUCȚIE pentru ca astfel de avioane să fie verificate în luptă. Unde?
Atenție! va participa și MiG-31, avionul de luptă supersonică cu rază lungă de acțiune pe distanțe lungi și foarte lungi cu capacitate de realimentare în aer, dezvoltat de „MiG Design Bureau” în perioada sovietică, acceptat pentru serviciu în 1981, avion ce a fost RE-ALES, cu numeroase „upgrade”-uri în prezent, ca PURTĂTOR (vector strategic) pentru noul sistem de rachete aer-sol.
MiG-31 sau FOXHOUND așa cum este numit în Occident, este un veteran al Forței Aerospațiale ale Rusiei, dar este încă UNIC datorită capacității sale de VITEZĂ și ALTITUDINE.
Datorită caracteristicilor de performanță ridicate ale lui MiG-31, RACHETA HIPERSONICĂ cu semnătura radar scăzută și capacitățile foarte manevrabile ale sistemului KINZHAL (racheta Kh-47M2, după cum arată UNELE surse deschise) nu are, în această COMBINAȚIE, astăzi, nici un rival în lume se laudă rușii. O fi sau nu o fi „gravidă” lauda?
Vor mai participa de Ziua Victoriei și avioanele Tu-160 și Tu-95MS cu rachete de mare viteză hipersonice, bombardierele Tu-22M3 cu rază lungă de acțiune, tancurile aeriene de alimentare cu combustibil Il-78 și avioanele militare de transport IL-76MD.
Formația zborului de paradă va include elicopterele Mi-26, Mi-8, Mi-28N, Ka-52 și Mi-35, Su-35S, Su-30SM. MiG-29 și MiG-31BM, bombardierele Su-34 și Su-24M, în timp ce aeronavele de atac Su-25 vor emite în mod tradițional fumul în culorile steagului rusesc.
ATENȚIE! Desele mistificări cu privire la „acuzarea” Rusiei pe teme diferite în „corul incidentelor Sarajevo” gen scenariul Skripal, unde Londra distruge în mod deliberat dovezi ale „jocului”, sau recentul caz sirian acuzând Rusia de implicare negativă și derulând masive sancțiuni economice nu duc decât la conflict.
Se pregătesc intens noi provocări și realizarea unui nou „punct de sprijin” cu circa 12000 de forțe antiguvernamentale înarmate constant de SUA.
De asemeni, anunță TASS, se pregătesc noi atacuri cu arme chimice artizanale fiindcă Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice (OPCW) nu a reușit să identifice țara de origine a agentului toxic care a fost folosit pentru atacurile înscenate și nesancționate către adevărații scenariști.
De aici crește exponențial vicierea relațiilor internaționale ce devin iresponsabile decizional.
Serviciul de Securitate al Ucrainei (sau SBU) lansează scenariul că Moscova a folosit vasul de război Varyag,  nava amiral a Flotei Pacificului Rusiei, pentru transportul membrilor grupului profesionist Wagner, și ia aprovizionat în Siria cu arme grele și muniții de la baza lor de origine din Vladivostok.
Și scenariile se diversifică, RECIPROC, în războiul dezinformărilor.
Toate acestea, inclusiv loviturile de pe piața financiară au ca efect o REACȚIE SIMILARĂ și a determinat Rusia ca, pentru prima dată, a doua zi după paradă, să facă o prezentare și la sol a tehnicii sale cu EFECT DE MARKETING pe piața vânzărilor de armament.
Rusia a anunțat în avanpremieră că dezvoltă cu India pe lângă rachetele hipersonice și construirea de nave de război, de la submarine la noile corvete și chiar un portavion atacând prin oferte piața americană, „închistată și egoistă ca licențe”.
Ce e mai hazliu e prezentarea pe 10 mai și a două rachete din cele 103 trase pe 14-04-2008 în Siria din care 71 doborâte de arhaica apărare siriană ce a deschis foc asupra VÂRFULUI TEHNIC al triadei Franța, Anglia și SUA.
Avioanele de apărare din Siria au interceptat 70% din rachetele americane de croazieră!!! fiindcă apărarea rusă nu s-a implicat preferând doar CERCETAREA atentă a atacurilor și sesizarea NOULUI.
Președintele american Donald Trump a scris pe Twitter pe 11 aprilie că Rusia ar trebui să se pregătească pentru un atac cu rachete asupra Siriei, susținând că rachetele vor fi "FRUMOASE ȘI NOI ȘI INTELIGENTE"
Foarte inteligente care se defectează, precum spionii? De ce rușii au stat aparent pasivi?
"Două rachete de croazieră nu au detonat în cursul loviturii de rachete din SUA, și, chiar în ziua de 14 aprilie, au fost „găsite” imediat de militarii sirieni, ambele fiind în stare bună, aceste rachete fiind predate ofițerului rus ieri (17 aprilie), a spus sursa, adăugând că ambele au fost trimise în Rusia (pe 18 aprilie)". Foarte „pasivi” au fost beligeranții, nu?
Interesant e CU CE ARMĂ au fost „defectate”? Cumva  cu acele „arme” secrete, probabil iraniene? Se afirmă că s-a folosit un război electronic intens care a slăbit eficiența apărării aeriene a sistemelor VECHI siriene (cu S-125, S-200, Buk și Kvadrat). Inițial s-a comunicat că doar 13 rachete au fost distruse. Restul până la 71 „doborâte” ce au fost? Foarte interesant și provocator, doar 3 RĂNIȚI.
Rușii vor prezenta pe 9 Mai și cele două rachete de croazieră capturate dintre cele mai „FRUMOASE NOI ȘI INTELIGENTE” lăudate de președintele Trump. 
E o acțiune de marketing fantastic de umilitoare, dacă chiar rușii au rachetele de croazieră.
Oricum zilele de 9 și 10 Mai devin explozive și în Siria, Iran și riveranii zonei.
Mediterana deja freamătă în avanpostul pregătirilor de război iar diplomația se antrenează în acțiuni ofensive RECIPROCE.
CHINA, mare putere aparent invizibilă mustește spre VĂRF. 
Statele lumii se securizează financiar NAȚIONAL, pentru a nu deveni VICTIME ale ASPIRATORULUI beligerant.
Cu siguranță TRĂIM SCHIMBĂRI GLOBALE COLOSALE ce nu a mai văzut Pământul.
Ocrotește-i DOAMNE pe români, oriunde s-ar afla că TRĂDĂRILE actuale sunt APOCALIPTICE și noi doar cu TINE în speranță am rămas.
Lt. col. retragere,
licențiat în științe militare, ing. și ec. licențiat REI
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: