miercuri, 11 aprilie 2018

VIITORUL SE NEGOCIAZĂ ACUM DRAGII MEI ROMÂNI, NU FIȚI TFL-iști STRADALI CI PRIVIȚI GLOBAL!

PENTAGONUL PLANIFICĂ UN NOU "RĂZBOI LUNG" trecând de la doctrina lansată în 2006 împotriva „terorismului” la DOCTRINA 2018 "UN RĂZBOI LUNG" cu TREI FRONTURI, ATENȚIE!, ÎMPOTRIVA CHINEI și a RUSIEI în ASIA, EUROPA și ORIENTUL MIJLOCIU.
Titlul pe care ar fi normal să-l vezi în orice lucrare de doctrină (dar nu e) ar trebui să fie acesta: ARMATA AMERICANĂ ȘI-A DAT SEAMA DE ... VIITOR. 
S-a angajat PENTRU națiunea americană într-o LUPTĂ GEOPOLITICĂ CU TREI FRONTURI pentru a REZISTA progreselor chineze și rusești din ASIA, EUROPA și ORIENTUL MIJLOCIU.
Datorită planificării actuale a Pentagonului, a început o versiune a RĂZBOIULUI RECE DIN SECOLUL XXI (cu răsturnări impuse, noi, periculoase) și nimeni nu a observat translația silențioasă.
A ÎNCEPUT UN NOU RĂZBOI LUNG, o campanie TOTALĂ, PERMANENTĂ de limitare a Chinei și Rusia în Eurasia.
Competiția e între marile puteri, și nu cu terorismul, a apărut ca provocare centrală PENTRU SECURITATEA ȘI PROSPERITATEA SUA obișnuiți cu SOCIETATEA DE SUPRACONSUM (când miliarde de alți oameni sunt sub pragul existențial).
Acum expansiunea din ASIA, EUROPA și ORIENTUL MIJLOCIU pun în pericol bunăstarea americanilor și au lansat și doctrina „America first” ca slogan global relațional.
"Este din ce în ce mai evident că, China și Rusia doresc să modeleze o lume nouă, coerentă, CU VALORILE LOR, AUTORITARE și, în acest proces, să înlocuiască ordinea liberă și deschisă (a doctrinei americane) care A PERMIS SECURITATEA ȘI PROSPERITATEA GLOBALĂ încă de la al doilea război mondial", scrie www.fpif.org  - Politica externă în centrul atenției (FPIF - Foreign Policy In Focus) este un "Think Tank Without Walls" care leagă cercetarea și acțiunile a peste 600 de oameni de știință, avocați și activiști americani care doresc să facă din Statele Unite un PARTENER global mai responsabil. Este un proiect al Institutului pentru Studii Politice.
citește aici http://fpif.org/about/
Dacă China și Rusia încearcă cu adevărat SĂ SUBMINEZE ORDINEA MONDIALĂ EXISTENTĂ sau pur și simplu să o facă MAI PUȚIN CENTRATĂ PE AMERICANI, este o temă care merită o atenție deosebită, ASTĂZI, nu mâine!
Am scris recent de NOUA POARTĂ A ORIENTULUI de la Marea Neagră TOCMAI fiindcă ROMÂNIA, riverană Marii Negre este IMBECIL MUTĂ în acest proiect GLOBAL ce iată SCHIMBĂ DOCTRINA SUA.
Degeaba recomand ROMÂNILOR NAȚIONALIȘTI, acelor decidenți PATRIOȚI care nu au trădat România în cele peste 1600 miliarde euro de JAF programat și pauperizare colonială să oprească jaful. O spune oficial CIA dar cu 400 miliarde dolari pe segmentele lor de interes:
Învățați „Arta PĂCII” și nu „Arta RĂZBOIULUI” pentru a fi PARTE ACTIVĂ în noile configurații economice globale. RĂZBOIUL economic occident-orient e păgubos și DISTRUGE chiar Terra.
Citiți cu mare atenție aici http://icepaliga.blogspot.ro/2018/04/se-pregateste-un-nou-spectacol-rus-de.html și COMPARAȚI ce spun savanții americani și NOA DOCTRINĂ A PENTAGONULUI.
Spre edificare la SURSĂ căutați declarațiile OFICIALE ale șefilor comisiilor militare unite ale Pentagonului sau ale comandanților Armatei / Marinei / Forțelor Aeriene / Corpului Marin, care cooperează și acoperă teritoriile din jurul Chinei și ale Rusiei dar și Comandamentului Pacificului  (PACOM), cu responsabilitatea tuturor forțelor americane din Asia, Comandamentul European  (EUCOM), care acoperă forțele americane din Scandinavia în Caucaz și mai ales Comandamentul Central  (CENTCOM), care supraveghează ORIENTUL MIJLOCIU și ASIA CENTRALĂ, unde sunt încă în desfășurare atât de multe războaie de influență ale SUA.
Eu vă recomand articolul http://fpif.org/the-pentagon-is-planning-a-three-front-long-war-against-china-and-russia/
VIITORUL SE NEGOCIAZĂ ACUM DRAGII MEI ROMÂNI, NU FIȚI TFL-iști STRADALI CI PRIVIȚI GLOBAL!
Lt. col. retragere
licențiat în științe militare, ing. și ec. licențiat
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: