joi, 26 aprilie 2018

VENIȚI IMEDIAT ACASĂ !

"VENIȚI IMEDIAT ACASĂ ! VIITORUL ÎNCEPE AZI !!!”
Putin avertizează OFICIAL studenții ruși care trăiesc în Marea Britanie îndeosebi:
"VENIȚI IMEDIAT ACASĂ!"
După cum relatează „The Express” a apărut întrebarea ȘOC pentru tinerii ruși care studiază în străinătate și ea este „foarte gravă”.
"ESTE TIMPUL SĂ MERGEM ACASĂ? Avem MOTIVE reale să ne îngrijorăm că tinerii ruși ar putea suferi atacuri și provocări în țările care arată o atitudine neprietenoasă față de noi?".
Oleg Mansurov, din comunitatea antreprenorială PreActum, a declarat ferm convins că TINERII VOR FI PREGĂTIȚI SĂ PARTICIPE LA PROIECTE AMBIȚIOASE și să se mute în „CENTRE DE CREAȚIE”, inclusiv în Orientul Îndepărtat al Rusiei". Da, Siberia! (după modelul centrelor chinezești de creație?)

Da, fiindcă Vladimir Putin încearcă să stimuleze radical economia SIBERIEI DE EST
și a PACIFICULUI RUS pentru a contracara impactul negativ al sancțiunilor occidentale prin extinderea producției de gaze și petrol, extracția aurului și a diamantelor, precum și energia nucleară și ECONOMIA DIGITALĂ. „Carantina” va și tria în Siberia și eventualii spioni pe Noul Drum al Mătăsii, aripa nordică.
După cum menționează „The Express”, INIȚIATIVA A FOST RIDICULIZATĂ pe social media de grupurile țintă vizate. TFL-iști sunt pretutindeni, viitorul e iminent al lor, al celor Tineri Frumoși dar Liberi numai dacă sunt inteligenți și CREATIVI, nu putori și VIP-uri degenerate.
BRUXELLES, 7 aprilie 2018 / TASS /. Comisia Europeană (CE) a APROBAT, ATENȚIE!, CREAREA (iar ATENȚIE! deși, autoritățile americane anunță că vor lua măsuri punitive împotriva oricărei națiuni sau a unei entități care încalcă sancțiunile împotriva Rusiei, bazate pe actul de contravenție a Americii împotriva sancțiunilor CAATSA) așadar CREAREA unei societăți mixte de către ROSNEFT și GENERAL ELECTRIC (hopa SUA?), a afirmat CE într-un comunicat de presă.
Și cu sancțiunile economice ce faceți? wpss măi taci! Iată textul:
COMISIA EUROPEANĂ a aprobat (extraordinar, ce-i mână?), în temeiul Regulamentului UE privind concentrările economice, ACHIZIȚIONAREA CONTROLULUI COMUN asupra unei societăți MIXTE cu sediul în Rusia (Moscova?) de către GENERAL ELECTRIC COMPANY (GE) al SUA și ROSNEFT OIL COMPANY, prin filiala sa SIBINTEK LLC., iar „achiziția propusă” nu ridică probleme de concurență, deoarece societatea în comun are activități „NEGLIJABILE”, ca efect, preconizate în cadrul Spațiului Economic European”, se arată în comunicatul de presă.
Rușii fac și ei un oraș al creației în Siberia, departe de UE dar cu americanii??? pentru exploatarea RESURSELOR rusești?

China e însă avansată în proiect. Nu e SF, chinezii au furat startul VIITORULUI.
Partenerii METROPOLIS, noi, DEVIN giganții Alibaba-Huawei și disponibilitatea generală a SDK - ului „DeepStream NVIDIA” care a impus adăugarea a mai multor blocuri noi de CONSTRUCȚIE pentru FUNDAȚIA de la „ORAȘUL INTELIGENT - AI” de la GTC China chiar în această săptămână (din martie).
„DeepStream” simplifică dezvoltarea de analize video inteligente, scalabile, bazate pe învățarea profundă a ORAȘELOR cu Inteligență Artificială și a centrelor de date „hyperscale”.
Întrebarea însă RĂMÂNE. „CE URMEAZĂ?” Nebunia e contagioasă. Macron cu Trump, prieteni declarați, ce fac? Contra UE sau a CE și implicit Germaniei?
Dar, ce cuprinde AZI definirea RĂZBOIULUI sau e doar ce vrea mușchii mei? Aici e șpilul.
Observăm cum la nivel GLOBAL repatrierea REZERVELOR DE AUR a devenit un veritabil RĂZBOI DE RETORSIUNE unde „SCAPĂ CINE POATE”!? VIITORUL ÎNCEPE AZI !!!
Greu de crezut că BNR căpușează AVUȚIA NAȚIONALĂ și face jocurile GREILOR FINANȚIȘTI GLOBALIȘTI dar ... o vede și „mucea”. Unde-i AURUL și de ce crește ROBOR de exemplu?
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla și ADU-I ACASĂ!

Niciun comentariu: